Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 42 562 724 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Terepfutás - Mecsek Trail - eredmények, fotók

Bozót | 2013-10-16 | Nincs hozzászólás!

Aki a fővárosi aszfalt helyett terepre vágyott vasárnap, választhatta a versenyrendezők által méltatlanul mellőzött Mecsek szépséges tájain megrendezett Nyúlcipőbolt Mecsek Trail nevű terepfutóversenyt. Az eseményen készült fotók és az eredmények is elérhetőek.

Csiszár Gábor és Paál Emőke nyerte az első Mecsek Trailt

pen | 2012-10-17 | 1 hozzászólás

Vasárnap rendezte meg a terepfutas.hu csapata az első Mecsek Trail terepfutóversenyt. A 30,5 kilométeres távon 1030 méternyi szinttel kellett megküzdeniük az indulóknak.

Megnyílt a nevezés a Mecsek Trail-re!

pen | 2012-09-04 | Nincs hozzászólás!

Október 14-én, vasárnap rendezik Csanyék a 29,5 kilométeres távon meghirdetett Mecsek Trail terepfutó versenyt. A szervezők szeretnének hozzájárulni a terepfutás hazai bázisának megteremtéséhez, ezért határozták el, hogy nyitnak a rövidebb távok felé. A Mecsek Trailre vasárnaptól már nevezhettek.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke