Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 43 457 721 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Nem csak az oroszok háborodtak fel a NOB döntésén

Bozót | 2013-02-15 | 1 hozzászólás

Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke nem lepődött meg azon, hogy világszerte felháborodással fogadták a szervezet végrehajtó bizottságának keddi döntését, mely szerint a birkózás 2020-tól lekerül az olimpia műsoráról.

"Számítottunk a heves reakciókra, s tudtuk, hogy kritizálni fogják a határozatot, bármelyik sportágat is választjuk"

NOB: várólistán a birkózás

Bozót | 2013-02-13 | Nincs hozzászólás!

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság Végrehajtó Bizottsága 25 sportágat javasol a 2020-as nyári olimpia programjára – derült ki a VB lausanne-i ülésen. Ez alapján a birkózás kikerülhet a 2020-as ötkarikás programból. A 25 javasolt sportág között szerepel az öttusa és a taekwondo is.

Ma dönt a NOB a 2020-as olimpiai programról

Bozót | 2013-02-12 | 1 hozzászólás

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság végrehajtó bizottságának mai ülésén derül ki, melyik sportág marad ki a 2020-as nyári játékok programjából. A szakemberek szerint ez a veszély leginkább az öttusát és a tekvondót veszélyezteti.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke