A BSI felhívása:


Kedves Futóverseny szervező!

A futás nem csak a világban, de itthon is egyre népszerűbb. Ez igaz, de vajon mennyire népszerű? Minden hétvégén sok futóesemény van. De vajon hány? Évente 100, vagy 200, vagy még több futás van országszerte? És mi kell egy jó futóeseményhez, amit szeretnek az indulók? Hogyan lehet pontosan kimérni a távot, milyen a jó frissítés, mennyi legyen a nevezési díj? Mikor kell a nem olcsó chipes időmérés? Mikor legyen egy esemény, lehet-e egyeztetni az eseménynaptárt? Hogyan lehet az infot eljuttatni a futókhoz, kell-e egy egységes versenynaptár? Hogyan lehet szponzorokat keresni és főleg találni? Milyen pályázatok vannak? Mit kell mondani a polgármester úrnak, hogy támogasson? Lehet-e alkudni a rendőrséggel?

Sokáig lehetne folytatni a kérdéseket és gondolom Te is tudnál újabbakat feltenni.

Felteszek még egyet: szerinted van értelme összefogni, és létrehozni egy szervezetet, a magyar futóverseny szervezők szövetségét (MAFUTSZ)?
Látsz esélyt rá, hogy közösen még erősebb legyen a hazai szabadidősport kiemelkedően legnépszerűbb mozgásformája, a FUTÁS?

Kérlek, töltsd ki IDE kattintva a 3 kérdésből álló kérdőívet!
Ha sok egyetértő válasz jön, akkor januárban összehívhatunk egy indító beszélgetést a futóverseny szervezők között.

KÉRJÜK, HOGY A KÉRDŐÍVET CSAK FUTÓVERSENY-SZERVEZŐK TÖLTSÉK KI!

Kérlek, legkésőbb november 30-ig válaszolj.

Ha bármilyen egyéb észrevételed, ötleted van a témával kapcsolatban, szívesen várjuk a mafutsz@futanet.hu e-mailcímre.
Üdvözlettel:

Kocsis Árpád
BSI

Ui.: Ezen a linken találod az általunk ismert szervezők listáját, akikhez eljuttattuk ezt a levelet. Ha hiányolsz valakit a listáról, kérlek, küld el neki és nekünk S.O.S.