Dühöngő
Létrehozta: torolt_24 | 2006-11-18 12:52:29-kor
Előzmény: Limonade Joe (178)
Általában én is ezt az "otthagyott valamit" kiszólást alkalmazom, de micsoda nyomdafestéket nem tűrő válaszokat szoktam kapni....
Egyébként az említett probléma miatt utálok sötétben futni - és utána cipőt sikálni.
Különben az utóbbi időben egyre gyakrabban tapasztalalom azt is, hogy bizonyos emberek(?) is kutyának érzik magukat, és a ott végzik kisebb-(nagyobb?) dolgaikat, ahol épp kedvük szottyan.
Előzmény: Ms.Kate (176)
Sajnos nem tudsz olyan messze futni...kb. hasonló "élményekkel" gazdagodtam én is, mint obor szombaton. Ezt a típusú mentalitást én nem fogom megérteni soha.
Pontosan a szemét, blöki gumi, rossz levegő miatt költöztem ki vidékre a fővárosból. De a helyzet sajnos itt is kezd fővárosiasodni: Történt a minap, hogy egy kedves hölgy sétáltatta kis kedvencét a házunk előtt (szépen rendbe rakott zöld gyep, örökzöldek, kertész míveli a területet) akinek éppen nagy dolga akadt, amit el is végzett majd tovább sétáltak a gazdival. Megszólítom a hölgyet, hogy bocsánat, de elhagyott valamit. Valóban? kérdez vissza...igen válaszoltam neki a kis kedvencének a gumiját. Ja, azt ő nem hagyta el....megkértem (szépen udvariasan) hogy takarítson el a kutyája után. Még ő kérte ki magának, hogy mit pampogok neki és hagyjam békén...
na, bocsánat az OFF témáért....de úgy felhúztam magam...
Előzmény: evita (175)
Előzmény: obor (174)
A szokásos téli, tavaszi felesleges, csak önmagamat idegesítő dühöngésem. Voltam bringázni. Ilyen tájban az árokparton még nem nagy a fű, mondhatni nincs is. Előbukkanak az ott heverő tárgyak. Oda nem illők, és rengeteg.
Én nem vagyok elvakult természet védő, de rettenetesen zavar a sok-sok szemét ami az utak mellett van. Most két-három egész kis falu között tekertem. Mi a bánatot keres az árokban pl porcelán mosdókagyló. A sörözdobozok is rossz dolgok, de mosdókagyló!!!!!!
Tavaly tavasszal az egyes út mellett kb 50 m-ként, voltak teli szemeteszsákok, teli! Össze volt szedve, várta a szállítást. Szörnyű
Előzmény: oleandro (170)
Előzmény: oleandro (168)
Reggel úgy alakult, hogy nem tudtam elmenni megfutni a mára tervezett feladatos edzést. A délután meg tovább tartott a tervezettnél, így este se. Most dühöngök. Majd ha jól kidühöngtem magamat, hazamegyek.
Ja, én két hetet küzdöttem vele. Bár talán kicsit túlzó a múlt idő, mert megint mintha nem kapnék levegőt... De szerintem a végefelé, amikor már nem vészes, lehet vele futni kicsit. (->értsd: nem annyit mint én :)
Jobbulást!!!
Előzmény: Cuha (152)
Van, hogy megfeleldkezem erről és olyankor, ha nem OPERÁT használok, jól megszívom. Pl. ma is.
Rohadtul nem értem, hogy miért nem lehet olyan kapcsolót belőni, hogy Keep me signed in.
Esetleg egy csekk a szervertől, hogy van-e még az illető stb.
Aaaaarrggh... pipa vagyok.
Előzmény: Hauanita (142)
Ez kb. olyan, mintha a Bajcsyn melóznál. :-)
Egyébként meg ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hogyazakiba****letbe! Írtam egy hosszú levél, elküld.... eredmény: login...
back = login
back back = login SHIIIIIIIT!!!
Na ezért fogok én csak OPERÁT használni. Azzal ilyesmi 110 évben eccer sem fordul elő.
FIREFOX SUXX
Mentem alunni...
Előzmény: vérnyúl (143)
csak nyugalom, mások bringáznak helyetted is:-)) az elméleti kerékpározás meg nem is olyan rossz dolog, időnként:-))) na, de majdnem mindennap???!!:-)))
Előzmény: vérnyúl (143)
Elég az is, ha küldés előtt vágólapra teszed a szöveget (copy).
//Amúgy meg ne bánkódj, (nekem) úgyse tudtál volna újat mondani ;)//
Na, hajrá 2007!!!
Előzmény: Amatőr (140)
Előzmény: sepi (139)
Ááááhhhrrgggg!!
Hosszas -és fárasztó :) - szellemi munkával megírom az idei év első blogját, összegezve-visszatekintve, 2007-es tervekkel, felkészülési metódussal, aztán rákatt, küldés, és... ...persze lejárt a bejelentkezési időm, mert üresen kidobja az oldalt...
Irány a word, és másol-beilleszt?
Előzmény: KoVerA (138)
Előzmény: Hauanita (129)
Előzmény: KoVerA (132)
Na, sipirc innen átfelé a Füligérős Topikba!!! ;)
Tyúkanyó! (KoVerA, csak ehhez nem vagyok szokva)
Szerintem sem az ajándék számít, hanem a körítés, amit a karácsonyhoz kapnak. Az együttlét, az odafigyelés, egy kis közös társasozás, vagy közös éneklés. Tudom, ezt egy gyereknek nehéz megmagyarázni, de szerintem, amint belerakjátok majd a füstölőt és karácsonyillat lesz a szobában, igenis büszke lesz rá, hogy az az övé.
Úgyhogy fel a fejjel!! És boldog ünnepeket!!!
Ui.: Én is helyrepakoltam magam, illetve mindenkinek köszönöm, aki ehhez hozzátett!!
Előzmény: KoVerA (132)
Tudom, hogy nem sokáig tart ki egyik játék sem.. De ha már akkor sem örül neki, amikor megkapja.. :((( Egyébként nem is játék, füstölőtartó sárkány (dísztárgy, és szerintem is tök jól néz ki, csodálkoztam is, hogy azt kér, és hetekig meg sem akartam venni, csak amikor magától eszébe jutott és felemlegette-ráadásul drága is volt).
Jó családot szeretnék, de egyedül nehezen megy. (Apuka már újranősült, foglalkozik velük, de így mégsem az igazi..)
Előzmény: BPeti (131)
Előzmény: Hauanita (180)