Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 41 856 987 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Hoszú Katinka "csak" negyedik lett Dél-Afrikában

Bozót | 2013-02-14 | Nincs hozzászólás!

Hosszú Katinka múlt hétvégén a dél-afrikai Pietermaritzburgban versenyzett, az idén 40. alkalommal megrendezett aQualle Midmar Mile nevű igen rangos úszóversenyen. Az ígéretes kezdés végül egy negyedik helyre volt elegendő.

Úszás: Amatőr úszó halála a dél-afrikai versenyen

pen | 2011-02-17 | 1 hozzászólás

A világ legnagyobb létszámú nemzetközi hosszútávúszó versenyét, a Midmar Mile-t a hétvégén rendezték a Dél-afrikai Köztársaságban. A 38. Midmar Mile összes távján idén több mint 16.000 úszó állt rajthoz. A 45 éves Nick Mellett az egy mérföldes távon indult a szeniorok között, de nem ért célba.

Hosszútávúszás: Hajnal Erika győzött Dél-Afrikában

pen | 2008-02-11 | Nincs hozzászólás!

Midmar Mile logoHajnal Erika jóvoltából magyar győztest avattak vasárnap a Dél-afrikai Köztársaságban rendezett, Midmar Mile elnevezésű hagyományos nemzetközi hosszútávúszó viadalon.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke