Dühöngő
Létrehozta: torolt_24 | 2006-11-18 12:52:29-kor
A jó édes anyját a győri öreglányoknak akik póráz és szájkosár nélkül sétáltatják a kutyáikat... és nem csak a szobacirkáló kategóriájúakat! Teljesen tönkretették a mai edzésemet, csak hatot (!) fogtam ki.
Ha már dühöngő a topic címe...
Előzmény: oleandro (525)
Az én jóindulatú feltételezésem szerint sokan egyszerűen nem tudják, hogy milyen rossz kerülgetni a lassabb futókat (mivel ők maguk a lassabb futók ), ezért nem is értik, hogy mire jó ez a hülye zónás szabály. Ha meg nincs értelme, akkor be sem kell tartani. Ha majd egyszer gyorsak lesznek, akkor megértik, és onnantól kezdve zsörtölődhetnek, hogy ezek a lassú csigák mi a francért nem tudnak a helyükre állni. Így megy ez.
Lehet még egy másik ok is: akinek a szintidő kihívást jelent, annak jól jön, hogy az elejéről indulva nyer pár percet (mondjuk a niken biztos tart vagy 5 pecig a rajt).
Ezen nem nagyon bosszankodom, ha majd azon a pár másodpercen fog múlni, amit az első két kilométeren ezzel elvesztek, akkor már úgyis legfeljebb kétszámjegyű lesz a rajtszámom, és az első sorból fogok rajtolni.
Hogy ontopik is legyek: ma reggel majdnem elütöttek , bukósisak mehet a kukába, a bicaj meg a szervízbe
Előzmény: Pierre (521)
Előzmény: Pierre (521)
Csak bennem van igény arra, hogy mások versenyét ne rontsam, és mások se rontsák az én szórakozásomat a (sokszor nagyon) nem megfelelő rajtzónából indulással (az emiatti lassú kerülgetéssel)? Nem egy friss beragadós-kerülgetős élményről van szó, csak nem hittem, hogy ez ennyire túlzó igény részemről. Nem költői kérdés, tényleg érdekel a Ti véleményetek is.
Köszi!
Örülök hogy neki ilyen könnyen ment... remélem a fele nekem is ugyanilyen könnyen megy majd!
Előzmény: Sipi (514)
Ime egy beszámoló tavalyról : http://www.hunrun.com/futas/eletem-elso-maratoni-versenye-10gyor-maraton
Előzmény: Petyuritisz (513)
Sziasztok!
Van valaki aki indulni szeretne a nov. 9-i Sri Chinmoy félmaratonon Győrben? Esetleg épp olyan kezdő mint én? :-)
Aki esetleg bővebb infoval rendelkezik a versennyel kapcsolatban szintén megszánhatna pár sorral. Elég kevés dolgot találtam róla a neten...
Előzmény: Pierre (510)
Ez itt erőteljesen off, és nem is akarom elkiabálni, de mintha nem lennék rosszabbul, mint 1 nappal ezelőtt... sőt, kicsit javultam is! A tegnapi szaladás pedig nagyon jólesett, kár lett volna kihagyni. :)
Hogy ne legyen teljesen off: ma szívesen mentem volna a Kerületi Kaptatóra (itt futnak el 100 méterre tőlem :-() és a velencei-tó körre is, de mindkettőt kihagyom, jobb a békesség.
Neked is jobbulást kívánok!
Előzmény: kán (509)
engem is megfújt a tegnapi hidegebb szél. nem kellett volna olyan gyorsan futnunk, hallod-e. :)
így a mai szigeti30-as ugrott...illetve futott...
Előzmény: Pierre (508)
Betegen kellett versenyeznem az Ablonon, pedig izomzatilag nagyon rendben lettem volna és az időjárás is remek volt. Most pár napig biztosan nem fut(hat)ok. :-(
Az jó érzés helyett szorongva értem haza miatta az edzésből. :(((
Előzmény: zolle (496)
...mert vasárnap a buszon egy nagysejhajú nő (bocs, de tényleg az volt) iszonyatosan belemászott az aurámba, és ez annyira d eannyira taszító és idegesítő volt..de aztán futottam egy jót...most meg azért dühöngtem, mert nem találtam 5 percig ezt a topicot... :)
Én "csak" a fűrdőnacimat hagytam otthon, amit persze csak akkor vettem észre mikor már becsekkoltam az uszodában. :-(
Csináltam magamnak egy pihenőnapot. ;-)
Basszus, otthonhagytam az órámat, hogy fogok a mai edzéseken köridőket mérni???
Ez van, ha az ember két hét szabi után, újrakezdené az edzéseket!
Mérges vagyok és dühös!!!
El kellett mennem a fiúkért Aszódra,és az egyik viharvert ápolatlan fullbüdös,koleramocskos,lajhárgyors szakadék autójával kellet elmennem,mert a páromnak dolga van.Lemaradtam a saját aerobicórámról!!!!!
Már felspanoltam magam,mikor jött a hívás!!!
Miért nemtörődik némely ember az autója műszaki és higiéniai állapotával?!Ha nincs is szuper autója,azért még karban és tisztán tarthatja!!!!
...és még az edzés is elmaradt!!!!aggggggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!
Köszi a tippeket!! Az enyém gumis, csak vízzel szoktam leöblítgetni, illetve a lencséjét fogkrémmel alaposan átdörzsöltem vagy 2-3 hónapja (addigra már lement róla a párátlanító réteg, úgyhogy mindegy volt neki ebből a szempontból). Tényleg szebb lett! A gumi vagy műanyag vagy mi részéhez nem nyúltam. A probléma napszaktól függetlenül előjön, legutóbb délután kínlódtam vele. Azt nem értem végképp, hogy miért az edzés kellős közepén kezdi rá, és miért csak a bal oldali vacakol (bal oldali elhajló?).
A szappanos lemosást kipróbálom, no meg megpróbálok nem nyúlkálni edzés közben hozzá - lehet, hogy ez a helyzet kulcsa! Decemberben vettem, úgyhogy nem illene neki még bekrepálni.
Előzmény: nyaff (488)
Szemüveghez még!
Persze nekem svéd tipusú, azaz gumi nélküli szemüvegem van.
Ha gumis a szemüveged, akkor csak alapos szappanos átmosást tudsz csinálni. És azt sem szeretik, ha edzés közben le-fel teszik, ha felvetted, ne vedd le, csak a végén. Ha nagyon régi, lehet, hogy a gumi-szivacs megadta magát, és ennyit bír-bírt.
Több ötlet nincs, barátkozz a gondolattal, hogy újat vegyél, mert akkor/így csak bosszankodni fogsz az edzésen.
Szia!
Néhány ötlet.
Először is szappanos vagy más zsírt oldó vegyszerrel alaposan mosd ki. A szélét esetleg egy kis fogkrémmel is jól átdörzsölheted. Fogkrém, mert nem karcol, sőt, a karcolásokat kipolírozza és a zsírt is ledörzsöli. Nem kell hozzá víz, csak akkor egy gondolatnyi, amikor már kenni-dörzsölni is alig lehet, mert elkezd száradni. Én vattára szoktam tenni. Egyébként havonta egyszer tv-s közben a szemüvegetmet átpolirozom fogkrémmel kivülbelül. Így a karcolások csökkennek, a belső párásodás megszűnik és persze jobban látok benne.
A másik, ami eszembe jutott, hogy szoktad-e krémezni az arcod. Én este mindig bekrémeztem és másnap reggel voltak hasonló próblémáim. Azóta az úszós reggeleken a fogmosás után nem csak sima arcmosás van, hanem szappanos vízzel alaposan a szemem környékét "zsírtalanítom".
Ja, és néha becézgesd, ő a mi egyik legjobb barátunk :-))
Előzmény: kolytyi (486)
Az előre programozott nyaralásoktól kiver a hideg!!!!Miért kell olyan időpontokban turnust adni,amikor annyi más lenne!!!
Tudom undok dolog és örülhetnék neki,de nem akarok augusztus18-13-ig nyaralni menníííííííííííííí!!!Ott fogok duzzogni,hogy inkább edzőtáboroznék!!!