Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 41 787 587 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Londoni Olimpia: Sátor, sör, sültkrumpli

pen | 2012-07-12 | 2 hozzászólás

logoAz olimpiai szervezők újabb döntéseiről számolt be a brit sajtó. Az olimpiai létesítményekben a szponzori megállapodások miatt sültkrumpliból csak McDonalds-ost, sörből pedig csak Heinekent lehet majd kapni. Úgy tűnik, a magaslati levegőt biztosító speciális sátrakat nem engedélyezik az olimpiai faluban, így többek között Mo Farah is a falun kívül lesz kénytelen aludni az olimpia alatt.

Kilométergyűjtő úszó edzőtábor Mexikóban

pen | 2012-01-19 | Nincs hozzászólás!

medence_473A szokásosnál jó egy hónappal korábban és éppen ezért még csak „januári" edzettségi állapotban utazik el pénteken hajnalban a magyar úszók tízfős csapata a már hagyományosnak mondható mexikói edzőtáborba, amelynek a tengerszínt felett 2000 méter magasságban fekvő San Juan Potosi ad otthont. 

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke