Fórumtalálkozó - Edzőtábor
Létrehozta: anesth | 2006-11-20 09:58:14-kor
Remélem, hogy tavasszal már szervezhető lesz egy fórumtalálkozó egy nagy közös futással! üdv mindenkinek!
Óóóó, de nagyon lemaradtam az időpontváltásról :(( Nekem az aug 8-12 lett volna jó, 21-re szabadtéri jegyem van, amit nem könnyen szereztem...
Akkor Nektek jó szórakozást!!
Előzmény: pen (212)
Örömmel segítek bárkinek, ennek a csapatnak pedig külön megtiszteltetés, ha tudok... :)
Előzmény: pen (209)
Ár: 3300 Ft/fő/éj (mert idegenforgalmi adót is fizetni kell).
Buli: közepes hangerővel bulizhatunk majd, mert a mellettünk lévő épületben mások is lesznek.
Hűűű,akkor van 2 hónapom,hogy futásban összekapjam magam....
Nesze nekem motivációóó!
Öh,nem a férjem...De a párom...Izééé,értitek?Végül is mindegy...Csak maga a gondolat,hogy "férj"...Huhhh,nem vagyok házasságpárti...
Előzmény: pen (212)
Edzőtábor Parádon, augusztus 21-24 (csütörtök-vasárnap)
Szállás info: 145-ös hozzászólásban
Program info: 209-es hozzászólásban
sepi
pen
eftomi
eftomi felesége, szcriszta
Imoran
Imoran férje
mjoci (p-szo-vas)
mjoci lánya (p-szo-vas)
cuzco
zilaci
Házisárkány (+1?)
Katka (+1? p-sz-v?)
rob?
Szépen alakulunk :o) Még valaki?
Hú,egyre jobban hangzik,a bicajt a sárga buszos megközelités miatt nem viszem,de a futó cucc jön és jöhet a gyors szekció,este pedig a buli.
Én is ezen filózom,bár Pöst kicsit messzebb van.Lehet,hogy marad a Volán...De akkor hogy viszem a bringám??A bringámat akkor is vinni akaromooom!!!!!!!
Jaj,mit csináljak???
Előzmény: Házisárkány (208)
Nem lesz semmi hajcsárkodás, mindenki saját belátása szerint csatlakozik majd a csapathoz vagy edz egyedül, netán pihen.
Szeretnénk pénteken és szombaton is napi két edzést összehozni, illetve csütörtökön és vasárnap is egyet, az érkezési - indulási időpontok függvényében. Igény szerint lesz bringa meg futás is, és lesz gyorsabb meg lassabb szekció is (mi sepivel mindig a lassabb csapattal tartunk majd). Terveink között szerepel legalább egy, igaz, vezényelt futóedzés (ugye olvasod, zilaci? :o)) is, gimnasztikával, futóiskolával.. Azt viszont szeretnénk kérni, hogy aki kevesebbet edz, többet segédkezzen majd a kaja gyártás egyes fázisaiban - bocs, ha valakit ez eltántorít :o)
Az edzések közötti idő kitöltésére viszünk focilabdát, tollast, társasjátékokat, sőt én tervezem, hogy elviszem az éppen itthon található atlétika/triatlon szakirodalmat és néhány tanulmányozható/kipróbálható sportkütyüt is az érdeklődőknek. És persze mindenkit buzdítunk hasonló cuccok nemotthonhagyására!
Eftomi felajánlotta, hogy érdeklődés esetén csinál egy karaoke-buli estet, gondolom ez pénteken vagy szombaton lehetne. Tomi a felszerelése leírásából ítélve komolyan gondolja a dolgot, szóval ha ti is benne vagytok, ezt is összehozzuk! :o)
Én is gondolkodom.
Este iszunk és táncolunk is ugye???
Ez nagymértékben segíti döntésemet
Eh,az üzenőfalra írtam...De gááz!!No szóval,lehet tudni vmit az edzésfajtákról,időről,tehát hogy mikor milyen edzések lesznek?Ha csak futóedzések lesznek,a párom nem jön.Milyen infot tudtok még adni?
És esetleg ha nagyon szépen megkérünk, egyik nap felveszed az edzői sapkádat is pár óra erejéig az edzésonlineos futópalánták kedvéért?
:o)
Előzmény: torolt_685 (200)
sepi
pen
eftomi
Imoran
mjoci (p-szo-vas)
mjoci lánya (p-szo-vas)
cuzco
zilaci
Szépen alakulunk :o) Még valaki?
sepi
pen
eftomi
Imoran
mjoci (p-szo-vas)
mjoci lánya (p-szo-vas)
Még valaki?
A naptárt megnézve péntek délutántól vasárnapig ott tudok lenni.Viszont ,ha nem probláma a lányom is jönne velem.Innentöl kezdve már csak valami egetrengetöen nagy dolog tud távoltartani az edzötábortól.
Előzmény: pen (195)
sepi
pen
eftomi
Imoran
mjoci (szo-vas)
Még valaki?
A Nike félmaratont nem szeretném kihagyni.A többi szombat vasárnap jónak tünnek,a hozzájuk kapcsolodó napok bizonytalanok,ha megszületik a konkrét idöpont,többet tudok mondani.
Előzmény: pen (191)
Szia Pen!
Nekünk az augusztus 21-24 - ha ide esik, akkor máskor futom körbe a Velencei-tavat - és a szeptember 18-21-ig időpont lenne ideális! (Szeptember 7-én 23. Nke félmaraton!)
Előzmény: pen (191)
Már csak a következő hétvégéken van szabad hely:
- július 26-29 (SZ-V-H-K)
- augusztus 21-24 (CS-P-SZ-V)
- szeptember 4-7 (CS-P-SZ-V)
- szeptember 18-21(CS-P-SZ-V)
Kaja ügyek: a tulajdonos elmondása szerint a konyha jól felszerelt. 2-3 km-re van pékség, ABC. További lehetőség: 1 km-re van egy étterem, de akár a Gastroyal is kihoz kaját, ha ezt szeretnénk.
No,megvan már a szavazóka??Van helyük?Mikor megyünk?Ott vagyunk már?
Sziasztok,
aj nem olvasom itt a dolgokat 1-2 napig aztán pörögnek itt az események, engem is érdekeln ez a buli, így Nagyatád előtt tényleg zsír lenne:-)))
Előzmény: ibrigitta (223)