Dühöngő
Létrehozta: torolt_24 | 2006-11-18 12:52:29-kor
Enyhe térdprobléma, Vivicita előtt 3 héttel. 4 nap kényszerpihenő :(
Valami vírus, láz, gyomorproblémák...
Ugrott az edzés, pedig annnnyira futottam volna. De tényleg.
Pár nap alatt sikerült a családban körbeadni egymásnak a torokfájást-náthát-levertséget, így ugrott pl. a mai szigetfutás rendezvénye is...
nem kerültem....dolgoztam,dolgoztam dolgoztam és dolgoztam.....közben még a gépem is kipurcant.......de most már remélem rendben van a meló is,gép is.
Előzmény: RunKa (875)
az nem gond, de azóta is kerültél minket...eltüntél, mint szürke szamár a ködben.
Előzmény: Házisárkány (874)
Ne is mond,azóta is ég a pofám miatta,hogy lehetek ilyen rozoga....belázasodtam......
Előzmény: RunKa (873)
Meg lett volna a mai edzéssel a 100 kilim januárban!Nem beállított egy vendég,aki alig maradt pár percet,de miatta abba kellett hagyni az edzést?!....azt hittem lelövöm!De!Itt a február!!!!
Mindenki húzza a ...akinek hamis a kutyája és nem tud rá vigyázni..csak a "farkcsóválós kutya" az ember barátja!
ha már most sem fáj mászkálásnál, akkor sztem nem kell túl sokat kihagyni a futásból:)
Előzmény: V.Petra (861)
En nyaron belerugtam az agy sarkaba itthon. Kis labujjam eltort, bo 4 hetig nem volt futas, de keroval potoltam. Jo alternativa volt.
Előzmény: V.Petra (856)
Köszi!
Kenegetem és igyekszem kikerülni az ártalmatlannak tűnő, ám de nagyon is alattomos akadályokat!
A leírás nagyon "Fasza",tetszett :) Gyógyulj meg hamar,vannak jó krémek zúzódásra,azt is próbáld ki.
Lejegeltem azonnal, érzem a balt simán is, nyomásra fáj, de már a mászkálásnál nem. Talán nem lesz gond! De ez tényleg mekkora szívás!
Addig meg míg tart a kényszerpihenő, meg lehet tervezni a futások útvonalát, lehet hasazni, szóval hasznos dolgokat ami majd a futáshoz nagyon jól fog jönni
hú de sajnálom, eléggé pech. én is elestem múlt októberben a térdemre. fájt kb 1 hétig. majdnem 1 hét kihagyás futásból. de aztán minden ok:)
nagy eséllyel nálad se lesz semmi gond. kíméld nagyon egy pár napig, ha muszáj mászkálnod, akkor nyugodtan játszd el a sántikálást h kíméld. csak akkor fuss vele, ha már nem fáj futva.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Kérem a koronát! Én vagyok a lúzerek királyaaaaaa!!! Nem hiszem el! Túlvagyok ma egy havas-jeges futáson, erre összeverem magam házon belül!!!! Elestem a szoba közepén pihenő amerikai focilabdában!!!!!!! De akkorát, mint egy ólajtó! Még reagálni se tudtam rá, a másodperc töredéke alatt történt!!! Se kitámasztás, se védekezés csak a nagy ZAKÓZÁS! Teljes testsúllyal térdre!!!!De nem ám a szőnyegre, a parkettára! Most itt ülök összekalapált, lila térdekkel ( mert természetesen mindkettő kapott ) és a bal minden lépésnél fáj! Fasza!!! Ráadásul egy sporteszköz okozta a vesztem! Ez botrány!
á, mindig fáj, de ha futok, akkor még jobban... az orvostudomány egyelőre várakozó állásponton van, ugyanis minden vizsgálatra 1-2 hónapot kell várni, de az eddigi vizsgálatok szerint tök egészséges vagyok...
Ezt nem is értem....kizárólag futáskor fáj??? Hogyhogy semmit nem tudnak rá mondani?
Előzmény: HarcsaBarna (851)
még mindig fáj a hasam, és már az is komoly megpróbáltatás, ha futót látok....
A mára tervezett maratoni hóember-építést és hócsatát meghiusítani látszik az eső és az olvadás :(((((
Reggel mentem volna Pecsenyéékel futni, este összecsomagoltam, hajnalban hasgörcs, reggel hasmenés.
Másfél hete nem tudok kimászni ebből a náthás-torokfájós nyavalyából. Grrrrr.
kilépni szándékozó szíveskedjen megjelenni a teljes klubtagság előtt olyan ruházatban, amely lehetővé teszi, hogy valamenyi porcikája épségéről megbizonyosodjunk
aláírás, szárazbélyegző, pecsét
(bocs az OFF-ért)
Előzmény: mjoci (842)
De jó neked! Szeretnék már lelépni én is, de még -lehet, hogy hónapokig!- nem engednek... :(
Előzmény: mjoci (842)
Úgy döntöttem, a vállalati jogászom beleegyezésével, hogy eljött az ideje, hogy elhagyjam a céget.
Előzmény: lajhára (838)
Elvileg még létezik a Kripli Team, bár csak egy tagot ismerek személyesen, a fekete macsekkal Lydérch álnéven futó alakot
Előzmény: Daniloo (840)
köszönjük szépen, igyekszünk mihamarabb végelszámolni a céget :)
de még létezik és ezúton - hivatalos közleményünkben - kívánunk jobbulást minden ismert és ismeretlen sorstársnak
mi van, mindenki beteg egyszerre? (nem ismerlek titeket élőből de azért a nevek ismerősek.. sokkoló lista!)
jobbulást!
Előzmény: lajhára (835)
a Kriplik Klubja valamennyi tagjának (cseha, kuku, G.Ildi, mjoci. zsóti, én) gyors és maradandó gyógyulást kívánok. De tényleg, ez már nagyon uncsi. Már nem távokról és időkről beszélünk, hanem kamillatea-márkákról, cataflamról és arról, h kinek hol fáj. Ma láttam életemben először Jocit pálinkával a kezében úgy, hogy közben nem mosolygott. Ez sokkoló volt.
Én nem dühöngök, de szomorúan nézegetem a naplómat... nem telik mostanában. Összeszedtem valami gonosz kis vírust. Mellesleg elkezdtem intenzíven fogyózni. Le akarok adni 8-10 kilót.