K&H Maraton váltó - Online Edzésnapló csapat
Létrehozta: sepi | 2007-04-24 18:47:30-kor
Felmerült mostanság a Gépház kósza agytekervényei közepette, hogy esetleg nem lenne túl elvetemült ötlet ha Online Edzésnapló csapatot indítanánk a K&H Maraton váltón, ami június 3-án lesz. Ezen topic remek hely arra, hogy ha valakit érdekel, az jelezze ezt nekünk és meglássuk mi sül ki belőle...
A versenyről itt van bővebb info: Futanet.
6 fős csapatok indulhatnak, 7 kili a teljesítendő cél...
Hajrá...
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy ott leszek én is... bár ez a céges váltó szervezése elég nehézkesen megy, szóval nem tudom, hogy lesz-e vagy nem. Így maradok beugró ember... perzse csak úgy hogy ne vállaljam túl magam.
bocsánat, kicsit lemaradtam közben az infokról. köszi Pen a nevezést, megtisztelő lesz majd Sepi néven futni, kiteszek majd magamért :) (egyébként én is törzsfutó vagyok, csak hol így, hol úgy írják a nevem, lehet, ebből volt a gond).
Előzmény: pen (821)
Sziasztok,
Úgy tűnik nem jön össze a futérián még egy csapat, így ha itt úgy alakulan még szeretnék beszálni egy csapatba! Viszonyításképp a 10 kilis verseny eredményem 58 p volt, ennél remélem mrá csak jobbat nyujthatok :)
Ma délelőtt interneten beneveztem a három csapatot. Akinek volt a Futanetes rendszerben regisztrálva email címe, az szerintem kapott is erről jelzést. Akinek nem, az pedig most megtudta :o) A benevezett csapatok:
Edzésonline minimaratonváltó csapat: RemAti, HarcsaBarna, eftomi
Edzésonrun: mjoci, HarcsaBarna, eftomi, Levicopter, RemAti, Scheffer István
Edzésonline: Ötvi, smarcsu, cseha, lajhára, Amatőr, Aani
belami11 - Mivel egy emberrel többen jelentkeztek, és te jelentkeztél legkésőbb, ezért te lettél a tartalék emberünk. Ha kiesik valaki bármelyik csapatból, szólok neked és számítunk rád!
Nevezési díjak: Mindenkit elfogadott a rendszer törzsfutónak, kivéve Aanit (smarcsu - téged nem tudtalak regisztrálni, így Sepi álnéven lettél nevezve). Így a minimaratonváltósok 950 forintot, a maratonváltósok 1650 forintot, Aani 2100 forintot hozzon majd magával a versenyre.
Akkor tehát csapatösszeállítás:
A minimaratonváltó csapat: RemAti, HarcsaBarna, eftomi
Edzésonrun: mjoci, HarcsaBarna, eftomi, Levicopter, RemAti, Scheffer István
Edzésonline: Ötvi, smarcsu, cseha, lajhára, Amatőr, Aani, belami11 (itt valaki csak tartalék lehet!)
Mint látjátok, a harmadik csapatban hét emberünk van, de csak hat kell. Egy tartalék ember mindig nagyon jól jön, eddig még minden évben volt utolsó napon kieső emberünk. Szóval - szeretne valaki tartalék lenni?
Én szívesen jelentkezem az edzésrun csapatba , ha a többieknek nincs kifogása ellenem .Megtiszteltetésnek venném. Ha mése , semmi gond . Nyomom egy másikba . Köszi
Csapatösszeállítás:
A minimaratonváltó csapat: RemAti, HarcsaBarna, eftomi
Szerintem megtarthatnák az Edzésonrun csapatösszeállítást tavalyról, hiszen a hatból öten idén is jelentkeztek:
Edzésonrun: mjoci, HarcsaBarna, eftomi, Levicopter, RemAti +????
Az Edzésonrun csapatba várnék még egy jelentkezőt a többiek közül. És akkor marad majd hét emberünk a harmadik csapatra, amit csak azért nem bánok, mert eddig még minden évben volt utolsó napon kieső emberünk, tehát nagyon jól jönne egy tartalék ember. Ha valaki szeretné a tartalékos szerepet vállani, légyszi szóljon!
További jelentkezőink:
Ötvi
Scheffer István
smarcsu
cseha
lajhára
Amatőr
Aani
belami11
Ezzel így egyetérteket? Ki szeretne az Edzésonrun-os fiúkkal futni? Szeretne valaki tartalék lenni?
Csapat-összeállítás?
Komoly szövetségi kapitányi feladat ez pennek és sepinek, zerrel böngészik az edzésnaplókat, osztanak-szoroznak, esélyeket latolgatnak...
Előzmény: Scheffer István (814)
Sziasztok!
Én még sajnos nem tudom, hogy el tudok-e menni (már két versenyem van abban a hónapban)... de ha ott leszek, akkor esetleg tartaléknak tudok segíteni :) Másrészt lehet, hogy megint lesz céges váltó is... szóval jelentkeznék az esetleges kiesett emberek helyére, ha ott vagyok... no ezt jól megmondtam... ez kb olyan volt, hogy jövök, ha ott leszek, mi? :D
További jelentkezést kaptunk, így mostmár a három maratonváltó (plusz egy minimaratos) csapat összeállítása a cél!
mjoci
Levicopter
RemAti (mindkét táv)
Scheffer István
smarcsu
eftomi (mindkét táv)
cseha
lajhára
HarcsaBarna (mindkét táv)
Ötvi
Amatőr
Aani
belami11
Csomag és sütimegőrzés: Gépház+Malacka
Szuper, akkor szerintem van is két csapat:
mjoci
Levicopter
RemAti (mindkét táv)
Scheffer István
smarcsu
eftomi (mindkét táv)
cseha
lajhára
HarcsaBarna
Ötvi
Amatőr
Aani
Természetesen idén is szeretnék veletek futni.
Ha minden szervezés összejön, három váltónak rontom az összidejét. :)
2011-es K&H váltó információk:
Időpont: 2011. május 15., vasárnap
Helyszín: Budapest, Kossuth tér
Rajtok: 9.30 minimaraton váltó; 11.00 a félmaraton-, és a maraton váltó csapatok
Távok: maratonváltóban 7km (6 fős csapatok); minimaratonváltóban 2,1km (3 fős csapatok)
Jelentkezési határidő: március 12. (március 13-ig lehet kedvezményesen nevezni)
Eddig jelentkeztek:
mjoci
Levicopter
RemAti (mindkét táv)
Scheffer István
smarcsu
eftomi (mindkét táv)
cseha
lajhára
HarcsaBarna
Ötvi
Tessék, csak tessék jelentkezni!
(A nevezéseket természetesen idén is a Gépház intézi majd, fizetés a helyszínen a rajtszám átvételekor.)
Szia Pen,
Az idei évre törzs futó lettem csak kártyaszámot ne kérj. Idén még nem jártam a BSI-ben
Előzmény: pen (803)
smarcsu, HarcsaBarna - Tőletek kérném a nevezéshez üzenetben az alábbi adatokat:
Vezetéknév:
Keresztnév:
Születési idő:
Futanet azonosító (ha van és ha tudod):
A többiek adatait megtaláltam a korábbi nevezéseken - hiába, idén is a kemény mag fog futni :o)
Edzésonline váltó(k)
mjoci
Levicopter
RemAti (mindkét táv)
Scheffer István
smarcsu
eftomi (mindkét táv)
cseha
lajhára
HarcsaBarna
Ötvi
Csomag és sütimegorzés: Gépház+Malacka
(A nevezéseket természetesen idén is a Gépház intézi majd, fizetés a helyszínen a rajtszám átvételekor.)
Edzésonline váltó(k)
mjoci
Levicopter
RemAti (mindkét táv)
Scheffer István
smarcsu
eftomi (mindkét táv)
cseha
lajhára
Edzésonline váltó(k)
mjoci
Levicopter
RemAti (mindkét táv)
Scheffer István
smarcsu
eftomi (mindkét táv)
cseha
MI is szeretnénk futni, már beszéltük Futéria topikban, majd ide csalom a többieket is :)
én is mennék szívesen, ha van egy középtempójú csapat (nem tudok 4'-esekkel futni :))
No, akkor elkezdem az idei listát!
Edzésonline váltó(k)
mjoci
Levicopter
RemAti (mindkét táv)
Scheffer István
2011-es K&H váltó információk:
Időpont: 2011. május 15., vasárnap
Helyszín: Budapest, Kossuth tér
Rajtok: 9.30 minimaraton váltó; 11.00 a félmaraton-, és a maraton váltó csapatok
Távok: maratonváltóban 7km; minimaratonváltóban 2,1km
Jelentkezési határidő: március 12. (március 13-ig lehet kedvezményesen nevezni)
Én is futnék az idén is , de ha lehet , időeredmény alapján állítsunk össze csapatokat .
EDZÉSONRUN csapatban megtiszteltetés volt futni. Szóval jelentkezem. Ismét mind két meg legyen? Én szívesen futnám. Megjegyzem idén a Kékésre nem szándékozom felmászni!
Az EDZÉSONRUN csapatban idén is szivesen szaggatnám az aszfaltot.:))
A maratonváltón többen kérdeztétek, hogy lehet edzésonline pólóhoz jutni. Ebben a topikban olvashatjátok a részleteket a pólórendelésről:
http://www.edzesonline.hu/forum/31/polot_akarok,_de_azonnal_%29/&action=viewtopic
Néhány héten belül reményeink szerint lesz majd Edzésonline emblémázott technikai póló is, szóval aki inkább olyat szeretne, még várjon a rendeléssel.
íme a csapatok időeredményei:
Maratonváltó:
EDZÉSONLINE Rajtszám: 2170 Kategória helyezés: II/40 Idő: 03:34:10
EDZÉSONRUN Rajtszám: 3050 Kategória helyezés: III/19 Idő: 03:35:16
EDZÉSONLINE 2. Rajtszám:3049 Kategória helyezés: III/57 Idő: 04:02:39
Minimaraton váltó:
EDZÉSONLINE 3. Rajtszám: 346 Kategória helyezés: férfi váltók között 13. Idő: 00:28:03
Sziasztok.
Lehet már tudni eredményeket? Már mint , hogy melyik csapat hányadik lett . Annyit tudok , hogy én 31' 59" -t futottam.Remélem nem rontottam az átlagot.
Helló
Ha valaki keresne plusz embert kh maratonváltóra én szívesen betársulnék.
6perc / km a tempóm.
Köszönet.
Petrányi Ádám
mail: petranyi@vipmail.hu