Dühöngő
Létrehozta: torolt_24 | 2006-11-18 12:52:29-kor
Elfutottam végre az autóért, de kiderült, valamit nem csinált meg a szerelő, tehát hiába futottam, az autó maradt. Ezért a tervezetthez képest dupla távot kellett futnom, ráadásul teli hassal. Így nagyon nem esett jól.
Így nem tudtam úszni, és most morci vagyok.
Előzmény: pen (371)
Tegnapi dühöngés #1: már megint nem volt időm még arra az egy szem icuripicuri szigetkörre se, amit terveztem.
Tegnapi dühöngés #2: tegnap nem ment be a dühöngés a Dühöngőbe.
Mai dühöngés #1: Eddig ma se. És most?
Előzmény: pen (365)
Előzmény: KoVerA (366)
Eftomi, Te voltál?
Holnap ugyanis pont nem tudom megnézni. Azért vártam annyira a mait. De legalább az összefoglalót mér megnéztem.
Előzmény: eftomi (364)
Káromkodni kell egy tisztességeset, majd a felgyülemlett negatív energiát felhasználni arra hogy PB-t fuss...:D
Előzmény: eftomi (361)
Hát, nem sokat dob a motivációs indexemen ez a mocsatos hideg idő és az eheti munkakezdés sem. :((
Hosszú-forró nyarat akarok! Most!!!
:-)
Jaj-jaj-jaj. :((
Előzmény: eftomi (345)
Előzmény: sepi (344)
Nohát ez nem semmi. A "kedves" papával végigcsináltatnám ugyanezt csak én ülnék a motoron.
http://www.origo.hu/sport/peking2008/20070827-3560-kilometert-futott-egy-nyolceves-kinai-lany.html
Másrészt pedig dühöngök, mert képesek voltak úgy időzíteni, hogy:
1, az atlétika VB-ből szinte semmit nem fogok miatta látni és
2, a vizsga pont telibe találja a Nike-t. Grrrr :o(
Ma a gyerek tescogazdaságos (na jó, annál egy picivel jobb) montijával elmentem bringázni egy másfél órát, majd utána volt szerencsém kipróbálni egy rendesebb kerékpárt... nem kellett volna. Tanulság: akinek nincs a mellényzsebében 2-300eFt ne tegyen ilyet, különben utána eheti a penész
A családon átviharzóban egy torokgyulladás! NYÁRON! Mi lesz a Nike-val? Nagyatádi váltó is ugrott, nem merek edzeni.
Eftomi: a Ben-Gay-t szerintem cellulitisz elleni krémként lehetne reklámozni! Egy örömöd lehet: nem nyúltál vele a szemedbe. Egyszer Bayolinnal sikerült. Elmehettem volna siratóasszonynak.
vmikor, vhol, vhogy megfáztam ebben a meleg - "hideg" időjárásban. Magas testhőmérsékleten izzom és végtag fájdalmaim vannak...pénteken pedig utazás van egy jó hétre az olaszokhoz ismét vmi tuti gyors és garantáltan eredményes recept?
Anita: Igen valószínűleg beszerzek ilyen esetekre is valami kencét. pl. Richtofit-ot. (köszi a tippet)
Zilaci: