Dühöngő
Létrehozta: torolt_24 | 2006-11-18 12:52:29-kor
Előzmény: sepi (28)
Előzmény: kán (26)
Előzmény: futrinka (24)
Előzmény: SkóT (23)
Előzmény: sepi (18)
No, azért szerintem van ott hová lakatolni.
Egyébként meg azért nem, ert az ott dolgozók a kerítésen belül tartják a kerókat, az ügyfelek meg le vannak...
Te még ilyenkor is tekresz? Woááááá.....a csaj jégoldós üstbe esett kiskorában! :-)
Előzmény: pen (22)
Ügyintézni voltam ma a szép új okmányirodában. Ha már ennyi pénzből felújították, még parkolókat is építetek elé, egy nyamvadt biciklitartó vasra miért nem futotta? Percenként leskedődtem, megvan-e még a gépem..
Előzmény: SkóT (13)
Szombaton, ha nem nagyonkrvaszar az idő, megyünk tekerni Nagyhidegre jól. 1 óra max felfelé végig. Ott lehet dühöngeni ezerrel.
He?
Előzmény: sepi (6)
Előzmény: sepi (6)
Nálam is hiába csörgött ma az óra, bevackoltam magam és szundiztam tovább....nem sikerült meggyőznöm magam, hogy kidugjam az orrom ilyen időben. :( De ez így nem lesz jó, mert bizti holnap is ilyen idő lesz.;)
De jó, akkor itt lehet off-olni, ugye?
Tiszta gáz, hogy egy baba body-n kb. 25 patentot kell összeilleszteni mire a gyermek megfelelően bebugyolálódik. És amikor azt hiszed végeztél, az oldalánál még mindig kilóg egy csücsök, és rájössz, hogy azt legbelül a hóna alatt kellett volna bekapcsolni. Grrrrr....