Rotary félmaraton - Debrecen
Létrehozta: Eperszem | 2011-03-03 09:16:37-kor
Sziasztok,
Azt hiszem emgyünk páran innen, gondoltam itt feliratkozhatnánk :) Gyertek :)
Én kocogva tettem meg 2 óra alatt, de meglepődtem az eredményen, mondjuk én az oroszlánokat és a tigrincset figyeltem inkább.. Gratulálok nektek!
Előzmény: Házisárkány (41)
Pazar időd lett elsőre!!!!!!!!!
Szuper verseny volt, tömegnyomor nélkül, az állatkerti rész kijezetten hanguzlatos volt a malacokkal, a szürkemarha borjakkal, a muris lámákkal. A debreceniek nagyon kedves népek még a szerencsepólómat sem kummogták meg.Jövőre visszatérek és megjavítom a 2:47:00-ás időmet.
Előzmény: arpi_s (40)
Sziasztok !
Kinek , hogy sikerült ? Nekem a 2 óra alatti idő elég távolinak tűnik 2:05:21 -el végeztem. Az első kört túl pihenősre vettem és már nem tudtam behozni. Amúgy első versenynek jó volt, nagyon szimpatikus volt a hangulata. Úgy döntöttem megyek máskor is. A családom is nagyon élvezte a szurkolást. Ezúton is köszönöm nekik. Ettől jobb időt elképzelni sem tudtam volna. Mindenkinek jó pihenést !
A szombati, debreceni versenyre keresek utitársakat Aszód-Pásztó-Hatvan-Gödöllő magasságából még három helyünk van! Érdeklődni a 06-70-kettőharminöt-negyven-hetven telefonszámon
Akinek nincs nyomtatója az nem futhat?? Ki találta ki azt a hülyeséget, hogy magammal kell vinnem a kinyomtatott visszaigazolást?? Most szóljatok, mert akkor inkább elmegyek horgászni!!!
Sziasztok!
Kicsit későn eszméltem. Valaki nem tud Valakit :), aki Szegedről megy kocsival, és még van két hely?
Mindenkinek csodás csütörtöki pihenő napot, szaunával, és nagy alvásokat szombatig! Mindannyiunknak hajráá!
ÜdvAndi
1828
2. városi feles lesz. Remélem, itt nem érvényes az, ami mondjuk a K100-nál, hogy a második a nehezebb.
Nem első bálozó,de folyton berezelő csigalassú futó vagyok,igazából attól félek,hogy tujázok megint a záróbuszon.
Az éb tanácsom pedig- a friss tapasztalatim szerint- , ha van erőnótád,akkor állíts össze egy mp3-as listát és az bevisz a célba!!!!
Ne tinglitangi menjen,hanem dübörögjön a "Dob+Basszus" :o)
Hajrá mindenkinek!
Be vagyok tojva!!!!
Előzmény: Marcellus74 (31)
Fordult a kocka :)
HOZZANK FER BE 1 EMBER. CEGLED - DEBRECEN vonalon a 4-es megyunk. Szombat reggel indulas, haza valamikor delutan.
Előzmény: Mike01 (13)
Első bálozóknak jótanács.
Az iram öl, nem a táv. Vagy szép egyenletes tempóba fussátok le, max a végére kicsit belassultok, vagy az elején egy kicsit lassabban, hogy a végére maradjon erőtök egy kis gyorsításra, ha úgy érzitek.
Első amatőr félmaratoni időre a 2 -2:15 szép eredmény lesz.
Hajrá mindenkinek, reméljük szép időnk lesz.
Marci
En is ezert vagyok ketelyek kozott. 1:59 volt az elozo felmaratonom osszel, de most szerintem tobb lesz, mert nem tudtam felkeszulni. Remelem meg szintidon belul. Abszolut nem tudom mire szamithatok magamtol, majd kiderul.
Majd huzzuk egymast, ahogy a kollega is mondja.
Szervusztok!
Csatlakozom az elsőbálozókhoz! És a 2 órát kitűzőkhöz is - akikkel ezek szerint egymás mellett fogunk futni :)
T
Én olyan 2 ó 8 körüli, de a felkészülés nem votl zökkenő mentes így örülök ha végig futom :)
Előzmény: arpi_s (23)
Cél, hogy végigfussam, de örülnék egy 2.15 körüli időnek.
Hajrá a 2 órán belüli időhöz, szép cél.
Előzmény: arpi_s (23)
Milyen időt szeretnétek futni? Én szeretnék 2 ó alá menni legalább 1 másodperccel.
Szia kocsonya!
Van még hely számomra az autóban Pest felé szombaton a verseny után??
Előzmény: kocsonya (15)
Sziasztok
Ha valaki budapestről szeretne lejutni a versenyre, majd vissza, 2-3 hely van nálam.
Utiköltségben megeggyezünk.
Jelezni itt vagy a marcellus@chello.hu címen.
Szia, koszi a lehetoseget. Nekem igazabol oda-vissza lenne a jo, es a 4-es fouton lakom. Akkor ez igy nem passzol nagyon, de azert koszi szepen meg 1x a felajanlast.
Előzmény: kocsonya (15)
Szia!
A helyzet az, hogy Én pénteken megyek le Nyíregyházára, és szombaton jövök vissza Debrecen->Pest, így csak vissza tudok hozni embereket, ha ez így jó. Ja, és az M3-ast részesíteném előnyben, mint útvonalat.
Előzmény: Mike01 (13)
Már én is nagyon várom,tegnap éjjel futottam álmomban......a záróbusz elől.....
Szia, en is szeretnem kerdezni, hogy hany szabad hely lenne nalad szombatra. En cegledi vagyok es 3 helyet szeretnek kiberelni, de minimum 1-et valakinel. Benzinbe termeszetesen beszallok.
Előzmény: kocsonya (10)
szerintem a lényeg, hogy még aznap hazaérjen :-)
2 óra körüli félmaratonja lesz, utána átöltözés és kész is van.
akár PÜ-ben, akár a marcellus@chello.hu cimen le tudjuk beszélni.
Előzmény: kocsonya (10)
Üdv!
Mikor szeretne visszaindulni, mert én jövök vissza pestre, és lesz hely a kocsiban, ha úgy alakul.
Előzmény: Marcellus74 (9)
Megyünk!
Marcellus 4R00025
Niki(kolléganő) 4r00024
És ezúton szeretném kérdezni egyben, hogy debrecenből budapestre a kolléganőm valakihez beférne-e, mert mi családostul megyünk tovább nyíregyházán is túl. Kérem jelezzétek, ha valaki befogadná. köszönet.
Én is lámapárti voltam, de a strucc is aranyos volt
Az idő egyébként 2:10:02 lett, amivel elégedett vagyok.
Előzmény: Házisárkány (41)