Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 41 858 070 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Kerékpár: A fővárosi csapatok az osztrákokkal versengtek a Vasló Kupán

pen | 2011-07-13 | Nincs hozzászólás!

Vasló KupaVasárnap a 13. alkalommal rendezte meg a KSI Schwinn-Csepel SE a Vasló Kupa Nemzetközi Pályakerékpáros Versenyt. Az eredménylistán nyolc fővárosi mellett két osztrák klub kerekesei szerepeltek; az utánpótlás-versenyzőktől a masterekig minden korosztály képviselői kerékpárra ültek a zuglói Millenáris 412 méteres betonteknőjében. 

Veres Ádám és Kenyó Anita nyerte az Omnium kerékpáros ob-t

pen | 2010-09-05 | Nincs hozzászólás!

Veres Ádám és Kenyó Anita nyerte szombaton a Millenárison rendezett Omnium kerékpáros országos bajnokságot. Az Omnium szabályai szerint egykörös, továbbá 500 méteres, majd öt körös sprintet, selejtező versenyt (minden körben kiáll a célvonalon utolsóként áthaladó kerékpáros) és pontversenyt rendeznek, s az öt szám összesített eredménye alapján hirdetnek bajnokot.

Kerékpár: Szombaton Vasló Kupa és Omnium Bajnokság a Millenárison

pen | 2010-09-03 | Nincs hozzászólás!

A KSI Kerékpáros Szakosztálya 12. alkalommal írja ki a Vasló Kupa pályakerékpáros versenyt, mely alkalmával idén az Omnium magyar bajnokokat is kihirdetik. A szeptember 4-ei viadalra a szervezők külföldieket is várnak, a délutáni futamokra a zuglói Millenáris Velodromban kerül sor.


atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke