Rotary félmaraton - Debrecen
Létrehozta: Eperszem | 2011-03-03 09:16:37-kor
Sziasztok,
Azt hiszem emgyünk páran innen, gondoltam itt feliratkozhatnánk :) Gyertek :)
A met.hu Debrecenre szóló előrejelzése szerint: 17-20 fok, derült idő, gyenge északi szél lesz vasárnap!
Nyíregyháza nem jó?
És még két nagy kosárderbit is élvezhetnél.
Nyíregyháza-Debrecen NB1 és U23.
Előzmény: pecsenye (85)
Aki kéri, és megadja a telszámát, szólok a kollegának aki szolgálatban lesz, hogy hívja fel hajnali 2-kor.......
Végül is saját ótó lesz, vasárnap hajnali menéssel... arra figyeljetek, hogy kettőkor felkelni, órát előretekerni!!!!
most csak memoryból mondom: maraton rajt 10.00 óra, jótifuti 9.00 óra
Előzmény: sultan albertovics (82)
Fijjúg, lányok!
Lehet, hogy én vagyok vak, de a kiírásban nem találtam olyat, hogy rajtidőpont, lehet, hogy van, de én nem találtam.
A visszaszámláló órából számolva de. 10 óra a maraton rajtja. Jól gondolkodom?
Másik mikor van ehhez képest ez az 1912 m-es jótifuti?
Kata, és félmaratont vagy maratont is futnál?
Akkor visszafelé + RemAti.
HarcsaBarna: ?
Előzmény: picikata (78)
Erika, én is jelentkeznék 1-férőhelyre oda-vissza útra...de még nem 100%...péntekig még eldől...
/...anyagi vonzata van.../
De, jó lenne menni!
Előzmény: Sneci-ke (74)
Visszaútra jelenetkeznék természetesen a benzin költségbe beszállva.
Ugye aki indul vasárnap, az jön a Centenáriumi Futira is? És gye az Angyalszív Down Team csapatába nevezett? ugye?
Mi a párommal megyünk le Debrecenbe Százhalombattáról, de persze Bp-en keresztül. Autópálya matricánk van egész hónapra, szóval saját kocsival mennénk, 2-3 hely van a kocsiban. Összeszervezkedünk?
időjárás: kb. 13-15 fok lesz, napos, avgy gyengén felhős idő, nem jelentős széllel!
Valaki majd csak hazahoz... ha más nem, én:) akkor hány óra lesz?
Sziasztok,
A jövő hétvégi Rotary maratonról Budapest/Gödöllő irányú visszaútra, ha van valakinél szabad hely akkor szívesen csatlakoznék.
Arról ne feledkezzetek meg, hogy óraátállítás lesz!
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Ebben az évben fordított irányban futunk, mint múlt évben. Elnézegetve a térképet nem vagyok biztos benne, hogy átfutunk az állatkerten....
Aki kocsival érkezik vigyázat, mivel a villamospálya építés miatt egy-két helyen változott a forgalmi rend!
Ha betelne a parkoló meg lehet állni a Főnix csarnoknál is a 4-es (Kassai) út mellett van, viszont kb 10-15 perc gyaloglás!
1 kör 5274 m lesz! Csak azért írom le, mert sokan vannak akik a célidőt kiszámolják előre egy kis papírra, és így lehet számolni!
Olvastátok ugye, hogy 25 db. 10 000 Ft-os cipővásárlási utalványt is kisorsolnak?
Ha jól látom a térképen csak 1 frissitőpont lesz!
jó 5let, én is így mennék... úgyis van ott dolgom, remélem addigra jobban leszek...
mi úgy tervezzük, hogy reggel megyünk, délután jövünk (viszont rám biztos kell majd várni, mire beérek a célba...)
Előzmény: HarcsaBarna (61)
én még vacillálok, de be vagyok nevezve.. esetleg betársulnék utazásba...
Kerültek még fel képek a versenyről... végre én is találtam magamról :)
Írtam a szervezőknek egy mailt fénykép-ügyben, kíváncsi vagyok, mit válaszolnak.
Előzmény: Marcellus74 (54)
várakozunk.
a befutónál 3 fotós is volt, és az egyik minden befutóra ellőt 1-2 képet.
En lattam 2 fotost, aki valoszinu hivatasos, es gondolom azok lettek megbizva. Tapasztalatbol mondom: kb. 5-600 kep gyorsfeldolgozasahoz eleg akar 1 nap, de max 3. Szerintem a fotos srac tuti kesz van a fenykepekkel, talan mar oda is adhatta a megrendelonek, a logisztikanal csuszhatott el a dolog (talan a feltoltes nem tortent meg meg)...
Előzmény: Házisárkány (52)
Ami rólunk van, az is a 3. kör végén készült, mert ekkor volt egyedül olyan, hogy a rekortánon éppen előtted haladok.
Előzmény: Sneci-ke (50)
Elvileg a honlap galériájában rajtszám alapján le lehet kérni a célfotót, de szerintem az a kép nem az a kép, amit célfotónak hívnak.
Előzmény: Marcellus74 (47)
Gratulálok Mindenkinek!
Tényleg jó volt, és hogy a tavazs si eljött hát az külön csoda!
Én is nagyon élveztem a versenyt, csodás időnk volt, remek szurkolótábor a rajt-cél közelében. Kár, hogy máshol nem... Az érem kimondottan szép és fantáziadús, azt hiszem, tudom, ki tervezte. Egy.két dolgon talán még lehet javítani, viszont ritka gazda rajt- és befutócsomagot kaptunk ajándékba. Időeredménnyel meg vagyok elégedve, bár ha kiengedték volna a tigriseket és az oroszlánokat a ketrecükből, szerintem, mindenki jobbat futott volna.
Gratulálok minden Futótársamnak!
Felregisztráltam
Előzmény: pecsenye (92)