Dühöngő
Létrehozta: torolt_24 | 2006-11-18 12:52:29-kor
A torokfájás engem is ledöntött! Két napja fekszem, a hét valószínű kimarad!
Torokfájós nyavalya.
De vajon mitől, amikor tegnap egész nap itthon vackolódtam a jó melegben? Ezek szerint attól is meg lehet fázni ha az ember lánya nézi a téli olimpiát.
Nem sokkal a sztrájk után futottam középen ,és mértem az órámmal ,kb. 2 percenként elment egy busz tök üresen (26-os és 134-es) a központi úton ! Arról nem is beszélve ,hogy olyan büdösek mint a görény.....
Előzmény: arion (727)
Miért halad végig a Margitszigeten, középen este 7-kor három percebként két szingli autóbusz, majd 1 perc múlva egy csuklós busz üresen ?
( Ugye a hóviszonyok miatt mindenki bekényszerült középre, ahol jelenleg lényegesen sűrűbb a BKV forgalom, minr a Körúton délben. )
Bejelöltem, hogy a kedvenceim mai edzéseit szeretném megnézni, erre nem adott ki semmit... Hát kiről vegyek példát ebben a motivációhiányos időszakban, he?!?? Kedvencek, eddzetek! :)
Egy szerencsétlen esés miatt legalább egy hetes kényszerpihenö vár rám futásilag.
Jelentkezzen az a valaki, aki elátkozott engem, hogy állandóan vmi bajom legyen! már nagyon unom, hogy nem tudok normálisan edzeni!
Előzmény: eftomi (714)
Három napja fáj a bal vádlim középső-alsó-belső fele futás közben. Szinte csak kocogni tudok vele (jóval 6 percen kívüli tempó), de azt is csak óvatosan. Azt hiszem mostantól kényszerpihenő inkább.
A furcsa az, hogy cca. 30 éve futok, és még soha sem volt baj a vádlimmal. Pedig már újra 5 perces kilijeim voltak!
hogy lehetek ennyi idősen annyira hülye*, h ugrálok a margit-szigeti rozoga lépcsőn sötétben? már egy hete h kifordult (vagyhogyhíjják) ott a bokám és már megint dagadt mint egy malac(ka:)... a fene egye meg.
* erre a részére ne reagáljatok :)
Előzmény: Amatőr (703)
Mert ugye mínusz 20 fokot írunk, mikor is a brutál-olajos jégoldó egy fárdat sóhaj kíséretében fagy azonnal a szélvédőre,
vagy mikor a kutyapisa csilingelve fog talajt, a pára a szád előtt kemlény táblává áll össze, amire aztán kedvedre írhatsz üzit anyának, vagy mikor az orrodon át áramló levegő átalakul apró tűk millióivá ...
Előzmény: MungDaal (699)
Előzmény: futor (697)
Nálunk -20 fokban nem szokott esni az eső.
Nálunk olyankor a hó esik és az valami csoda.
(offtopic ezt ideírni)
4-5-6 fok esőben kipróbált, nekem bevált cucc :
Adidas Trediak Goretex cipő (Duna Ház outletből 11e Ft-ért,) hosszú nadrág (kb.3 éves, Lidl,3eFt), hosszú ujjú aláöltözet póló(ezüstszálas,Mico márkájú, 10e),esetleg fölé plusz egy aláöltözős rövidujjú póló, felül softshell dzseki (Aldi 5eFt), és baseball sapi(ingyért)
az árakat csak azért írtam, h látszódjon, h nem a legdrágább-legszuperebb cuccok, de azért jók
a softshellt azért ajánlom felső rétegnek, mert nem zörög, rugalmas, vmennyire víztaszító, és ami a legfontosabb sztem, kevésbé izzad("rohad") be alá az ember, mint mondjuk egy széldzsekibe, mert vmennyire szellőzik..
de persze mindenki maga tudja eldönteni, kitapasztalni, milyen ruhában komfortosabb neki a futás..
nekem egyelőre ez vált be
Előzmény: MungDaal (694)
Például minusz 20°C-ban is lehet edzeni, vizesre ázva.
Ne már!
-18-nál nekem már a fizikai lét is problémát okoz, nem, hogy futni ... ssssszzzzzz ....
Előzmény: eftomi (688)
Ha megvan az esővédelem, írd meg légyszi, hogy milyen kabátot vettél, és főleg, hogy bevált-e! :)
Ápropó esőkabát-széldzseki kombó! Ki milyet használ???
Előzmény: kockabond (693)
jaja, nem szoktam megállni. :D
azért még fel kell készülnöm a mínusz 20 fokra...! :D de még mindig jobban el tudom képzelni edzéshez, mint a szakadó esőt :S
no majd idővel megedződöm! :)
Előzmény: eftomi (688)
Ahhoz, hogy a cipőd szétázzon, nem kell zuhogó eső ...
Épp itt figyel az asztalon ez a izé, a neve: Kiwi aquastop impregnálószer,
ha végre hajlandó lesz meszáradni a cipőm, kipróbálom. Egyébként egy olcsó Nike XCelerator-t nyúzok,
ezt sűrű szövésű gyöngyvászonnal burkolták, lassan ázik át. Persze ha bocsolyába lépek ...
Előzmény: monique (686)
Sajnos nekem sincs jó esőkabátom (az ehavi beruházás egy polár felső lett ...) így tegnap este konkrétan rongyá áztam.
Szegény occsó szabadidőfelsőm 4 km-en át tartotta a frontot az esőben (keményen túlteljesítve az elvárásaimat), de visszafelé már nem tudott mit kezdeni a szemből hulló áldással, és a széllel, s átázott.
Amíg haza nem értem nem fáztam, átfűtöttem a nedves rucit.
Hosszabb távon természetesen én sem indulnék el ilyen időben normális szerelés nélkül,
mert ha megállsz, vagy lassítasz, véged.
Előzmény: monique (687)
Én is bőrig ázok, ha éppen szakad az eső amikor itt az edzésidő. Például minusz 20°C-ban is lehet edzeni, vizesre ázva.
A lényeg, ne állj meg! :-)
Előzmény: monique (686)
jaja amúgy el lehet ázni, ma ez sikerült napfényes időben, mert túlöltöztem :)) nem gondoltam volna h ilyen meleg lesz!
de másféle elázás mint szakadó esőben.. na.
Előzmény: MungDaal (685)
azért a kifogásból valódi probléma lesz, ha mellé más apró probléma is felmerül és a kettő együtt már sok.. én pl nemcsak azért hagytam abba tegnap 15p után, mert tiszta víz volt már a szemüveg... :) de közrejátszott..
egyébként nem szakadt az eső, csak csöpögött, de aztán később (mikor már otthon voltam) igazán rákezdett, én úgy nem tudnék kimenni; neked vízálló a cipőd meg a nadrágod vagymi? tényleg érdekel h van-e ilyen (értelmes áron), főleg cipőben. :)
Előzmény: eftomi (684)
Ez elég furcsa kifogás, én akkor is elázok, ha az idő egyébként száraz. :)))
Az esőt szeretem, amit útálok, az az ha a képembe fújja a jeges szél. brrr ...
Előzmény: kockabond (683)
Múlt hét nyak, e hét derék. :(
Tíz kiló felett van a lányom, nem lehet csak úgy hipp-hopp emelgetni. :)