Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 44 973 046 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Coca-Cola Testébresztő XIV. Női Mozgásfesztivál

pen | 2012-08-16 | Nincs hozzászólás!

Szeptember 2-án, vasárnap, a Magyar Szabadidősport Szövetség újra megrendezi a Coca-Cola Testébresztő Női Mozgásfesztivált. Az eseményen délelőtt 10-től délután 5-ig ötleteket, segítséget, motivációt kaphatnak a hölgyek a megfelelő életmód kialakításához, a kinek-kinek tetsző mozgásforma megtalálásához. A belépés ingyenes.

Novemberben természetjárás és aerobic a BSI programjában

pen | 2011-10-27 | Nincs hozzászólás!

November 6-án futóbarát túranapot szervez a BSI Budapestről a Pilisbe, a hónap utolsó vasárnapján pedig a 6. Tesco FittArenába invitálják a tornázni vágyókat. 

Nőcik figyelem! - Curves teszt

Juci | 2010-02-26 | 6 hozzászólás

Hallottatok már a Curves-ről, arról a speciális edzéstípusról, amit kifejezetten nőknek fejlesztettek ki? Ha igen, biztosan kipróbáltátok már, esetleg szenvedélyes curves-ölők lettetek. Ha nem, figyeljetek!

 

Egy hónappal ezelőttig nem tudtam, mi is az a Curves, sőt, egyáltalán nem is hallottam még a nevét sem. Aztán lehetőségem nyílt kipróbálni, egy hónapon keresztül tesztelni a Mechwart ligeti Curves termet. Magam is meglepődtem…

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke