Dühöngő
Létrehozta: torolt_24 | 2006-11-18 12:52:29-kor
Végre én is dühönghetek.
Jövő hétre 14 fokot mond ráadásul pluszban... Szörnyűűű
Előzmény: kockabond (674)
Halihó!
Ez az első hozzászólásom ami máris dühöngőbe került. Hat hetes edzésprogramot hajtok végre. (most kezdtem el a futást) A program utolsó hetében tartok, hat nap mulva lett volna az első 5000 m-es futásom időre. Azért csak lett volna mert másodjára bíztam el magamat, hogy többet birok és így ismételten megerőltettem a lábamat, minek következtében a bal lábam keresztszallagját megint ápolgatom. Most a saját ...ségem miatt egy hét kényszerpihenő :(
Bocsi lehet , hogy offtopic. Mert én nem dühöngök.
De ennél jobb idő nem is létezik. Ha most lenne a Bp. maraton még képes lennék Bp.-en is futni olyan tiszta a levegő.
Előzmény: antokzsofi (672)
Én azért futok, mert jól esik nekem, és nem azért, mert jól esik az eső.
Azért is futok, mert szeretem a friss levegőt, a mozgást, az elfáradást, felfrissülést.
DE JEGES, 100 km/h-s SZÉLBEN NEM FUTOK!!
Most dühöngök egy kicsit az időjárás miatt. Utálom a szelet!
Ma beiktatok akkor egy passzív, meccsnézős napot.
Előzmény: Limonade Joe (667)
De hát nem is futok szinte a NIKE-feles óta!!! Akkor "ezt így hogy"?!
Ma reggel induláskor hallom, hogy a bringám hátsója slatty-slatty. Defekt! GRRRRRRR! Kénytelen voltam tömegközlekedni a melóhelyre.
Talán van a pincében tartalék gumi, délután majd kicserélem. Csak az a baj, hogy az nálam legalább 1 óra, amilyen antitalentum vagyok a bringaszereléshez.
eftomi!
Tudom, nem segít, de én kb 8 hónapot hagytam ki és a helyzet még most sem jó. Sőt!!
Előzmény: eftomi (663)
Előzmény: HarcsaBarna (659)
:-) általában bicikliúton közlekedek, mert félek az autóktól, bár ha 100 méteren 500-at spórolok, akkor lemegyek az útra, és ha a kerékpárút 200 méteren 3x kereszteződik az autóforgalommal, akkor akár a járdán ( ezen a konkrétan) is megyek 200 métert, hogy ezt kikerüljem.
Egyébként én autóval és gyalog is elengedem a bicajost, és még csak nem is gondolok rosszat róla...
Előzmény: mimo4960 (658)
Előzmény: HarcsaBarna (656)
"le a járdáról a fűre"
Te a járdán kerékpározol? Én is megnéznélek. S valószinű nem sietnék kitérni.
Előzmény: HarcsaBarna (656)
Az idióta focival van tele a minden, futóversenyekről meg semmi hír,esetleg egy nyúlfarknyi bejátszás.
Mint minden verseny,nagy esemény elött:most is megbetegettem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.....csak az vígasztal,hogy akkor általában jól sikerül az,amire készülök........
Előzmény: sleeder (646)
Tavaly augusztusban 253km-t futottam. Idén ebben a hónapban eddig 0km-t. :-)
Előzmény: Bense Kriszti (641)
Most azon gondolkozok kispénzből kéne szerezni k800 hoz tartót és rögzíteni az ilyen nagytudású elemeket videóra és valami fórumon jogszerűen közzé tenni. ELEGEM VAN AMIÓTA TÖBB MINT 1ÓRÁT TEKEREK, MINDEN NAPRA JUT 2-3 ILYEN ÁLLATFAJZAT ÉS A LEGDURVÁBB DOLGOK A KERÉKPÁR ÚTON TÖRTÉNNEK VELEM nem is a kisutcákban. Táblával védett kerékpár út, sárga kockák felfestve, kiegészítő táblák a kerékpáros elsőbbségével, a jobbkézszabály semmit se ér. Egyes autósok nem látják a kerékpárost csak ha átminősűl gyalogossá és úgy kiabál velük , mert majdnem elütötte.
Előzmény: eftomi (644)
Boka és a achilles in között egy ponton fáj. Menni tudok, de futás nem megy. Kikell hagyni egy hetet úgy néz ki.(Remélem csak ennyit) -:(
Nem vaqgyunk egyformák engem is ütöttek már el, de annak letört a tükre, ha nem tört volna le én rugom le.
Vigyázz magadra.
Előzmény: lajhára (637)
Ma reggel, munkába bringázás közben elütött egy taxis. A Margit híd alatt átmentem dél felé, utána ugye nekem balról kanyarodhatnak az autók a rakpartra és bár elsőbbségem lenne (hehe), mindig figyelek balra. Jobbról járdaszerűség a híd tövénél. Na innen jött ki a taxis, rá a bringatútra, nekimentem, ráestem, leestem, felálltam, a pasas kiszállt és közölte, hogy naná, h ez lett a vége, mert én csak balra figyeltem (!!!!!!!!!). Na ezen a ponton minden önuralmamra szükségem volt, h úrinő tudjak maradni (amit mondjuk már a feltápászkodás "kecsessége" is kétségessé tett :). Nem zúdítottam rá, hogy milyen érzés Bp-en bringázni, hogy egy kamikáze-akciónak érzem mindig, de soha nem szoktam ezen dühöngeni, tudomásul veszem, és mindazt is, ami ezzel jár: hogy soha nem bízom vakon az elsőbbségemben, hogy kereszteződésekben mindig a féken a kezem, stb., stb. Erre letol, amiért balra nézek ott, ahol csak balról jöhetnek az autók. Olyan dühös lettem, h egy csapásra elmúlt az ijedtségem. Egyébként rendes volt, hívni akart mentőt, és felajánlotta h elvisz, de szerencsére tényleg semmi bajom nem lett (remélem). De baromi sokat jelentett volna, ha azt mondja, elnézést, hibáztam. Hülyén hangzik, de igenis sokat jelentett volna. Ja, meg még megkérdeztem, h kell-e neki az elérhetőségem biztosítója előtti macerához (szépen összekarcolódott a kocsija), mire annyit mondott, h nem fog fizetni a biztosító, mert én (mármint én, nem ő) nem ismerem el a felelősségemet. Na, ezen a ponton elköszöntem.
Ne viccelj! Ez a történet szerintem nem a futás káros oldaláról szól, hanem inkább a becsületről, jóakaratról.Egyszerűen a szívedre hallgattál, ennyi.Tudod, működött a tudatalatti. Aztán mikor megtorpantál/sztem mindannyian ezt tettük volna/, akkor lépett be a történetbe a tudatos gondolkodás. Szóval, nagyon jól tetted amit tettél és ahogy tetted! A pénz igaz nem utolsó, de egy ilyen történetben asszem igen. A néni biztosan örült, hogy nem kell az iratait hosszadalmas ügyintézések sorozatával reprodukáltatnia.:-) Na meg az sem kevés pénz ám.
Én ezt is a futás hasznosságára írom.:-)
További jó edzést és kevés adrenalin termelő kalandot kívánok!:-)
Előzmény: distvan (633)
Köztudott, hogy a futásnak vannak élettani hatásai. Rendszeresen futok közel másfél éve és ezt érzem is. A tegnapi napon viszont valami történt....
Szóval a tegnapi napon történt hazafelé menet Gödöllőn, a parkban. Egy idős hölgy kért segítséget, mert kirabolták. Elvették a táskáját és mindene benne volt. A tettes után eredtem az út menti erdős bozotós részen. Egy baj volt, hogy nem gondoltam bele, ha utolérem mit csinálok.... Utólértem.... sötét bőrű, sötét hajú, ujjatlan polóban tetoválással a karján egy izmosabb etnikum volt.... A francba most mit csináljak ? Jött a gondolat.... Nem számított rám és én sem rá.... eldobta a zsákmányt és elmenekült az erdő sűrűjébe. A pénzt kivette de a többi iratokat eldobta.
Most először éreztem a futás káros oldalát. Mi a francnak akarom utólérni?....
Az esetek 99% -nak van krumplihámozó készsége a zsebében vagy pillangónak nevezett vagyontárgya.
Előzmény: ballakornel (631)
(Ja, hogy ennek a megjegyzésnek a Ma fülig :o) ér a szám! topikban lenne a helye? :-) )
Előzmény: lajhára (594)