Dühöngő
Létrehozta: torolt_24 | 2006-11-18 12:52:29-kor
Tegnap este majdnem valóra vált a rémálmom (= a Sziget kivilágítatlan szakaszán rálépek egy sünre), mert valami gyors kis izé (egér?) szaladt a lábam alá. Gondolom egy mp törtrésze volt az egész, de ennyi idő alatt is lejátszódott előttem egy nagyon véres horrorjelenet. Szerencsére megúsztuk.
Ez nem is dühöngő igazából, hanem megijedő, csak olyan topic nincs. habár lehet belőle dühöngőt is csinálni: mi a túróért nem lehet végig kivilágítani az utat!?!?!?!
A mai tekerésemen épp azon gondolkodtam, holnap bicóval kellene meni a Bükk-fennsíkra egy jó kis duatlon!
Kaptam egy defektet ami elvette a kedvemet, megyek tömegközlekedéssel. (Annyira nem dühöngök legalább futhattam egy jót.)
Előzmény: mimo4960 (621)
Láttam egy TV-műsort még tavaly, gyermekek egészségvédelméről szólt. Ott mondott egy ember olyanokat, amit írtam. Felületes voltam, nem jártam körbe ezt a dolgot. Pótoltam mulasztásomat. Mea culpa!
A mai futi elmarad.
Apa túlórázik, és senki nincs aki vigyázna a manóra :(
Az Alpokban nincs parlagfű. Még Burgenlandban sem, az elterjedés határa kb. a magyar határ. Nem azért, mert kiirtják, hanem vagy a klíma miatt, vagy mert még nem ért oda, ott nem terem. Az 50-es években Magyarországon is botanikai ritkaság volt.
Ahol asztmásokat kezelnek parlagfüves területen (Pl. Mosdós) ott jól telenyomják őket szteroidokkal.
Előzmény: mimo4960 (617)
Végre van időm edzeni,most meg olyan felfázás gyötör,hogy a remek időben tudrabugyiban ülök a lakásban!!!!
Üvölteni tudnék!!!!!!
Ha a parlagfű mondjuk az Alpokban nő, ahol a levegő dzsuvafoka közelít a nullához, pollenjei nem okoznak allergiát. Működnek olyan táborok, ahol parlagfűre allergiás gyerekek gyógyulnak embermagasságú parlagfűvel borított környezetben.
25-én az órám merült le az ok verseny előtti nap.
De most 02-án a versenyen merült le a jeladóm. Még ez is ok.
Csak az a baj, hogy nem tudom mitől mentem ilyen jól, és miért nem vagyok merev ilyen gyors 45 kili után.
Kiváncsi lennék a puzusomra...
Hülye dolog ez az allergia... Mindig eszembe jut, hogy kisgyerekként az iskolánkat nyárfák vették körül, a szálló "szöszmöszben" tanultunk/játszottunk, a parlagfű virágját lehúzva marokszám hajigáltuk egymás fejére a kis bogyókat és szaladgáltunk/hemperegtünk a virágzó vagy épp frissen vágott tavaszi vadvirágos fűben. Egyetlen allergiás vagy asztmás gyereket sem ismertem.
Még azt sem mondhatom, hogy nagyon régen volt ;-)
Kedves Allergiások!
Próbáljátok ki a következőt, hátha....
A fülkagyló tetején van egy pont, azt kell kicsit (akár körömmel) megnyomkodni.
Úgy lehet megtalálni a pontot, hogy összehajtjuk a fülünket, és fent, ahol megtörik, ott a pont.
Jobbulást mindenkinek!
Enikő
Ma reggel piszmogási világcsúcsot döntöttem: 6:10-kor keltem és 7:50-kor (!) indultam el dolgozni. Akkor már mentem volna el inkább úszni, legalább normális ok miatt késtem volna el a munkából.
ja és csadlakozob az allergiásog dáborához
Előzmény: Eliean (605)
Voltam egyébként pár éve allergia vizsgálaton, ami a fűféléket hozta ki ludasnak. És tényleg, főleg a frissen vágott fű közelében akarok ilyenkor megfulladni. De ezek a szöszmöszök is mindig akkor szállnak, amikor az allergiám bedurran. Ezek szerint ez csak egybeesés.
Előzmény: futor (603)
Messze van a sziget, de szerintem a fehér szöszmösz a nyárfa termése amire nem allergiás senki. Bár sokan azt mondják és zavaró is. Viszont magas a pollenkoncentrációja egyéb növényeknek pl nyír kőris.
Illetve a nyár pollen is magas de azt nem látni.
Előzmény: pen (602)
Sebaj, Sárvárig mindent kiheverünk!
Előzmény: eftomi (601)
Előzmény: lajhára (594)
Aki kitalálta ezt az óraátállítósdit, annak kívánom, h keljen minden nap reggel 5-kor. Főleg hétfőn.
A mindenit! Nyakamon április vége és még nem tartok sehol...
Összállítok a hétköznap délutánokra kifejezetten alvás után edzésprogramokat, nehogy lemaradjak még véletlenül is a teszt teljesítésének felkészüléséről...
Hogy lesz ebből futás?
..Istenem de gyatra lett az edzésnapló. :-(
Nem számít..megoldom valahogy...csak előbb alszok rá.
Előzmény: kán (581)
Szevasztok!
Használja valaki közületek a polarpersonaltrainert? Reggel feltöltöttem egy edzést, aztán be akartam írni a körök hosszát, és nem engedi. Vagyis ez nem egészen igaz, engedi, de csak úgy, ha rákattintok a körre, beírhatom a távolságot, de a mentéshez szükgéses a sebesség megadása is. Ezt eddig a táblázatos nézetben beírt sebességből magától kiszámolta, most meg én számolgassam??? Szinte ez volt az egyetlen szórakoztató dolog benne, hogy mennyire mentem körönként, és milyen pulzussal. Most meg "kifejlesztették" belőle ezt is? Hát elmennek a jó édes...
Ha valaki szokta használni/regisztrálva van, megtenné, hogy belép, és megnézi, nála mi a helyzet? Remélem, hogy csak én csesztem el valamit, bár kétlem, a barátnőmél ugyanaz a helyzet, mint nálam.