Dühöngő
Létrehozta: torolt_24 | 2006-11-18 12:52:29-kor
Előzmény: eftomi (329)
Most asszem, pihenek egyet.
Hétfőn este 9-kor elmentem futni, tegnap pedig fél hétkor kitekertem Kulcsra. Totál kivoltam tőle... Úgy éreztem magam, mintha egy maraton utáni napon próbáltam volt, teljesen kiégve edzeni.
Ma inkább usziba megyek... fél 10-ig nyitva van, akkor már lehet úszni és nem fogok még a vízben is meggyulladni...
Előzmény: eftomi (326)
Előzmény: vcsibe (325)
Lehet egyáltalán ilyen időben edzeni? Nyomottnak érzem magam, pedig montizni kéne... azt meg nem lehet sötétedés után... Reggel meg sajnos nincs rá időm...
Előzmény: sepi (322)
Ezt a véletlent: csütörtökön épp Debrecenben járok :))
Szerinted úszópartnert is találnék hozzá?? :)
(majd még írok ezügyben üzenetet is...)
Előzmény: Hauanita (319)
Óóóóó, bassza meg. Be van zárva az általam ismert egyetlen nyíregyházi úszómedencével is rendelkező fürdő. Sóstón pancsolómedencének használják az 50-est, az Aquariusban nincs is úszómedence, nem hiszem el, hogy nem lehet itt úszni sehol :((
Úszni akarok!!! (Az itthoni 3,6-os átmérőjű medencénkben túl gyakran kell fordulni ;)
vasárnap lehajoltam ülve cipőtkötni, felhajoltam és úgy beleállt a fájás, hogy csak na, és csak lassan tudtam járni kicsit előre dőlve, ülni rémálom volt. Utána pihentem egész nap, másnaptól lassan-lassan javult, voltam a gyógytornászomnál, akkor azt mondta, ez semmi különös, csak vm becsípődés vagy mi. Csakhogy a kezdeti javulás átadta magát egy egész más, kevésébé éles, erős, sokkal jobban behatárolható fájdalomnak, gyógytornászhoz vissza, anniyt mondott, ez valami prockorong-baj lehet. most itt tartok, ülve nagyon rossz, menni közepesen rossz, lehajolnii tudok ugyan, de nagyon ódzkodom tőle.
Elnézést a kisregényért, és nagyon köszönöm a kérdést, és minden tanácsot nagyon köszönök előre is!!!
Előzmény: pen (317)
Előzmény: sepi (313)
Előzmény: evita (305)
Előzmény: evita (305)
melegem van, fáj az agyam, éhes vagyok, szomjas vagyok, nyűgös vagyok, edzésre kell mennem de nincs kedvem, de tudom hogy, ez nem kedv kérdése....áááááááááá lehet hogy csak spontán lusta?
Sokszor benne marad a tövis a külsőben és azonnal kiszúrja az új belsőt. Belső csere előtt végig kell kézzel simogatni a külső belsejét :)
( És megragasztani is nagyon könnyű, de azt majd csa k legközelebb mondom el. )
Előzmény: pen (297)
Montim első kereke leeresztett de totál. Nem tett ilyet mióta megvan. Mivel én még nem tanultam meg defektes kerékbe életet lehelni, sepi állt neki. Kerék szétszerel. Régi belső ki. Új belső félig be. Majd hallom a nevem az előszobából.. Kiderült, a belső amit vettem nem jó, túl széles rajta a szelep. OK, másnap irány bringabácsi, veszek új belsőt. Este sepi megint nekiáll. Új belső be. Sikerül. Felpumpa. Király!! És reggelre megint tök lapos lett az egész. így most irány biciklisbácsi, bringástul. Grrrrr......
Előzmény: Nyúl (295)
Tekertünk eggyet Dunaújvárosból Sárbogárdra (cca. 28 km + vissza) Hazafelé a sztyeppe közepén kapott el minket a jégverés.... Cseresznye méretű jegek verték a hátunkat... Örök hálám annak a kisteherautó soförjének, aki megáll nekünk és kibekkelhettük a vihar második felét... Sajna a másik irányba ment, így a jég elvonultával tekertünk tovább....
Előzmény: sepi (291)
Előzmény: Ms.Kate (288)
No sebaj, majd ma este.
Előzmény: sepi (284)
Előzmény: sepi (284)
Jobbulást. :)
Előzmény: eftomi (329)