K&H Maraton váltó - Online Edzésnapló csapat
Létrehozta: sepi | 2007-04-24 18:47:30-kor
Felmerült mostanság a Gépház kósza agytekervényei közepette, hogy esetleg nem lenne túl elvetemült ötlet ha Online Edzésnapló csapatot indítanánk a K&H Maraton váltón, ami június 3-án lesz. Ezen topic remek hely arra, hogy ha valakit érdekel, az jelezze ezt nekünk és meglássuk mi sül ki belőle...
A versenyről itt van bővebb info: Futanet.
6 fős csapatok indulhatnak, 7 kili a teljesítendő cél...
Hajrá...
Köszönöm az élményt, jó volt veletek!
Nagy szervezés hárult penre és sepire: ezért is köszönet!
2011: naná, hogy ismétlünk!
Még egyszer mindenkinek köszi, hogy ebben a dög melegben is jöttetek és szántottátok az aszfaltot velünk!
És persze jövőre veletek ugyaniott - de azért nem baj, ha a 2011-es listát pár hónapig még nem kezdem el írni, ugye? :o)
Tamás - megtaláltuk a szatyrodat, az egyik pokróc alatt volt. Hazahoztuk, írjál nekem és kitaláljuk, hogy jusson el hozzád.
Közérdekű - a fűben a nagy fa alatt az edzésonline-os pokróctábor közelében találtunk egy szürke színű sportórát, leadtuk a BSI-nek.
SEGÍTSÉÉÉÉG!!!!!!!
Semmit nem tudok csinálni az edzésnaplómban, törölni sem, javítani sem, és olyan mező sincs, hogy mennyi km-t futottam !!!!!! Eltünt az edzéstípus választhatósága, ill. van, de nincs benne semmi :-((( Már tegnap is ilyen volt !
SEGÍTSÉÉÉÉÉG!!!!!!!
Nektek megy, sikerül?
Nagyszerü dolog volt idén is az EDZÉSONRUN csapatban futni.
Jelentkeznék a 2011-esre.
Jó reggelt!
Még egy üresedés van, tehát gyertek bátran futni... :-)
sepi
Azt hiszem ebben az esetben a továbbiakban nem férhet kétség elsőbbségemhez.)
Minden posztoláson kívüli, a jelentkezésnek egyéb módjai érvénytelenek.)
ugyanis csak így indulhatok, (vagy így sem:)
Előzmény: pen (753)
Jó lesz az a vasárnapi futás. :) Hátha jön egy aranyos felhő, ami eltakarja a napot...
Előzmény: HarcsaBarna (759)
Tudom csak reggel hallgattam a rádiót és eszembe jutott a hétvége. A takarításra meg másfél napot jósoltak. Bár, ha éjszakai is dolgoznak. Gondolom ők is optimisták. -:) Remélem még egyszer nem kockáztatnak meg egy lebőgés. -:)
Előzmény: pen (752)
PicilányVicky, ijontichy - akkor már csak egy darab 7 km-es szakasz maradt futó nélkül, amelyikőtök hamarabb jelentkezik, megkapja! (Nevezési díja 1650 forint).
Nem tudom, én is csak a BSI honalpjáról vettem át a hírt, oda tegnap délután írták ki. Remélem, hogy visszahúzódik a víz időben.
Előzmény: RemAti (751)
Most akkor víz alatt van az alsó rakpart vagy nem ? Reggel még azt mondták, hogy igen.
Előzmény: pen (749)
No, akkor a tali részletei:
Szeretettel várunk vasárnap minden K&H csapattagot az Edzésonline-os pokrócbázisra a Nagy Fa alatt - pontos helyszín az 631-es hozzászólásban belinkelt képen látható. A pokróctábor reggel 9-kor nyit (+/- tíz perc).
A Gépház némi innivalóval és aprósüteménnyel készül a versenyre, de ti idén is bátran hozzatok magatokkal sok finom enni-innivalót és akkor majd lehet futást után (előtt, alatt, helyett..) csemegézni. Hozhattok csomagot is nyugodtan, mi megőrizzük, amíg ti futkorásztok. A BSI pedig őrzött bringatárolót működtet a verseny idején. Fotózni is fogunk, mosolyogni kötelező lesz még a célegyenesben is :o)
És légyszi mindenki ha lehet kiszámolva hozza a nevezési díját, hogy ne kelljen a visszaadással bajlódni. A Spuri kártyások 1650 forintot, a többiek 2100 forintot hozzanak magukkal.
Levi és István kért tőlem Edzésonline pólót, tőlük ezért még 2700 forintot kérek majd.
Ha szeretnéd a telefonszámomat, hogy biztosan megtalálj minket, írj nekem üzenetet és elküldöm.
Találkozunk vasárnap reggel a Nagy Fa alatt! :o)
Húú, nagyon jó lenne, ha bevállalnád a minit, mert én nagyon nehezen érnék oda! A mini 9:30-kor rajtol, az előtt kéne kicsivel kiérni. Menni fog?
Előzmény: HarcsaBarna (744)
Üdv.
Kedvesem nem tud jönni a versenyre, így maradt egy hely a csapatunkban,
2100 -ft-os áron.
Szücsi
mikor és hol??? továbbá bevállalom a minit is, ha nincs más jelentkező, úgyis a mi csapatunk alkotja...(arra is jár polló?) kell-e vinni úszócuccot??? ma láttam a rakpartot, szép nagy víz van rajta...
jipppíííííííí!
Ha megengeditek most inkább nem sütök,nehogy közbejöjjön valami!!!!!
Pilótakexet viszek inkább,és erbeának a megnyert túrórudit!!!!!
Előzmény: shig (737)
PicilányVicky, ijontichy - Mindenféle tempó elvárás nélkül futnak csapataink, és minden új résztvevőt nagyon szivesen fogadunk! Van még egy 7 km-es szakasz meg egy 2,1 km-es szakasz ami még kiadó, zölddel láthatjátok őket. Ki melyiket szeretné? Nekem kellene a nevezési díjat a helyszínen kifizetni, amikor odaadom a rajtszámotokat. A 7 km-es távra 1650 forint, a 2 km-es távra 950 forint. Ezért természetesen jár nektek a rajtcsomag benne a verseny emblémázott pólójával.
bellone, nyaff - Természetesen titeket is szívesen látunk az Edzésonline táborban! Sokszor esik ki futó az utolsó pillanatban is, szerintem jut nektek is kilométer.
Tali: Az Edzésonline-os pokrócbázist szokás szerint a "Nagy Fa" alá tervezzük (térkép a 631-es hozzászólásban). A pokróctábor reggel 9-kor nyit (+/- tíz perc). Terveink szerint Sepi lesz ott nyitáskor, én kicsi később érkeznék.
Rajt: minimaraton váltó 9:30, maratonváltó 11:00
így néznek ki az eredeti Edzésonline csapatok:
Edzésonline: Amatőr, cseha, Házisárkány, shig, Jégyuri, lajhára
Edzésonrun: mjoci, HarcsaBarna, eftomi, mrfuci, Levicopter, RemAti
Edzésonline 2: mgabor, eremem, dangart, erbea, Scheffer István, BladesOrsi
Edzésonline 3: eftomi, RemAti, pen (minimaratonváltó)
Pokrócot felügyel, rajtszámot oszt, szurkol,fotózik: Gépház+Malacka
Sziasztok! Ha nem marad el újra, biztos, hogy ott leszek, egyéniben indulok a félmaratonon. Ha nem lesz elég jelentkező és nem kapok hőgutát, levezetésként bevállalok egy kört, de értelemszerűen nem első futóként. Terveim szerint negyed 11-re érek a térre, az adminisztráció után megkereslek titeket (Hol lesztek?). Üdv!
Köszönjük szépen a jelentkezéseket!
Akkor eremem bekerült bobori helyére.
PicilányVicky, ijontichy, shig - Mindenféle tempó elvárás nélkül futnak csapataink, és minden új résztvevőt nagyon szivesen fogadunk! Van két 7 km-es szakasz meg egy 2,1 km-es szakasz ami még kiadó, zölddel láthatjátok őket. Ki melyiket szeretné?
Nevezési díjat nekem kell majd a helyszínen kifizetni, amikor odaadom a rajtszámotokat. A 7 km-es távra 1650 forint, a 2 km-es távra 950 forint. Ezért természetesen jár nektek a rajtcsomag benne a verseny emblémázott pólójával.
Rajt: minimaraton váltó 9:30, maratonváltó 11:00
így néztek ki az eredeti Edzésonline csapatok:
Edzésonline: Amatőr, cseha, Házisárkány, Skam, Jégyuri, lajhára
Edzésonrun: mjoci, HarcsaBarna, eftomi, mrfuci, Levicopter, RemAti
Edzésonline 2: mgabor, eremem, dangart, erbea, Scheffer István, BladesOrsi
Edzésonline 3: eftomi, RemAti, pen (minimaratonváltó)
Pokrócot felügyel, rajtszámot oszt, szurkol,fotózik: Gépház+Malacka
Ha még kell ember valahová, és nem baj, ha lassú, én is szívesen mennék.
Ismét csak feltételesen jelzem, hogy szeretnék lemenni a versenyre, ha (ha..ha..ha..) nem jön közbe valami. Viszek bringát és futócipellőt és ha marad valahol üres hely, hej! szívesen beugrom, ill. 5 heti bretegség után lejoggingolom a távot.
Joci legyőzésére disznó familiát (lásd a fotóalbumomat) viszek
Szerintem ne zavarjon az az 50 perces 7 kili. Én az UB miatt két csapatban is szigorúan 6 perceseket tervezek.
Előzmény: mrfuci (728)
Helló! Ha esetleg negyedik ember is jelentkezne, akkor én is szívesen átadom a helyem... mivel másik 7 km-ert is futok, ill. egy minimaraton-váltót... a csúcsfutás másnapján...
Ha másnem, akkor majd így nézek ki egy 50 perces utolsó 7 kili után:
Mindenkinek jó felkészülést!
....én pedig nagyon sajnálom,hogy nem tudtam ott lenni....
Előzmény: pen (774)