Dühöngő
Létrehozta: torolt_24 | 2006-11-18 12:52:29-kor
Sziaszotok.
Tudátok segíteni? Fettünk egy ellipszis gépet és gép szerint 6 km teszek meg 20 perc alatt és 10 cal égetek. Mindegy hogy melyik fogozaton csinálom mindig ezt írja ki. Lehetséges ez?
Köszi
Előzmény: minto (427)
Elkapott valami virus.Se munka, se futás.Vagy a mellékhelyiségben tartozkodok vagy ágyban fekszek kint meg süt a nap.Ráadásul lassan itt a versenyszezon.
Kezd kicsit hosszúra nyúlni az absztinencia. Azt hittem,hogy mára végre futásképes leszek, de mégsem. Úgyhogy legalább péntekig várnom kell a "visszatéréssel". Borzaasztóan dühítő ez, pláne ilyen remek időben.
Előzmény: oleandro (417)
bicsak, eltört az egyetlen 15ös kulcsom és nem tom felrakni az új pedálomat...
Terveztem a gárdonyi -Pezsgő futást , erre elaludtam , ráadásul még szakad valami aprószemű hó-féle is , így elindulni késve az autópályán.....? Hú de mérges vagyok !
Na majd délután megnézem a "malacvágtát" , ha nem lesz nagy hó ! ?
Előzmény: eftomi (391)
félig OFF: ma és tegnap nem futottam, hogy a leadandó házim kész legyen (PHP progr. bébiszinten- legalábbis nekem így sikerül, bár a tanárom profi szinten várná el)- erre még csak le sem tudom adni, mert az e-oktatási rendszer nem enged be (tudtommal nem változott meg a jelszavam...)
Előzmény: oleandro (386)
Hát gratulálok. Még most is mocskosul esik. Annyira azért nincs most km-hiányom, hogy még ilyen körülmények között is beöltözzek....
Előzmény: KoVerA (385)
Én is hasonlóképpen jártam. Azzal a különbséggel, hogy az eső nem kényszerített vissza, elmentem futni (igaz, csak szűk fél órácskára). (Na jó, nem is munkától álltam fel, csak készülgettem kicsit a délutáni sulira...)
Tudod, ilyenkor esik jól igazán a futás!!!
Előzmény: oleandro (384)
Fönököm szólt ,a héten éjszakás vagyok.
most hogy futok a Barátság maratonon
Előzmény: FMKinga (430)