Fórumtalálkozó - Edzőtábor
Létrehozta: anesth | 2006-11-20 09:58:14-kor
Remélem, hogy tavasszal már szervezhető lesz egy fórumtalálkozó egy nagy közös futással! üdv mindenkinek!
No kérem pörgessük meg ezt a témát. Áprilisból már jól kicsúsztunk, de akkor legyen június. Elméletileg egyenlőre bármelyik hétvége lehet, de javaslom, hogy ne a június 3-i hétvégét nézzük ki.
Egyszóval lehet szavazni, hogy melyik hétvége legyen és lehet jelentkezni is.
nagyedzésonlinetalálkozó2007júniuslista:
atom (Tekerve, futva, úszva, kocsival, busszal, metróval, villamossal, trolival, hévvel, jó naggyal ;-))
Amatőr
Anesth
Cuha
eftomi
Elek
evita
KoVerA
Leander
Milanthis
Ms.Kate
vérnyúl (csak kocsival)
pen
sepi
SkóT
Steve
Zorka76
Előzmény: KoVerA (71)
Előzmény: sepi (67)
Előzmény: Ms.Kate (66)
Előzmény: Ms.Kate (66)
Előzmény: pen (64)
Evita, tudom.
Azt is, hogy 2 éve, amikor valaki jelezte, hogy szerinte a 10km-s táv nem volt annyi, akkor a Futanet fórumon közölte vele egy szervező, hogy nagyon nem is érdekelte őket, hogy pontos legyen a táv, mert az CSAK EGY TÖLTELÉKSZÁM. Meg voltak már brutalitások is.
Így aztán nem számítok semmire, csak egy gyors edzésre, szép tavaszi napra. :) Szüleim nyiregyháziak, én is otthon vagyok néha, valszeg elviszem őket is szurkolótábornak :o)
Előzmény: evita (62)
Ez egy viszonylag kezdő maraton. A szervezők szerintem nem zárkóznak el az új ötletektől, de időt kell adni nekik. Én megpróbálom a 20-ast, ha nem jön közbe semmi, így van esélyem a 2 órás álomhatár átlépésére.
Fórumtali: ha a gyerekeim egészségesek, bármi jöhet. Legfeljebb ha akkor lesz ballagás, du-ra érek oda.
Előzmény: Hauanita (61)
Előzmény: evita (58)
Előzmény: Ms.Kate (51)
Előzmény: Hauanita (57)
a kiszemelt hétvége egy jó kis 4 napos (28-29-30-1) "űber király nem dolgozunk weekend" lesz a kerti sütögetés remek ötlet, támogatom. én csak a kotyvasztás nehézségeit szerettem volna a vállakról levenni a fiókteleppel.
Előzmény: sepi (50)
Előzmény: Ms.Kate (49)
esetleg van már vmilyen konkrétabb elképzelés/dátum melyik áprilisi napon lenne a találkozó? (csak azért bátorkodom érdeklődni, mert ugye töltödik a versenynaptárom és mindenképpen szeretnék részt venni)
ja, és lehetne vmilyek fióktelepen is, és akkor nem kellene kotyvasztanod, hmmm ?!
Előzmény: sepi (47)
nagyedzésonlinetalálkozó2007áprilislista:
atom (Tekerve, futva, úszva, kocsival, busszal, metróval, villamossal, trolival, hévvel, jó naggyal ;-))
Amatőr
Anesth
Cuha
eftomi
Elek
evita
KoVerA
Leander
Milanthis
Ms.Kate
vérnyúl (csak kocsival)
pen
sepi
SkóT
Steve
Zorka76
http://postas.mtfsz.hu/postaskupa/index.php
Üdv:Cuha
Leander, Amatőr, 2 fő.
És ugye a frissítésről nem feledkeznek el a szervezők?! :))
Valahova Pestre elsőre vagy Pest környékére, de ez változhat az időpont és a létszám függvényében.
nagyedzésonlinetalálkozó2007áprilislista:
Elek
evita
KoVerA
Milanthis
Ms.Kate
vérnyúl (csak kocsival)
pen
sepi
Előzmény: Milanthis (34)
Érdekelni érdekel, de általában az utolsó héten (vagy napokban) szokott kiderülni, hogy tényleg tudok-e menni. (A sulit hamarosan már tudni fogom, mikor lesz, de a gyerekeket lesz-e kire bízni pont akkor, ill. nem leszn-e valamelyik olyan beteg, hogy nem lesz szívem otthagyni, az tényleg csak az utolsó napokban, pillanatokban valószínűsíthető..)
Mindenesetre szeretnék ott lenni! :)
Előzmény: sepi (28)
Sziasztok!
Tervezünk egy nagyedzésonlinetalálkozót valamikor április végefelé. (Bár ahogy ezt a topikot elnézem, nem is értem miért) Érdekelne, hogy kit érdekelne a személyes jelenlét. Csak a helyszín, meg ilyesmi miatt. Egyszóval névsorgyűjtés indul...
Üdv,
Sepi