SPAR Maraton, 30km, ekiden, staféta, minimaraton és maratonka
Létrehozta: RunKa | 2011-09-05 09:24:49-kor
Szerintem készülhet a lista :D
Sziasztok, Flora váltóban Edzesonline 3.2 csapatnévvel megyünk, innen az EO-ról Gabi1 és egy barátnője, valamint kisleander és én.
Hajrá mindenkinek!
Tök megörültem neki, hogy ex-fehérváriként életem első maratonját ekkora példaképekkel együtt futhatom. Valószínűleg a szintidő teljesítése lesz a célom, mivel a szeptemberem kicsit másként sikerült, mint terveztem, így viszont tényleg veletek futhatok. Hurrá! :)
Előzmény: pecsenye (405)
Sziasztok!
Az a megtiszteltetés ért, h futótársammal, Máténé Varju Edittel aa idei sparon az 5óra 30perces iramfutói lehetünk. Nagyon örülök, örülünk, h segíthetünk mindazoknak, akik szeretnének ilyen időreredménnyel befutni. Ha bármi kérdésetek van, keressetek minket, örömmel segítünk.
Találkozunk a Spar Marcsin!:)
Sziasztok. Szeretnék jelentkezni én is, 42 km, 3150 a rajtszámom. Elsőbálozó vagyok.
Sziasztok! Engem is felírhattok, első Maraton, rajtszámom: 2146 üdv:)
Előreláthatólag BSI-s feladatot vállalok, így sajnos nem tudok segédkezni a sátorban, de jelen leszek. Rajtszám még nincs, majd ad valamit a Cég :)
Az én ingyé' 7 vagy 2... nemtudommennyi km nevezésem még kiadó, hirdettem máshol is, de nem akadt gazdája!
Én is neveztem, és ha nem jön közbe lumbágófosóvírusbokaficammegfázásfogfájávagyvalmiegyébnyavalya, akkor futok is, rajtszám1758
megyek segíteni.
mit kell csinálni? és hol? csak sátor vagy máshol is?
A staféta 4. távját futom, rajtszám: 40630. Előtte szívesen segítek.
Majd befestem szőkére a hajam, mire megyünk, mert a rajtszámomat benéztem. Helyesbítek: 3161
Előzmény: Tündüs (386)
Segíteni csak a sátorban kell, vagy lesznek ilyen szurkolási pontok is?
Sziasztok! Rajtszám : 1556. Maratont futok. Vidéki lévén már szombat délután felutazunk a lányommal Pestre.Így ha kell,akkor tudok segíteni.
Mi csak 7 km-n futunk, de előbb vagy utóbb lesz 30 km majd 42 km. 1 éve futunk. 1 félmaraton már befért, de azért nem kell sietni, túlterhelni magunkat
Nem tudom, hogy a segítés mikor, hogy kell, de felajánlom a feleségemet részidős segítőnek! :) A kis család is fut, rövid távot, előtte-utána tud segíteni. Én max a maraton előtt, ha valami csoda folytán időben kiérünk....
2 éve, vagy mikor, nagyon jó volt a sátor, még ha szinte senkit se ismertem...
Sziasztok!
Van valakinél üres hely a 7km-es távra? Dobjon egy privát üzit legyen szíves, köszönöm!
Mi futjuk a minimaratont, de jönnénk a sátorba... valami sütit is hozunk!
Heil Ő!
Ezen rajtszám bitorlója(3160)ezennel jelzi,rajtra kész!
Áve
Idén is meg van a lehetőségünk, hogy EdzésOnlineos sátorral legyünk jelen a Maratonon. Ehhez két dolog kell:
1. Hogy itt minél többen feliratkozzatok.
2. Hogy legyen legalább 2-3 önkéntes segítőnk, mert magunk már nem bírjuk.
Egyszóval jelentkezőket várunk futni is és segíteni is!
Én indulok a maratonon, felírhatsz! :) Rajtszámomról fogalmam sincs, majd előásom.
Előzmény: sepi (373)
De bepunnyadt ez a topik (is). Remélem, ha holnap lemegy a félmaraton, utána lesz egy kis élet itt is...
Idén lesz EO sátor? :) 2 éve, vagy mikor tök jó volt.
Sziasztok!
Én olyan régen futottam már, hogy tisztára elsőbálozónak érzem magam! :)
a 3-as pontra szeretnék reagálni egy kicsit, a fáradtságra. Szerintem is érdemes az intenzitást csökkenteni. A saját példámból indulnék ki. Én most olyan lötyögősen kezdtem újra futni, hogy nehogy elmenjen a kedvem, meg nehogy lesérüljek. A maraton úgyis hosszú, alacsony pulzuson futandó. :) Szóval az elmúlt 3 hétben még nem volt problémám azzal, hogy fáradt vagyok, tanítom a szervezetemnek a zsírégetést, max 150-es pulzussal szaladok. Nőnek a távok, kicsit nő a tempó is. Fiatalabban futottam úgy maratont, hogy főként max 1 órás intenzív futásokkal készültem fel. Na ezt nem javaslom senkinek, a kalapácsos ember miatt! :)
Előzmény: labanczjoe (364)
Köszi a tanácsokat! Egyenlőre a tempót csökkentem, most már nem zavar ha 6:00 - 6:15 közötti hosszú futásokat tolok. Így megoldódni látszódnak a problémáim, úgy érzem eddig elszaladtam a tempót.
Előzmény: winning (369)
Futás ne vegyél ki, szerintem, heti négy futás azért kell a maratonhoz, inkább a távot és/vagy intenzitást csökkentsd le egy kicsit.
Előzmény: labanczjoe (366)
Köszönöm a választ!
Sajnos úszni nem tudok :(. Lehet megpróbálom kiszedni a legrövidebb szombati futást a heti négyből, hogy több idő jusson a regenerációra a vasárnapi hosszúra. Viszont akkor nem fog hiányozni a szombati átmozgatás?
Amikor elkezdtem ezt a felkészülést még nem gondoltam, hogy ilyen összetett dolog a hosszútáv futás. Vagy csak túl mereven ragaszkodom a tervekhez ?!... :)
Előzmény: Jozsef (365)
1. Semmi különöset, legfeljebb multivitamin, magneB6
2. Igen, mivel érzékény a gyomrom, ehhez is hozzá kell szoktatni. Erre a legjobb a hosszú edzés. Másrészt ugyanúgy be kell gyakorolni a frissítési stratégiát is.
3. Pihenés. A maratoni felkészülés egyik része csak az edzés, a másik - legalább ilyen fontos része- a pihenés. Neked kell rájönni, hogy a szervezetednek mennyi pihenésre van szüksége, az általános edzéstervek ebben nem jók. Úszás (egyébként a hideg víz) jót szokott tenni a fáradt lábnak, a térd felesleges terhelése miatt inkább a gyors-, hátúszást szokták javasolni mell helyett.
4. Igen.
Előzmény: labanczjoe (364)
Gratulálok. Én is a nagy visszatérők között kocogtam egyet a 4. távon.
Előzmény: Amatőr (411)