Dühöngő
Létrehozta: torolt_24 | 2006-11-18 12:52:29-kor
Előzmény: sepi (77)
OK, szóval akkor a fórumtalin mégis lesz egy desszert, amit mindenki szeret - palacsintázunk majd :o)
Egyébként sajna már mind elfogyott (de sepinek még jutott egy pár )
...úgy látszik egy pozitív hullám indult el, mert ma reggel nem hogy nem másztak az aurámba, még le is tudtam ülni...éljen a hétfő!
Előzmény: Hauanita (50)
Előzmény: evita (49)
Előzmény: Hauanita (47)
Nagyon rosszul esett, hogy az osztály alig 1/3-a jött el a hetek óta tervezgetett, és állítólag sokak által várt osztály ping-pong bajnokságra. :((
Múltkor a kicsik avatására is csak az osztály harmada jött el, amikor megpendítettem, hogy kevesen voltak közülünk és aggódom, hogy van-e értelme ezt megszervezni egy emberként hurrogtak le, hogy "ez mááás". A héten már csak az osztály fele jelentkezett, ma végül 7-en versengtek + 3-4 nézelődő volt. Durci vagyok :-((((((
Előzmény: kocsonya (42)
És közben fotózzátok le zzzuperment :)
http://hk.promo.yahoo.com/movie/superman/Stop_Press_Game/index.html
Munkahelyi unatkozók, netfüggőségre vágyók, időmiliomosok!!!!
http://www.netpositive.hu/jegkorszak2/main.html
Az aura 7 rétegű, a testhez a legközelebb álló réteg az éteri test, utána sorban az érzelmi, asztrális, okokozati, mennyei, megvilágosodott szellemit test és végül az éteri burok. Mérte általában 90-120 cm, ha valaki beteg, depis, sok irigye van akkor akár 50 cm-re is összehúzódik. Minden egyes réget kapcsolódik egy csakrához. Biomágneses energiával veszi körbe a teste, ami a test fiziológiai folyamatainak barométereként viselkedik. A forma, a szín és erősség egyénenként változik, személyiségét, hangulatát, érzelmeit tükrözi. Pl. a sok piros az aurában harag jelenlétét jelzi. Nos, ezért nem fogom soha megérteni, hogy reggel a 3-4 mozgólépcső közül, miért csak egy megy felfelé és ezáltal annak az aurájába is kénytelen vagyok belemászni, és viszont, akinek nem akarok!!!!!! GRRRRRRR
Előzmény: kán (39)
Íme a "tudományos" magyarázat a reggeli aurábamászós negatív hangulathullám-keltés ügyében!!
Épp dühöngök itten, mert próbálom megtornáztatni az aurámat, de nem megy, mert nélkülem nem akar. Kénytelen leszek feltápászkodni és nekiállni...
Előzmény: sepi (32)
Nem szeretem ezt a délutáni sötétséget; az ember könnyen azt hiheti, hogy már aludni kell. Így sokkal kevesebb dologra jut idő.