Fórumtalálkozó - Edzőtábor
Létrehozta: anesth | 2006-11-20 09:58:14-kor
Remélem, hogy tavasszal már szervezhető lesz egy fórumtalálkozó egy nagy közös futással! üdv mindenkinek!
Na jó lassú vagyok, ... stb. mi az a 6É?! Várnám az okosítást. Üdv: Steve
Nahahógyerekek! A 6É-re viszek sok finom palacsintát... az már úgyis jól megy ;) Vagy nyúlpapucsokat, az is nagyon finom és nem baj, ha kihűl. (mákos és nagyiszilvalekváros... az igazi fajtából!
Mondjuk kajálhatnánk egyet valahol...most éhes vagyok, innen jött az ötlet.
Aha! Szóval mi fizetjük a menüt, a Gépház meg a desszertet. A találkozó pediglen Pesten lesz. Gyűlik már az info!
Előzmény: sepi (13)
Előzmény: sepi (13)
B menüt kérnék, főúr!! :) De a harcsát túrós csuszával, legyen szíves!! A desszerttilalomról inkább nem szólok... :)
Előzmény: kán (9)
Előzmény: kán (9)
A menü: babgulyás, túrós csusza tepertővel.
B menü: Tárkonyos csirkeragu leves és harcsapörklölt.
C menü: Csontleves, Cigánypecsenye
(édesség nem lesz, mert a desszert hízlal...)
Előzmény: Amatőr (8)
Köszi, mostmár minden világos! Dömdödöm... Ha tudok még valaha futni, ott leszek. Ha meg nem jön össze a találka, megértem... meló mellett ez kissé már sok lehet nektek!
Előzmény: sepi (5)
Előzmény: sepi (5)
Próbálkoztam, de erre voltam képes. A mondanivaló azért átment Az 5let egyébként remek...
Előzmény: Ms.Kate (4)
Előzmény: Ms.Kate (4)
azért a válaszadásokban kreatívkodhattál volna....mindig öööööö...időnként becsúszhatott volna: muuuuu.....vagy iiiiiiiizzzzzzzzzzzzéééééé....vagy...hhhhhháááááááááááááá.....:-)
Előzmény: sepi (3)
Hol? Ööööö
Mikor? Öööööö
Mekkor távon? Öööööö
Lesz póló? Öööööö
Remélem minden kérdést meg tudtam válaszolni:-)
Előzmény: evita (2)
Nagyon jó ötlet! Így legalább érzelmi tartalommal is meg lehet majd tölteni a site-ot.
Előzmény: kocsonya (23)