Dühöngő
Létrehozta: torolt_24 | 2006-11-18 12:52:29-kor
Sorstárs....
Nekem meg egy cuki kis arcüreggyulladás miatt esett ki ez a hét...
De jövőhét keddtől irány a medence!
Előzmény: Bicebóca (277)
Előzmény: pen (272)
Előzmény: vesi naarasleijona (271)
Előzmény: KoVerA (270)
(Nekem eddig nem volt gondom semmiféle görccsel, érdekes módon ma éjjel félálmomban [éppen scriptekkel kínlódtam álmomban] ki akartam nyújtózkodni, erre a jobb vádlim nekem is begörcsölt. Gyorsan abbahagytam a nyújtózkodást, és aludtam tovább, de most reggel sincs segészen rendben az a rész.)
Előzmény: vesi naarasleijona (269)
Ma - 3.5 l ásványvíz, 1 gatorade, 1 powerade, 4 db plussz Mg, 3 db Magnerot, reggeli izomlazító krém és edzés előtti bemelegítő krém mellett is (!!!) - 800 m úszás után újfent olyan vádligörcs, hogy a két karom szakadt ki, mire a lábfejemet a medence falán vissza tudtam feszíteni... :-(
Kezdek nagyon berágni a szar lábamra, következő ilyen alkalomnál fogok egy hentesbárdot és térdből amputálom mindkettőt.....
Előzmény: KoVerA (267)
Tegnap, ha időben beírtam volna az edzésemet, talán én léptettem volna át a számlálót a 300000-en... :( De a nagy tanulásban (hm., házi feladat írás inkább) elfelejtettem, csak este naplóztam. :-/
( OFF Az már lassan hidegen hagy, hogy két tárgyból (6-ból) 99% valószínűséggel elhasalok... :((( )
<duhonges>
Miért betegszik le az ember egy futóverseny előtt? Nem tudtam kijönni belőle a hegyvidéki félmaratonig. Képeket nézegetve legalább nekik jó volt :)
</duhonges>
Előzmény: torolt_685 (261)
Megoldva, köszönöm.
Futás közben beszélgetve sokkal nyitottabbak a gyerekek. Ajánlom mindenkinek a problémák kitárgyalására...
Előzmény: sepi (260)
Ha Te domináns felnőtt vagy az életében (gyanítom igen), akkor egy puhatolózással kárt nem tudsz okozni.
"Hallottam, hogy gondok vannak az iskolában. Szeretnél beszélni róla?" típusú megközelítés. Hogy utána mit mondj? Pasz.:-(
Előzmény: torolt_685 (259)
Tessék nekem segíteni.
Van egy kislány. Cserfes, kedves tini.
Fut, ráadásul elég jól. Én vagyok az edzője.
Ma felhívott az osztályfőnöke, hogy baj van vele.
Lop.
Mindent, amit meglát. Telefont, pénzt, biciklit.
Tényleg, telefon már nálunk is tűnt el...
Igen, azt is megtalálták nála.
Azt kéri a tanárnő, beszéljek vele, mert rám hallgat.
Az anyukája egyedül neveli, amikor kiderült a baj, összeroppant.
A lány napok óta nem jár iskolába - de edzésre igen.
Jobban fut, mint valaha.
Beszélnem kell vele. Ja. De hogy?
Küldjem el?
Vigyem pszihodokihoz? Anyukával együtt?
Próbáljam kezelni a lelkét?
Biztos, hogy erre én vagyok a legalkalmasabb?
Na, Ti mit tennétek?
A Debrecen Maraton oldala a verseny napján "eltűnt", a rossznyelvek szerint a kritikák miatt.
Az eredményeket itt megtalálod: http://www.championchip.hu/aktivele/debrecen07.html
Előzmény: evita (254)
Előzmény: nyaff (252)
Előzmény: Ms.Kate (251)
miért nem tudom magam reggel rávenni egy kis futásra??? pedig még az óra is időben ébresztett... LUSTA VAGYOK!!!
Azért nem igazán dühöngök, hanem inkább
- szomorú vagyok, mert tegnap beleszaladt egy óriási nagy zakóba a csapatom, az akkor is MAGICA Roma.
- bosszankodtam, hogy ebben a korán jött koranyárban megjelentek a muslincák és mindenféle bogarak, és a mai futás közben egy szkaszon orron- szájon át is sikerült belőlük vételeznem egy párat.
Előzmény: torolt_885 (236)
Lehet, hogy hozzám jöttek az energiák?
Huh, épp akartam írni, hogy gyorsan írjon be valaki 1km edzést, akkor 222 222 km edzés lett volna az oldalon- de mire beléptem, valaki(k) többet írtak be, így nem jelent meg 6 kettes odafönt...
23 fokos a Balaton, én meg milyen messze vagyok tőle...