Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 44 973 760 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Atlétika - nagy siker volt a kölyökatlétika a Sportágválasztón

Bozót | 2016-06-01 | Nincs hozzászólás!

Az elmúlt pénteken és szombaton került sor a XVIII. Budapesti Nagy Sportágválasztóra, amelynek két napján 20 156 látogatót regisztráltak a rendezők. Pénteken főleg csoportosan, iskolájukkal érkeztek a gyerekek; szombaton a családok és a sportszerető látogatók vettek részt az eseményen. A sok érdeklődő gyerek és felnőtt a rekordot jelentő 108 sportágból választhatta ki, hogy melyikben próbálja ki ügyességét.

Atlétika - Kölyökatlétika a Budapest Maraton mellett

Bozót | 2015-10-14 | Nincs hozzászólás!

A Kölyök Atlétika Program legnépszerűbb feladatait is kipróbálhatták az érdeklődők az elmúlt hétvégén megrendezett 30. SPAR Budapest Maraton Fesztivál mindkét napján.

Atlétika - sikeres a kölyökatlétika program

Bozót | 2014-11-06 | Nincs hozzászólás!

A Kölyökatlétikai program már érezteti jótékony hatását, de valódi felfutást az elkövetkező három-négy évben várnak a szakemberek. Az eddigi kétezer mellé további ezer pedagógus képzése szerepel a tervekben. Vizsgálat tárgya az is, miként lehet hidat építeni a bevont fiatalok és az egyesületek közé. Minderről az új koordinátor, Scheidler Géza beszélt az utanpotlassport.hu- n megjelent írásban.

IAAF Kölyök Atlétika bemutató New Yorkban

Bozót | 2014-06-06 | Nincs hozzászólás!

New York szívében, a Broadwayon az atlétika játssza majd a főszerepet június 11-én – jelentette be minap a Nemzetközi Atlétikai Szövetség.
A „Nagy Alma" lakói, látványos bemutató keretében az IAAF Kölyök Atlétikai Programjával (IAAF Kids' Athletics) ismerkedhetnek meg közelebbről.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke