Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 44 885 050 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Új EuroVelo kerékpárút-szakaszt nyitnak meg augusztusban

Bozót | 2014-06-20 | Nincs hozzászólás!

kerékpárútAz EuroVelo 13 Vasfüggöny-kerékpárút osztrák-magyar határmenti szakaszát augusztus 19-én, a Páneurópai Piknik 25. évfordulóján, az állami ünnepségsorozat keretei között nyitják meg - jelentette be Csikai Mária, a Kerékpáros Magyarország Szövetség elnöke.

Újabb kerékpárút-szakasz épül a Tisza mentén

Bozót | 2014-02-18 | Nincs hozzászólás!

bringaKerékpárút épül a Tisza jobb partján lévő árvízvédelmi töltésen Tiszasüly és Kőtelek között, a 12 kilométer hosszú és 3 méter széles, zúzottkő alapra terített aszfaltcsík nyár végi elkészülte után része lesz az EuroVelo - Lappföldtől Athénig tartó - nemzetközi kerékpárút-hálózat 11. számú útvonalának.

Fejlesztések a tiszai kerékpárúthálózaton

Bozót | 2014-01-22 | Nincs hozzászólás!

bringaútA Tisza-tó kerékpáros körgyűrűnek a Tisza-hídon átvezető szakaszát is magába foglaló kiemelt fejlesztési projektjét visszavonta a kormány, de folytatódik a fejlesztés az észak-alföldi térségben. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny idei 6. számában jelent meg.

Kerékpárút épül a Tisza-töltésen

Bozót | 2012-12-13 | Nincs hozzászólás!

bringaútonKerékpárutat épít ki Kőtelek és Tiszasüly között a Tisza árvízvédelmi töltésén a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (Kötivizig), amely 600 millió forintot nyert el az Európai Uniótól 100 százalékos támogatottságot élvező projektjéhez. A munka a jövő év tavaszán kezdődik meg, az út a 2014-es turistaszezonra készül el - közölte a szervezet vízügyi igazgatója szerdán az MTI-vel.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke