Dühöngő
Létrehozta: torolt_24 | 2006-11-18 12:52:29-kor
Lassan már nem is dühöngök ezeken. De, mégis.
http://www.mob.hu/engine.aspx?page=showcontent&content=macs_2_dopping
A reggeli sárgadinnyém pósadt volt.Bassz...500 forintot dobtam a kukába,mert olyan ehetetlen volt a dinnye,hogy felfordult a gyomrom.Így kikocogtam a pékségbe,és vettem egy Branch salátát,öntet nélkül:jégsali,paradicsom,kaliforniai paprika,sajt,sonka,téliszalámi.Újabb 500 pénz!!!
De legalább finom volt...
Valaaaakkkiiiiii!!!!Verseny vagy citybringát vennék,nagyon S.O.S.!!!!!
Együttéreztem Veled, a szó szoros értelmében is... :-( Csütörtökön kezdődött erős gyomorfájással és 39 fokos lázzal. Diéta, orvos (valami vírus), bogyók szedése, sok pihenés azóta. Most már kezdek kilábalni belőle, csak még nagyon gyenge vagyok, de a mai már az ötödik nap lesz futás nélkül. Az ötödik a legnehezebb... az első négy után... Pedig legalább a hétfőt még ki kellene bírnom futás nélkül, de nehééééz. Nem dühöngök, inkább szomorkodom. :-(
Előzmény: nyaff (472)
Ha valaki mostanában még egyszer azt mondja nekem "letesztelnéd?" leharapom a fejét. Kéretik továbbá kerülni a GYIK, versenynaptár és frissítés szavakat is...
Előzmény: oleandro (464)
Előzmény: eftomi (465)
Előzmény: eftomi (454)
Ma, egy olyan durung blogüzi dörrent el, amire még nem volt példa. Szomorú vagyok miatta. És ráadásul pont egy olyan EMBERREL szemben, aki végképp nem szolgált rá. Én se vagyok piskóta, amikor Malackának szólok be néha, de Malacka legalább megvédi magát.
Átütemezem az edzéseket ...
Előzmény: lzszabo (453)
morcos vagyok, mert megint a legrosszabkor fáztam meg :( most csúszik az edzésterv és nem'tom jó lesz-e majd késöbb :( :(
Előzmény: sepi (444)
De most felkeltem és gyúrom ezerrel az oldalt, hogy tényleg elkezdődhessen a teszt még vasárnap este.
Előzmény: eftomi (443)
No meg a site fejlesztés sem úgy halad, ahogy szeretném és a design is csúszik picit. No mindegy.
Előzmény: Skam (437)
Ó, hát tényleg nem én vagyok az egyetelen kis lábú nő! Ez megnyugtat.
Elvileg ez egy jól felszerelt bolt, legalábbis a közelben nincs jobb... Remélem, hogy ez az új cipőm nem fog galibát okozni. Elvileg nincs súlyproblémám, és az első, szombat reggeli alkalom közben kényelmesnek, stabilnak tűnt és utána se fájt sehol. De azért mindig bosszant, amikor felnőttként gyerekcipőt kell vennem. (Viszont egy jó oldala volt, kb. feleannyiba került, mint a többi.)
Előzmény: pen (435)
Kis lábra futócipőt venni nem egyszerű (szintén 35-ös, azt is csak alulról súrolom). Ha találsz ott helyben/a közelen egy futócipőkre specializált boltot, szerintem az lesz a te megmentőd! Ott általában tartják a legtöbb méretet, sőt néhány helyen még meg is rendelik neked, ha hiányzik.
Előzmény: bttn (434)
Pénteken sor került az új - első - futócipő vásárlására. Egy észak-olasz faluban lakom, ezért a trentoi Sportlerbe mentünk. Ez egy nagy sportáruház, külön futóosztállyal, rengeteg cipővel és tanácsadó eladőval. Eddig nem is volt gond. Elmondtuk, mi mi re gondolunk - terepfutás -, az eladó srác pedig nagyon segítőkészen mutatta meg, miből választahatunk. Még azt is felajánlotta, hogy bekapcsolja nekünk a futópadot, de kösz, nem...
Amin felbesszontottam magam, azzal sajnos nem először szembesülök, sőt. Egy nőnek a kereskedők szerint ne legyen kis lába! Nekem 35-ös lábam van. Nem nagyobb, egy hajszállal sem. Persze, ez az utcai méret, de ha ráhagyunk még egy-másfél számnyit, akkor sem 38-as, mint ahol a női modellek kezdődtek.
Így végül egyetlen választási lehetőségem egy gyerekmodell volt, ennek lettem - egyébként boldog! - tulajdonosa. (Érdekes, hogy ebből a 37-es lett jó.)
Annyira ne aggódj, de sajnos nem a régi eladó volt, azt mi is kedveltük. Kerüld az őszes szemüveges öregedő fickót, az eladó lányokkal nincs gond. Bár az öreg csóka velük sem kedvesebb.
Olyan modorban beszélt velünk, és a többi vevővel (sőt a kollegáival is), mintha ő sz@rta volna a spanyol viaszt. Komplett hülyének nézett minket, és rendesen kellemetlen érzés volt tőle bármit is kérdezni. Nagyban hozzájárt ez ahhoz, hogy végül nem vásároltunk ott.
Az Óbudai boltra gondoltam, én nem ismerek más mintaboltot...
Előzmény: oleandro (429)
Előzmény: eftomi (480)