Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 42 997 701 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Gyurta Dániel diadala Bécsújhelyen

Bozót | 2012-11-12 | Nincs hozzászólás!

Bécsújhely, 2012. november 10., szombat (MTI) - Gyurta Dániel, a 200 méteres mellúszás londoni olimpiai bajnoka győzött fő számában a hagyományos bécsújhelyi nemzetközi rövidpályás viadal szombati versenynapján, egyszersmind az idei világranglista élére került remek idejének köszönhetően.

Megjavították Gyurta világcsúcsát 200 méter mellen

pen | 2012-09-18 | Nincs hozzászólás!

úszás medencébenA japán Jamagucsi Akihiro szombaton megjavította Gyurta Dániel világcsúcsát 200 méteres mellúszásban. A mindössze 18 esztendős versenyző egy Gifuban rendezett viadalon 2:07.01 perc alatt teljesítette a távot, és ezzel 27 századdal gyorsabb volt, mint Gyurta a londoni olimpiai győzelmekor, augusztus elsején. Jamagucsi nem jutott ki az idei ötkarikás játékokra.

Az olimpiai érem, ami senkinek sem kell

pen | 2012-08-09 | 2 hozzászólás

Churandy Martina a Holland Anillák, illetve annak felbomlása óta Hollandia színeiben versenyzik 100 és 200 méteres síkfutásban. Londonban az olimpián Martina hatodik lett a 100 méteres síkfutás döntőjében, a ma esti 200-as döntőbe pedig a negyedik legjobb idővel került be. Következzen a történet, ami miatt nagyon fogok neki szurkolni ma este.

Usain Bolt 9.82-vel kezdte az idényt

pen | 2012-05-07 | Nincs hozzászólás!

A világcsúcstartó Usain Bolt 9.82 mp-cel kezdte 100 méteren az olimpiai idényt. A jamaicai sprintert a hazájában, Kingstonban rendezett versenyen az sem zavarta, hogy két kiugrás miatt csak harmadszorra indulhatott el a mezőny. Az olimpia és világbajnok futót tavaly, a tegui vb-n éppen azért zárták ki, mert korábban rajtolt.

Edzője szerint ideális körülmények között összejöhet Boltnak a világcsúcs

pen | 2012-04-27 | Nincs hozzászólás!

Glen Mills, Usain Bolt és Yohan Blake edzője a médiának azt nyilatkozta, hogy Boltnak nem volt semmilyen sérülése tavasszal, remek formában van és készül a jövő heti versenyére Jamaicában.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke