Dühöngő
Létrehozta: torolt_24 | 2006-11-18 12:52:29-kor
Fel a fejjel! Ők kijárják a sulit, és nem lesz velük több dolgod. Esetleg addigra megkedvelnek. :)
A ciki az, hogy én a saját gyerekeimmel éreztem tegnap hasonlóan. Nem fogadnak szót a kis tündéri lányaim, ennek következtében bőgtünk egy jót tegnap mi is (az egyikkel- a másik tovább ökörködött). A kisfiam meg megmondta, mit szeretne karácsonyra, hetekig kitartott mellette, mire megvettem neki, erre tegnap közli, hogy már nem is olyan kell neki, hanem más. Nagyfiam meg elkezd poénkodni, hogy anya már megvette. (És tényleg; de azért szeretném, ha ezt nem tudná előre a kisfiam, akár szeretné még azt, akár nem. Szóval újra a sírás kerülgetett. Az biztos, ezentúl nem fogok olyasmit venni, amire ő monja, hogy szeretné, hanem csak ami szerintem jó lenne.) Jó tudom, a saját gyerekek is kirepülnek egyszer...
Előzmény: Hauanita (129)
Dühöngök, mert egy szülő kritikán aluli stílusban zúdította rám a problémáit este 7 után telefonon.
És dühöngök, mert hiába próbálok megtenni mindent ezekért a gyerekekért, nem tudok mindent úgy csinálni, hogy mindenkinek jó legyen.
És dühöngök, mert nem tudtam elmenni futni, pedig ha valamikor, most különösképp kellett volna a lelkemnek, és holnap sem lesz rá időm.
És dühöngök, mert k sz*r karácsony előtt bőgni.
Előzmény: pen (124)
Előzmény: evita (123)
Előzmény: pen (121)
Tegnap nagy könnyelműen nem mentem el futni, gondoltam 1 pihenőnap nem árt. Erre ma lebetegedett az egyik lányom. :( Max. annyit fogok futni, hogy a kisfiamat elvigyem a dzsúdóedzésére...
Hát tél és tél között nagy különbség van. TÉL az, amikor csipős hideg van, ragyogó napsütés, hófehér hó.
Ez meg egy szutyok:-)
Előzmény: evita (117)
Előzmény: sepi (114)
Előzmény: Hauanita (113)
Engem kiléptetett. Azt most így utólag nem tudom megmondani, hogy egy vagy több ablakom volt épp nyitva, de ha jól rémlik max 2. De én csak egyfajta böngészőt használok: Explorert...
Egyébiránt tegnap meg egy fórumos hozzászólásom "nem jelent meg". Rákattintottam a "Hozzászólok" gombra, és visszavitt az oldalra, de az én hozzászólásom nem volt ott. Nem volt olyan fontos, csak furcsálltam. De lehet, én voltam a béna, bár nem hiszem.
Előzmény: sepi (112)
evita, hauanita amikor elveszett a hozzászólásotok, akkor ki is léptetett a rendszer, vagy bejelentkezve maradtatok és nem jelent meg a hozzászólás? Több böngésző ablakot használtatok párhuzamosan?
sepi
Előzmény: evita (110)
Előzmény: Ms.Kate (108)
Előzmény: Hauanita (109)
Mindegy, újraírtam...
Amúgymeg azért is bosszantott, mert mielőtt elküldtem volna, élesen élt bennem a gondolat, hogy tegyem vágólapra. De gondoltam, minek, épp most léptem be, meg amúgyse szívtam még vele...
Előzmény: sepi (106)
Előzmény: Hauanita (104)
Előzmény: Hauanita (104)
Dühöngök, mert elveszett a mai blog-hozzászólásom!!!
Pedig előtte direkt ki- és beléptem, hogy újrainduljon az óra, és nem is tartott túl sokáig! Grrrrr!
uuuuuuu....ez a szitu azért kegyetlenebb:-) nem elég, hogy dolgoznod kell még be is szólnak:-)
saját 'sorsomat' tekintve mindig ugyan arra a konklúzióra jutok: jöhetne már az a férfi, aki eltart és nekem akkor csak ez lenne a dolgom, hogy tekerjek egész nap:-)))))
Előzmény: vérnyúl (102)
Előzmény: Ms.Kate (101)
Evita, jobbulást!
Eftomi, gratulálok a ZHhoz!
S hogy kicsit ontopik is legyek: kiderült, miért furcsa időnként a mosógépből kiszedett ruhák állapota (mint a mesében- hol tiszták voltak, hol nem.. egyszer a ruhákon maradt jó sok folyékony mosószer is). Szóval megforgatni csak akkor tudja a ruhákat, ha nincs benne víz. Egyébként csak ringatja ide-oda, a teteje szinte száraz maradt. Egyébként is inkontinenciában szenved szegény, így valószínűleg lecserélem egy újra. (Tippeket várok priviben, ha valaki tud megbízható, tartós, energiatakarékos típust. Jelige: nagycsalád.)
Előzmény: evita (98)
Tegnap este fürdés előtt vettem észre hogy titokzatos módon a 120 literes bojlerünkből egész egyszerűen csak hideg víz folyik. :( Ez azért is esett rendkívül kellemetlenül mert hajmosás volt betervezve, és azt nem tudom csak úgy egy nappal eltolni. Végül kőkorszaki módon tűzhelyen forraltam vizet hogy tudjak fürödni. :(
És hogy ki volt a bűnös? Magyarázza el nekem valaki please, hogy tud két szobafestő 120 liter 80 fokos vizet elhasználni az eszközeik tisztításához?! Csak kicsit voltam pipa....
Előzmény: Nyúl (94)
(Az előbb egyszer már megírtam, hova tűnt?!)
Mérges vagyok magamra, mert nem tanulok, pedig nagyon kéne...
El is megyek inkább futni!
OFF Eftomi, sikerült a fizikád??
Dühöngök, nyafogok, mert már nagyon futnék. Még egy hosszú hét:-(
SkóT: Egyetértek. JÁTÉK és SZERELEM. A tekerés és a futás is.
Számisztikával nem foglalkozom. :-)
A topik meg arról szól(na) inkább, hogy nagyon sokan beleesnek abba a hibába, hogy csak a kerékpár adataival, az edzések számaival törődnek. (ennyit edzettem, ilyen áttétellel, ennyi kalóriát, akármilyen súlyú alkatrészekkel stb.) Mintha nem is amatőrök volnának, hanem vérprofi klasszisok. Számomra ez kissé taszító, ezért indítottam a topikot. Azért, hogy legyen egy olyan hely, ahol a tekeréssel kapcsolatos szerelemről lehet beszélni. MIvel én nem futok, inkább csak a tekerésről írok, de bárki beírhatja a "szemet becsukós tömegben futós, teljesen elszállós" kalandjait.
Van olyan arc, aki kolbászt eszik az Ironman-en, aztán olyan is, aki csak poénból indul el.... meg olyan is, aki szétedzi magát és sosem ér be. Az egész egy nagy JÁTÉK, amíg nem ebből kell megélnünk. Erről szól...
Előzmény: futrinka (89)
Előzmény: SkóT (85)
Előzmény: SkóT (85)
Most azért dühöngök, mert itten senki sem akarja óvasni a fórumot, amit a cépséges kétkerekűekről indítottam. Ehh...
Meg azért is, mert Zakka elvtárs nem jelentkezett.....bahh.
Előzmény: pen (81)
Előzmény: Troll (83)
Előzmény: Troll (82)
Előzmény: KoVerA (130)