24 órás úszás Kistarcsa - Edzésonline csapat
Létrehozta: eftomi | 2010-12-09 21:37:53-kor
A verseny helye: Kistarcsai Városi Tanuszoda 2143 Kistarcsa, Ifjúság tér 3.
A verseny szombat 8.00 órától vasárnap 8.00 óráig tart.
A 6 ill. 12-20 fős csapatok úsznak folyamatosan 24 órán keresztül a 25m-es úszómedencében.
A csapattagok 15-30-45 vagy 60 percenként váltják egymást.
Az első helyezést a 24 óra alatt legtöbb hosszt úszó csapat szerzi meg.
Hm. Kiderült, hogy úszásaim között dolgoznom kell. Írni mint a gép.... De azért pihenni is fogok.
Nincs valakinek egy füldugója írásaim idejére, amit kölcsön tud adni? Totál egészséges fülem van. Itt a faluban nem lehet ilyesmit kapni. Remélem nem gyengítem majd nagyon a csapatot.
Hajrá-hajrá, nagyon fogok Rátok gondolni holnap 8:00-tól!! Úgyis tudom, hogy ügyesen toljátok majd a hosszokat!
Réka!
Én a Margit körúttól kb. 3-5 percre lakom. Kocsival megyek, ha gondolod elvihetlek. Ha érdekel küldj mailt: rj09@freemail.hu ra Én 9:30-tól úszom, 7-kor fogok indulni. Plusz még felveszem Smarcsut, szóval nem lesz tökölődés.
Tisztelt Csapattársak!
Egyrészt azért ragadtam billentyűzetet, mert úgy döntöttem (az időjárás hatására is), hogy autóval megyek szomabton Kerepestarcsára. Ha valakit el tudok vinni, és csatlakozna, kérem jelezze felém! (úgy 1/4 8 körül tervezem a leérkezést).
Másrészt van két dolog miatt előre is elnézést kívánok kérni Töletek:
Sajnos az elmúlt hét keddjét követően kitört rajtam a nátha kórsága, ami egészen mostanáig elkisért. Nagyon remélem ez nem fogja károsan befolyásolni a teljesítményemet.
Továbbá ért egy kellemetlen élmény, s ez az ábrázatomon is meglátszik majd (sajnos a problémát nem tudtam orvosolni ezidáig), így a fiziskám csorbát szenved. Ez viszont nem befolyásolja a teljesítményemet.
Én Pesten alszom pénteken, úgyhogy így nem kell vonatoznom. A Margit körúton leszek, ha mondasz egy helyet, amit megtalálok, és ahol fel tudsz szedni, akkor odamegyek bármikor. Jó az, ha 8-ra megyünk.
Imádom az Erő sötét oldalát ezért javaslom,hogy együk meg az összes kaját és nézzük meg hogy mire mennek a többiek éhesen?! :))))
Réka, úgy gondolom 8-ra kellene menni, mivel 11-től számolok, de szerintem mindenképp igazodhatunk a vonatodhoz. Lesz még egy hölgy akit összeszedünk, így jó lenne megállapodnunk, hogy Neked hogy lenne jó, vagy Te mire gondolsz az utazással kapcsolatban?
Amúgy mind a hárman csak délután úszunk, de a buli kedvéért is szívesen mennék reggel.
Előzmény: wintreka (111)
Ildi,azért mert vannak köztük kisgyerkőcök? :) Én azt remélem,hogy nem előznek meg bennünket,de ha mégis akkor is jó mert az egész egy buli ahol 2 nevetés között (vagy 2 evés között) úszunk egy kicsit! :)
Hajajj, valahogy lelkesebb voltam, amíg nem láttam a csapatok bemutatását... :P
Sziasztok!!!
Én HÉVvel mennék, de nem igazán vagyok képben az úttal kapcsolatban... Aki szintén HÉVvel jön mikor és honnan indul??:)) Köszii
Ki jön HÉV-vel? Tomi, hányra legyünk ott?
Zakka, kinél lesz sportkrém? :P
Látom beindultak itt is az információk. Azt már úgy érzem, nem fog senki sem éhen halni a 24 óra alatt. Igyekszem én is valamit vinni majd a nagy hasamon túl.
Az idomított piranják mi célból lesznek a sávunkba? Esetleg ők fogják megtizedelni a velünk egy helyen úszó ellenfeleket, hogy mi jobban elférjünk?
Tényleg Noémi, rajtad kívül aludt még valaki nyugalomban a vázolt körülmények között? :-)
Előzmény: adurmi (97)
Gondolom a piraják is el mennek pihenni, - állandóan azok sem ehetnek - no akkor úszom én. :-)
Előzmény: nyaff (99)
köszi mindenkinek a felszerelés infókat! kicsit izgulok már, fejben készítem a pakolós listát, meg az elintézni listát..és gondolkodom, mekkora táskába fog mindez beférni.. meg fejben(is)úszok,koncentrálok a jóformára, meg ilyenek a kajcsis célzásokat értettem , majd meglátom mit tudok tenni ezügyben de ígérni nem tudok semmit, péntek este elvileg farsangi buliba vagyok hivatalos no meg nem épp konyhatündér volt a jelem az oviban
már csak 7 nap, visszaszámlálás indul
Ne higgy a többieknek, én mondom az igazat!!!!
Szóval a kaja: Igen KELL hozni. Leginkább jó kis szendvicsekeket, sütiket, friss sajtos pogit, némi rágcsit, különösen szeretjük a mogyorót, kesu diót (ez vaz én nagy kedvencem, tehát jó sokat belőle) Ja, persze, jöhet csoki is minden mennyiségben és formában. De gyümölcsös joghurt és hasonló finomságok sem maradnak elpusztítatlanul
Cuccok: általában célszerű minél hamarabb a kihűlés elkerülése végett száraz, meleg ruhába öltözködni. Úszások között, ha hajtani akaesz, nem célszerű a hosszú ideig tartó meleg zuhany, vagy szauna, mert nagyon kiszív. Mivel nem tudni, hogy fürdőruha szárításra mennyi hely ill. egyáltalán lehetőség van-e, ha megoldható, hozz belőlük többet.
Pihi: izolír (hogy kell ezt rendesen leírni???), gumi-matrac párnácska, takaró bizony jól szokott jönni, bár mindig akad "betolakodó", aki kihasználja a jó kis kuckód kényelmét, amíg úszol. (nem, ez nem célzás volt ) Ha autval jösz, az elhozza a cuccokat, inkább több legyen, mint bosszankodj, hogy milyen kár, hogy nem hoztál eleget.
Ja, innivalót is célszerű hozni, amit szeretsz. Általában a büffék eddig mindig üzelemtek és boltokat is találtunk a közelben, sőt, egyesek, renitensek még éttermet is
Én idomított piranjákat viszek. Kizárólag a mi sávunba, egy kis motiváció végett
Előzmény: teadrop (93)
Bár Kistarcsán nem leszek Veletek, az eddigi tapasztalatok:
Valamennyi kaját mindenképpen praktikus pakolni, ki tudja, hogy jön ki a lépés.
A fürdőköpeny extrém fázósként nekem nagyon bevált, még vizesen is segít felmelegedni, bár tény, hogy sok helyet foglal. Először több törcsit vittem, de aztán redukáltam max 2-re. És a plusz fürdőruha is nagyon sokat számít; éjszaka, vagy hajnalban belebújni a vizesbe erősen emlékeztet arra, amikor gyerekkoromban anyukám a lázamat vizes borogatással próbálta befolyásolni (=kínzás).
Aludni abszolút ér, de ahogy láttam, teljesen egyéni, hogy ki tud zajban, fényben, egyáltalán-nem-hangos zenétől rezgő padlón pihenni. Jól értem, itt most lesz külön helyiség alukálni?
a váltás ruhák meg attól függ hogy úszol. én nem szeretem visszavenni a vizes fürdőruhát, ezért szoktam váltást vinni, de úgy láttam, a többiek is így vannak Vele. a két teki már becsomagolva várja, hogy meglásson Téged :)
Aludni ér, de úgyse tudsz. :D Nekem eddig a 3 24órás alatt a rekordom az 2 óra 2 részletben... Mondjuk így, hogy külön lehet menni, biztos kényelmesebb lesz. Legalábbis ebből a szempontból.
újoncként, és a kaja téma felvetése kapcsán kérdezem,h kapunk kaját? vagy hogy kell készülni? pakoljak 3napra hideg élelmet + nasit, vagy? bolt, étterem(menü) a közelben esetleg?
mi a "szokás"?
és alvásilag? ér aludni? :-)
és úgy egyébként? kell több váltás törcsi, fürdőruci, miegyéb?
Dunaújvűrosban nekem kis az első hossz végén mondták be, hogy megérkezett a meleg ebéd!:( Másra sem tudtam gondolni, mint hogy "vajon marad-e még nekem????" :)))
Előzmény: nyaff (86)
Nálad a pont!
És mit szóljak én, aki a hivatalos étkeztetések egyikének idején úszik most is...?
;D
Előzmény: nyaff (86)
Blue!
És, ha... nem emlékeznél... Dunaújvárosban a "Kedves Társaság" (nem akarom nevén nevezni az illetőket ) pont akkor mentek vacsorázni, amikor mi úsztunk!!!
Pedig..... már a leutázáskor is, és ott is, egész délután egy jó kis vacsora járt az eszünkben. Emlékszel??? Végül reggel 7-kor vagy 8-kor vetettük be magunkat a McDoni-ba. Az sem volt rossz, de a vacsi jobb lett volna. Na, .... meg arról nem is beszélve, hogy egyeseknek így dupla meleg érkezés jutott
Nem kéne torolni?
Biztos amiatt halasztották mert úgy gondolták hogy nem megfelelő az eledel amit hős úszóinknak készítettek,így valószínűleg a jővő héten még finomabb mannát fogunk kapni! :)
Hallelujja! :)
Én is jövő hétvégére számítottam, olyan régen lett módosítva, hogy azt már el is felejtettem!:)
Előzmény: mjoci (82)
Én eleve úgy tudtam, hogy a jövö hétvégén lesz, úgy is terveztem a dolgaimat.
Na, elbizonytalanítotok...
"2010-12-20 16:03:57 | 45 | Válasz
A kistarcsai 24 órás úszás módosított időpontja: 2011. február 19-20."
No, mivel tudomásomra jutott, hogy másnak is akadtak gondjai a megváltozott időponttal, gondoltam, beírom ide a tetejére, hogy február 19-20-án úszunk. :)
hú már annyira, hogy a naptárt is elnéztem, s majdnem odamentem a hétvégén (a hétvégére nem engedtem semmi programot tervezni, mondván, megyek úszni) :)
Előzmény: Tamika (71)
Bváááá, későn vettem észre, pedig szinte helyi vagyok. Nem is tudtam, hogy ilyen megmoszdulások is vannak arrafelé. No sebaj, majd szombat délután lehet benézek egy kicsit.
Sok sikert az indulóknak!
Az Edzésonline Úszómaraton Váltó Csapat tagjai a II. Kistarcsai 24 órás úszáson:
mjoci - rendben
G.Ildi - rendben
Daniloo - rendben
cseha - rendben
wintreka - rendben
zakka - rendben
Blue from the Island
pirgelman - rendben
nyaff - rendben
smarcsu - rendben
lajhára - rendben
forgi - rendben
Tiavirag - rendben
Tia
teadrop - rendben
Mike255 - rendben
Tamika - rendben
kisnagymisi - rendben
Mira - rendben
eftomi - rendben
Sziasztok!
Odafelé út megvan, de visszafelé vasárnap jön valaki kocsival?
Ígérem, nem fogok túl sokat dumálni! :-))
mirella.kiss@ge.com
Köszi!
Mira