Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 34 637 114 km-t sportoltatok

Adatvédelem

Adatkezelési alapelveink

Az Online Edzésnapló weboldal felelős kiadója és üzemeltetője, Seprenyi Péter, védi mindazok magántermészetű adatait, akik akár az interneten, akár személyesen kapcsolatba kerülnek vele.
Seprenyi Péter felelősséget vállal a látogatók által megadott személyes adatok és információk védelmére az alábbiak szerint:
Az Online Edzésnapló weboldalon bárki szabadon böngészhet anélkül, hogy előtte személyes információkat kellene megadnia. Regisztráció csupán az online edzésnyilvántartó rendszer funkcióinak használatához szükséges.
Látogatóinkról a következő információkat gyűjtjük: látogató IP-címe, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, böngészőprogram, operációs rendszer. Ezen adatokat kizárólag a portál forgalmának elemzése céljából használjuk fel.
Az IP-címeket semmilyen olyan más adathoz nem kötjük, amely alapján a látogatók személyesen is beazonosíthatók.
Az Online Edzésnapló weboldalai több olyan hivatkozást tartalmaznak, melyek más szolgáltatók weboldalaira vezetnek. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért és tartalmáért Seprenyi Péter nem vállal felelősséget.

Nyilvántartott adatok kezelése

Az Online Edzésnapló rendszer használata során a felhasználók adatokat tárolnak el a rendszer adatbázisában. Ezeket az adatokat Seprenyi Péter bizalmasan kezeli, azokat semmilyen formában harmadik félnek át nem adja. Kivételt ez alól egyedül az edzesonline.hu tulajdonosváltása jelenthet.

Az eltárolt adatok legritkábban heti gyakorisággal mentésre kerülnek. A mentett adatokat Seprenyi Péter fél évre visszamenőleg, zárt rendszerben tárolja, majd az ennél régebbi mentéseket törli.

A felhasználóknak lehetőségük van adataik törlésére a rendszerben. Minden a rendszer által felkinált törlési lehetőség végleges törlést jelent, azonban ez nem vonatkozik a mentett és archivált adatbázisokban való törlésre.
Az üzenetküldő rendszerben szereplő üzenetek akkor kerülnek törlésre, ha mind a küldő, mind a fogadó fél törli az üzenetet. Az ilyen üzenetek törlése heti gyakorisággal történik.

Weboldalunkon a látogatók önkéntesen feliratkozhatnak az Online Edzésnapló ingyenes hírlevelére. A feliratkozáshoz kizárólag a felhasználó nevének és e-mail címének megadása szükséges. Minden hírlevélben megjelenítjük a leiratkozáshoz használható e-mail címet.

Egyéb megállapítások

Minden blogbejegyzés automatikusan publikus az Online Edzésnaplón. Minden feltöltött kép automatikusan publikus az Online Edzésnaplón, de bármikor szabadon törölhető. Regisztrációkor minden értesítési funkció automatikusan bekapcsolásra kerül, de ezt a felhasználók később bármikor módosíthatják. Az oldalon lehetőség van hozzászólni az egyes cikkekhez, publikus edzésekhez, blogokhoz, topicokhoz üzenőfal szerűen. Az üzenőfalra írt bejegyzések nem törölhetők utólag.

A felhasználók az üzenőfalakra írt hozzászólásuk beírásával korlátlan - a többszörözés, átdolgozás, nyilvánossághoz közvetítés, nyilvános előadás és a terjesztés jogát is magában foglaló - felhasználási jogot adnak Seprenyi Péter részére. Az üzenőfalakon megjelenő hozzászólások csak személyes használatra nyomtathatók, tölthetők le, illetve terjeszthetők, és kizárólag Seprenyi Péter írásbeli hozzájárulásával lehet őket felhasználni. A felhasználók kötelesek betartani a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992 évi LXIII. törvény, valamint egyéb adatvédelmi jogszabályok rendelkezéseit, tilos más felhasználó adatainak (különösen az IP címek) gyűjtése, tárolása és továbbítása.