Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 44 972 525 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Triatlon: Csortos és Szakály nyerte a középtávú OB-t Kiskörén

pen | 2011-06-28 | Nincs hozzászólás!

Szombaton rendezték a Heves megyei városban a Középtávú Triatlon Országos Bajnokságot, ahol 236 versenyző vállalkozott az embert próbáló táv teljesítésére. Aznap nem "csak" a táv, és önmaguk legyőzése jelentett kihívást a nevezőknek, ugyanis rendkívül rapszodikus időjárás jellemezte az egész versenyt, hol 26 fokos napsütésben kellett kerékpározni, hol 15 fokos hőmérsékletben futni. 

Elmarad a XXIV. Kisköre Tiszató triatlon

pen | 2010-06-23 | Nincs hozzászólás!

A Magyar Triatlon Szövetség honlapján olvasható hír szerint Kiskörén a 2010. július 17-ére tervezett XXIV. Országos Triatlon fesztivál a kedvezőtlen időjárás és a Tisza folyó magas vízállása miatt elmarad.

 

300 résztvevőt várnak a Tisza-tó Triatlon Fesztiválra

pen | 2008-07-04 | Nincs hozzászólás!

Több mint 300 versenyzőt várnak Kiskörére a XXII. Tisza-tó Triatlon Fesztiválra a szervezők. A versenyt idén is a korábban már megszokott helyszínen rendezik.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke