Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 42 762 966 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Ultrafutás: Remek eredmények a Veszprémi 6 órás futáson

pen | 2010-03-29 | Nincs hozzászólás!

A nagyszerű időnek és az erős mezőnynek köszönhetően megdőlt mind a női, mind a férfi pályacsúcs Veszprémben. Szalóki Róbert 84769 méterrel az ötödik a világranglistán, míg Dr Lubics Szilvia 74653-as fantasztikus pályacsúcsánál nem csak Veszprémben de idén még a világon másnak sem sikerült jobbat futnia.

Ultrafutás: Pályacsúccsal Zahorán Ádám a 6 órás országos bajnok

pen | 2009-03-26 | Nincs hozzászólás!

A szombaton Veszprémben megrendezett 6 órás országos bajnokságot Zahorán Ádám nyerte, közel 82 km-t teljesítve több mint 1 km-t javítva Szalóki Róbert 2007-es pályacsúcsán. A hölgyek versenyét Juhász Ágnes nyerte 62 km feletti futással.

Futás: Hajduska és Darázs nyertek a Nyolc Buckán

pen | 2008-07-31 | 1 hozzászólás

Hajduska Balázs tavalyi bronzérmét idén aranyra cserélte az 50 kilométeres Nyolc Buckán, a Terep Ultra Kupa 5. fordulójában, miután hét perccel Szalóki Róbert előtt ért a csillaghegyi célba. A nők versenyét Darázs Angelika nyerte Víg Kati előtt. Angelika időeredménye a férfiak mezőnyében is elegendő lett volna a dobogóhoz.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke