Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 42 089 954 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Magyar sikerek a csehországi XTERRA világkupafutamon

pen | 2012-08-09 | Nincs hozzászólás!

A legrégebbi európai XTERRA futamon ismét magyar sikerek születtek. Mester Bálint (X2S Haibike TEAM) és Medgyes Gábor (Bike Zone) mindketten 4. helyet szereztek a korosztályos versenyben, miközben az összetett versenyben is a legjobbak között értek célba.

X2S terepduatlon OB: Futók és kerékpárosok terepen egymás ellen

pen | 2010-05-03 | Nincs hozzászólás!

X2S terepduatlon, gyerekekA Gödöllői Egyetem területén harmadik alkalommal került megrendezésre X2S terepduatlon verseny, idén országos Bajnokságként. A pálya tervezését a korábbi többszörös bajnok Medgyes Gábor vállalta magára – ennek megfelelően egy izgalmas, gyors és elég nehéz pályát kaptak a versenyzők. A győztesek: Dósa Eszter (Vitalitás) és Sipiczki Csaba (X2S-KONA TEAM).

3 magyar korosztályos Európa-bajnoki cím extrém tereptriatlonban

pen | 2009-08-24 | Nincs hozzászólás!

xterra austriaAusztria, Klopeinersee - az idei legnagyobb európai XTERRA verseny helyszíne, a világ egyik legnehezebb és legszebb pályája. A legjobb magyar tereptriatlonisták 3 bajnoki érmet is elhoztak a közel 300 induló között. Medgyes Gábor (X2S-KONA TEAM) 2009 korosztályos férfi Európa-bajnoka.

Magyar győzelem a X2S visegrádi terepversenyen

pen | 2009-07-07 | Nincs hozzászólás!

RajtAz 5. alkalommal megrendezett visegrádi X2S tereptriatlon verseny nem várt nehézségekkel és meglepetésekkel szolgált a versenyzőknek és a nézőknek. A Duna áradása és a kiszámíthatatlan időjárás miatt az úszó szám helyett is egy nehéz futópályát kellett teljesíteni. A nemzetközi mezőnyben Dósa Eszter (Vitalitás) és Medgyes Gábor (X2S-KONA TEAM) bizonyult a leggyorsabbnak.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke