Dühöngő
Létrehozta: torolt_24 | 2006-11-18 12:52:29-kor
Előzmény: sepi (229)
Puff! Alighanem bedurrant a sarkam. Fáj, már megint. A Vivi előtt talán van még másfél hetem regenerálódni. Addig is gyurma + bringa
Grrrrrrrr!
Előzmény: Ms.Kate (222)
Úgy örültem, hogy már fél hatkor világos van, és a reggeli futás nem félig éjszakai, erre jön ez az óraállítós móka, meg újabb egy hónap botorkálás, mire a Nap öszeszedi magát.. eh.
(Csak hogy az óraállítós ellentábor is hallassa hangját )
na most írtam meg egy szép hosszú, velős élménybeszámolót a Tihany kupáról és hhhhuuuuusssss kb. ennyi idő alatt szállt el az egész....
hát....tudjátok mikor veszem magam rá megint, hogy élménybeszámolót írjak.....
de igenis egy csomót készültem rá!!! a mentális felkészülés már smafu? :)
Ha tudni akarod, ott leszek, mert van kiért nagyon szurkolnom
Előzmény: Ms.Kate (219)
Előzmény: vérnyúl (218)
Előzmény: Limonade Joe (203)
Előzmény: KoVerA (201)
Már szombaton is rendetlenkedett a Timexem mellkasi jeladója (baromságot mért), de ma aztán rátett egy lapáttal. 10 km/h sebességnél 7%-os lejtőn (fölfele) 59-es pulzust mutatott! Érik a Garmin Forerunner 305.
Grrrrr!
Úúgy mennék futni, de inkább hallgatok Hauanitára és nem erőltetem magam túl a PH előtt... :)
Előzmény: Ms.Kate (199)
Előzmény: Limonade Joe (196)
Előzmény: sepi (191)
Előzmény: eftomi (192)
Előzmény: sepi (191)
Dühöngök magamon, mert kerti munka közben átböktem a lábamat.(Szerencse a bajban, hogy még viszonylag jó helyen, egyenlőre nem fáj.) Nem tudom, hogy mennyi idő alatt gyógyul, de most felpolcolt lábbal, drain csővel a talpamban (két szuri után) sínylődöm. Holnap megyünk ismerős baleseti sebészhez, akkor kiderül meddig tart majd a kényszerpihi.
Mindenkinek jó edzést addig is!