Fórumtalálkozó - Edzőtábor
Létrehozta: anesth | 2006-11-20 09:58:14-kor
Remélem, hogy tavasszal már szervezhető lesz egy fórumtalálkozó egy nagy közös futással! üdv mindenkinek!
Akkor ott nem lesz futás!!!!:DDDD
Szerintetek miért van a páromnak olyan szép nagy pocikája?Megszolgáltam én a nevemet!!!!
Előzmény: mjoci (153)
Előzmény: pen (164)
Ha ennyi kaja lesz, nekem is ott a helyem! :) Kinyitva beírásokkal telezsúfolt naptáramat, azt kell látnom, hogy aug. 5-től 26-ig érnék rá.
Előzmény: Malacka (155)
Na persze.... röffff ... és mikor fogunk enni, mi? Hogy jut így idő a reggelire, tízóraira, ebédre, második ebédre, uzsonnára, vacsorára, esti nasira?!
:o)
Előzmény: mjoci (154)
:)
Legyen ez a motiváció(nekem az).Edzés ezerrel... Mire eljön az edzőtábor ideje,fitten szeretnék tündökölni.
Előzmény: Házisárkány (150)
Mit csinálok én olyan szuper futók között mint Ti?Most jut eszembe!
Cool!Az a környék csodás!Parádfürdőn és környékén ismerős vagyok.De:08.07.18-27ig nyaraldában vagyunk,ami persze nem jelenti azt,hogy ettől függjön a dátum,csak jelzem,hogy ha erre a 10 napra esik a heppöning,nem tudunk ott lenni.
Mit szóltok az augusztushoz?
Előzmény: pen (145)
Meg a kajálást. Sepi javaslata: legyen napi két edzés, és aki nem jön a délutánira, az főz :o)
A Fenyvespusztai Pihenőház Parádnál. A helyet jól ismerő edzésonline-os sporttársaink leírása szerint: "A ház a főútról kb 2 km távolságban lévő hegyektől övezett kis magaslaton fekszik. Teraszáról láthatod a Kékes kékes tömbjét, miközben szürcsölgeted kávédat vagy izoitalodat :o) 33 ágy van, 3-4 ágyas szobákban, azoknak külön fürdőjük, wc-jük. Közös konyha és ebédlő, kuglipálya, gyönyörű hatalmas fák közepette. Futóterep ideális. Kerékpározni a lehetőség óriási, szerpentines utak, hosszú lejtők."
A szállás kb. 3000 ft/fő lenne, ebben semmilyen kaja nincs. Persze még meg kell kérdeznem, mikor tudnának elszállásolni minket...
Előzmény: Imoran (144)
Előzmény: Házisárkány (141)
Ha abból indulsz ki, hogy sokan vagy(unk/tok) Szeged és környékéről, biztos többen jöttök a talira. Ha autóval jöttök, akkor sokkal jobb ár érték arányú utazásban lehet részed az úticélig.
(1km megtétele kb.:20-25Ft-ba kerül autónként.)
Előzmény: Hauanita (125)
Ezzel az a baj, hogy "nemversenyre" én nem fogok felmenni (főleg nem egy nagy verseny előtti héten), tekintve a fantasztikus vonatárakat, és lehet, hogy nem csak én gondolkodok így. Viszont az is biztos, hogy a szept. 2. nem biztos, hogy optimális iskolakezdési szempontból (-> gyerekesek, tanárok), ámde lehet fokozni: pl. okt. 14. női futógálán is biztos leszünk páran (a srácok meg kijönnek szurkolni, vagy női jelmezben futni :).
Egyébiránt viszont az se lehetne nagyon rossz ötlet, ha megvárnánk, hogy lepörögjön a szezon, és amikor már kicsit elkezd hiányozni a menés meg a sportolós társaság, akkor nov. vége -dec.-januárra rakni egy ilyen talit.
Előzmény: eftomi (122)
Ühm,nekem is gázos a hétfő,kedd.De pl.a péntek-szombat-vasárnap teljesen jó lenne.100%.