Dühöngő
Létrehozta: torolt_24 | 2006-11-18 12:52:29-kor
Köszi Fiúk!
Még küzdök, láz torokgyulladásés stb...De legalább a gyerkőc már jól van.
Előzmény: eftomi (570)
...ami részben jó is, legalább az immunrendszered dolgozik egy kicsit, nehogy elfelejtsen további 4 évig megfelelően védekezni. Hajrá a gyógyuláshoz!!
Előzmény: cs1krisz (569)
Előzmény: cs1krisz (569)
Ledöntött az influenza. 4 év után először vagyok beteg, és elég rosszul viselem.
Előzmény: kán (567)
Nyavalyás alkalmazkodási képesség. Hányszor kell még elszenvednem a futással járó fájdalmakat és kellemtlenséget?! ...És még a tüdőm is ég! Nem adom, fel, nem érdekel. Ha holtan is esek össze a kerékpárúton is muszály lefutnom azt amit kell. Elég volt a beletörődésekből!! Szívos leszek és bepörgök!
Meghalt a Hervis-es x-fact-om. garancián túl.
Nyomtam egy világítást és sípolt meg világított amíg meg nem halt. 1 órát szenvedett szegény. Mire hazafutottam már nem lehetett rajta segíteni.
Egyetértek ez a jegesedés marha bosszantó. 1 hete nem tudok rendes futást beiktatni. Az elliptrikus trénerem meg feladata a szolgálatot, a 73. percben eltörtek a csapágyak... Na mind1 majd kitalálok magamnak valami beltéri erősítést, mondjuk valami izometrikusat pl. lovaglóállást. Ha meg nem javul az idő jövő héten, akkor megtanulok korcsolyázni.
mnorberto: Szerintem, ha találsz akármilyen futható pályát, akkor nyugodtan fuss kétszer annyi ideig mint eddig, akkor biztos meg lesz a 2000m :-) A tempo miatt meg ne aggódj, mert áprilisig még rengeteg időd van gyorsulni.
Előzmény: mnorberto (558)
Sziasztok!
A hólapátolás és -söprés mozgásnak számít? Majd' 1 órát csináltam, kinyiffantam tőle :-)
durva kedden levették gipszet most már másik kéz van abban:(belénkjöttek:@
biztonsági öv mindenkinek ha nem lenne nem irtam volna
eltört a kezem:( pénteken mütét félek:( aszem futás egy hét kihagyás minimum:( tesi éretségire valo felkészülés honap(ok) kihagyás:(
amugy futott már valaki gipszel?:) szabad olyat?:)
A szavazatok egyébként csak a közönségdíjast határozták meg, az év honlapját kategóriánként egy zsűri választotta ki.
Sebaj, jövőre újra próbálkozunk :o)
Előzmény: azazello (551)
Kényszerpihi még tart, a szalagom lassan gyógyul. Lehet, hogy több idő kell neki?
Addig marad a böngészés a cikkek világában a futás helyett.
Na, ezeket megint igénybe venném. :(
Vajon hol van az immunrendszerem mostanában...?
Előzmény: pen (504)
Előzmény: cs1krisz (539)
Előzmény: eftomi (538)
Előzmény: eftomi (531)
Sepsiszentgyörgyi szájsebészre sincs szükségem.
Előzmény: lzszabo (580)