3. Borvidék Félmaraton - A nagy szívatás
Létrehozta: pecsenye | 2012-01-27 13:17:10-kor
Klub: Borvidék Félmaraton
Várunk mindenkit a rózsaszín kavalkádba!
Én be tudnék szerezni egy szép rózsaszín turmixgépet!
Nem kellene tökölni egyesével külön külön kevergetni a cuccost,vennénk egy 25 kilós maltodextrint,aztán egyben be lehetne szépen keverni....:-)
No beneveztem a Paksi Atomfutásra. Ez lesz az egyik őszi célversenyem utolsó állomása. Mivel nem Kenyába megyek, így úgy gondolom/érzem, h továbbra is a HelloPisty csapata mályva színeiben indulok:) És mivel jó csapat vagyunk, bízom benne, h paksi jelenlétükkel, vidámságukkal fogják elterelni a gondolataimat:)
Csapatom-Csapatom!
Szeretnék Mindenkinek szívből gratulálni a nagy versenyhez. Igazi kihívás volt, és igazi küzdelem.
Aki azt hitte, most már pihenhet, az tévedett! Újabb kihívások várnak Ránk!
De előbb az ígéretekkel kapcsolatban: a fél óra lábmasszázs mindenkinek jár. Időpontért ezen hívjatok: 06-70-2487633.
És persze, ha bekukucskáltok hozzám, akkor vár a finom futófröccs is! :-)
A változásokról. A futófröccs ezennel csatlakozik a Nagy Kenya alakulathoz! Én, mint a Kenya-kormány miniszter asszonya meghívom a Futófröccs minden tagját, hogy amikor kedve van, jöjjön velünk versenyezni, edzeni. A célunk, hogy jól érezzük magunkat. Kormányunkba lehet miniszterségi posztot választani. Színünk a sárga és a zöld lesz. Tehát, ez lesz a "mez-színünk". (Inkább legyünk sivatagi békák, mint a "meleg" rózsaszínűek... :-))) És hozz magaddal vidámságot, jókedvet!
Írj, hogy milyen miniszter szeretnél lenni, és azt, ha valamelyik versenyen indulnál, de még nincs csapatod. :-)))
Következő versenyekhez lehet már csatlakozni: K&H maratoni váltó, Ultrabalaton, Rókaűzők, Atom futás (itt csak csapatverseny lesz, nem váltó)
A Borvidék versenyről készült képeket feltöltöttem a facebookra: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151680352470221.867638.906915220&type=3
JÖVŐRE VELETEK UGYANITT IS!!!
Szeretettel!
Mira, kulturális miniszter asszony
köszönet Szekszárdnak, Márkus Öcsinek a kimagasló szervezésért, a helyiek példátlan segítőkészségéért, /egyetlen dudálós autós nem volt/, a terven kivüli frissítőhelyekért, szóval mindenért :) és a Pecsenye vezényletével maradandót "alkotó" edzésonline csapatnak....nagyon jó ehhez a társasághoz tartozni :)
Fuvart keresek Budapestről ( vagy Aszód-Hatvan magasságából)Szekszárdra és vissza.A benzinköltségbe természetesen beszállok.
irgimburgum! HellopPisty mérgelődik: senki nem jön Pestről kocsival Szexárdra? Senki nem tudja drága Bozótot és sütijét elhozni?????irgumburgum....
fogadjunk??:)
bár nem láttam a nevezési listán Márkus Istvánt, és ez kicsit aggaszt...:)
ja meg Jocit se. fél a domboktól gondolom:)
Előzmény: pecsenye (153)
BORVIDÉK HETEEEEEEEEEEEE:) ismét megyünk káromkodni, és még örülünk is neki:)
Én már dupplán is megerősítettem a választásom...úgy,hogy ...
Hello Pisty...jövök...
Előzmény: pecsenye (148)
Pecsenye barátom köszönöm a linket,hivatalosan is a csapatban vagyok...Persze csak ha akarjátok,és nem csak top100-as futókra vadásztok...:-)
mivel rövidesen lejár a csapatválasztás lehetősége a Borvidék Félmaratonra, így egy gyorstalpaló azoknak akik nem tudtak/tudnak dönteni, vagy nem tudják h kell csapatot választani:
Felmész a http://4run.hu/csapat.php oldalra. Kiválasztod a neved. megadod az emil címed. kiválasztod a HelloPisty csapatát:) Ráböksz a "ezt a csapatot választom"-ra. majd kapsz egy megerősítő mailt. és utána már a HelloPisty vidám csapatának a tagja vagy. Persze, választhatsz más csapatot is, hiszen demokrácia van:) de annak nem örülünk:):):)
Budapestről megyek kocsival Szekszárdra, van még két hely, ha valakit érdekel keressetek.
Borvidék Félmaraton 2012. 05. 06. Várok mindenkit a kis csapatomba. futunk, fröccsözünk, "ökörködünk":) kell ennél több?
A verseny állása:
http://borvidekfelmaraton.hu/csapat-verseny-allasa/
Ugye mindenki tudja , hogy 21-én , holnap délután 15-órakor Borvidék félmaraton közös felkészülési edzés lesz Pakson . Amíg Te futsz a család többi tagjs szórakozik. Gyermekeknek játszótér , gyerek megőrző, állatsimogató, futás után frissítés, zsíroskenyér. Mind ez ingyenes. Gyertek minél többen. Jelentkezz a +36 30 98 92 645-ös telefonon.
Mi az a záróbusz? és hova visz?
Mi az a Sangas? Sangriafajta?
Egyáltalán itt kell futni?
Látszik, hogy nem futok eleget :) Majd egyszer a Sangasról lefelé megnézem, hátha az tényleg fáj :))
Előzmény: pecsenye (138)
Haverok,buli, fröccs.... a záróbusznak utját álljuk...lefele lendületet veszünk...szépen, kényelmesen...
Hát...azért itt-ott tapasztalom, hogy pár kili után sokan a lejtőt utálják jobban :P
Előzmény: sultan albertovics (136)
lefelé mindenki tud futni, abban nincs poén..
Azt hagyd az amatőröknek, nekünk ott nincs keresnivalónk, miénk az emelkedő...:))
Előzmény: Bozót (134)
Hát,...monnyuk a kalap miatt én is...
Bozót, rózsaszín tütüje is elég lesz oda....
Előzmény: faxau (127)
olyat, amilyet balu írt:):) csak semmi versenyszellem, a nyulak persze előre rohanhatnak:):) a buli lesz a lényeg:)
Előzmény: Bozót (126)
Köszönöm, úgy érzem már kiköltekeztem magam a versenyre. Elég kevés rózsaszínt hordok. Eddig 0 db volt a ruhatáramban. Jelenleg 2-vel több van, mint valaha gondoltam volna. Talán kiegészítők nélkül még elvegetálok hátralévő életemben:)
Előzmény: Bozót (126)
áááállat:):)