K&H Maraton váltó - Online Edzésnapló csapat
Létrehozta: sepi | 2007-04-24 18:47:30-kor
Felmerült mostanság a Gépház kósza agytekervényei közepette, hogy esetleg nem lenne túl elvetemült ötlet ha Online Edzésnapló csapatot indítanánk a K&H Maraton váltón, ami június 3-án lesz. Ezen topic remek hely arra, hogy ha valakit érdekel, az jelezze ezt nekünk és meglássuk mi sül ki belőle...
A versenyről itt van bővebb info: Futanet.
6 fős csapatok indulhatnak, 7 kili a teljesítendő cél...
Hajrá...
Edzésonline minimaratonváltó csapat: RemAti, HarcsaBarna, eftomi
Edzésonrun: mjoci, HarcsaBarna, eftomi, Levicopter, RemAti, ?
Edzésonline: smarcsu, cseha, Amatőr, Aani, nyaff, lajhára
Tessék, csak tessék, még van kiadó hely!
(Jelentkezési információk a 859-es hozzászólásban)
Edzésonline: smarcsu, cseha, Amatőr, Aani, nyaff , ?
Tessék, csak tessék, még vannak kiadó helyek!
Előzmény: RemAti (870)
már odavagy beosztva... nem zavar senkit, hogy lassitom a csapatot?
Szeretnék ismét az Edzésonrun csapatban futni , ha megengedik ( :)) ) !!
OK, akkor máris elkezdem írni a listát 2012-re:
Edzésonline: smarcsu, cseha, Amatőr, Aani, ? , ?
Tessék, csak tessék, még vannak kiadó helyek!
Idén is várjuk jelentkezéseteket Edzésonline maratonváltó illetve minimaratonváltó csapatokba!
2012-es K&H váltó információk:
Időpont: 2012. június 10., vasárnap
Helyszín: Budapest, Kossuth tér
Rajtok: 9.30 minimaraton váltó; 11.00 a félmaraton-, és a maraton váltó csapatok
Távok: maratonváltóban 7km; minimaratonváltóban 2,1km
Jelentkezési határidő: valószínűleg március közepe, pontosabbat akkor tudok mondani, ha közzéteszik, hogy meddig lehet kedvezményesen nevezni.
Jelentkezés itt a topikban!
Fussatok velünk idén is, lesz pokróctábor meg sütihegyek meg jóhangulat meg Malacka a váltóboton :o)
Én is hazaértem. :)
Ez egy nagyszerű nap volt! Jó volt együtt veletek!!!
Pen és Sepi
Köszönjük a verseny előtti és alatti szervezést, a hangulatot!
Remek csapatok jöttek össze, jövőre folytatjuk!
Köszönjük, nagyon jó volt, sajnálom, hogy lemaradtam a csoportképről... Shrek a hibás!! Ott voltunk, csak elől csámborogtunk!!
Mindenkinek köszönjük a részvételt! Az alábbi hírünkben megtaláljátok a fotóalbumok linkjeit.
KH maratonváltó hír
Akkor reggelig eldöl a sorrend is ? Én is meg teszek mindent . HA kell akkor az edzésrunba futom az első körömet , és a másikban a másodikat , de akkor lehet , hogy elsőnek kéne futnom , mert ott félmaraton váltót futunk. ÉS nehogy ne érjek oda. NA majd beszélünk. Hali....
Azt értjük,hogy beértek majd mint a jó bor,
de itt az a kérdés,hogy mikor?
Ezt akartam írni. Lassan felébredek
Nem. Nem. Olyanok vagyunk mint a jó bor beérünk.
Előzmény: RemAti (845)
Basszus, az EDZÉSONRUN a vén trotty senior kategoriában indul. Megöregedtünk és így múlik el a világ dicsösége.
Előzmény: pen (841)
Jó, akkor majd rajtam, mert én nem tudok ám úgy rohanni! Egyébként is fáj a lábam, nehéz vagyok, meleg van, (lesz) fáj a hasam, hirtelen nem jut más kifogás eszembe! Engem ne szidjatok!
Rajtszámok
Íme, ezek lesznek:
Edzésonline (minimaraton) 304
Edzésonline (maratonváltó) 2015
Edzésonrun (maratonváltó) 3070
Edzésonrun csapattagok figyelem - úgy tűnik, korcsoportos lett a csapat, szóval itt az esély egy remek helyezést megcsípni! Dupla hajrá nektek! :o)
Találkozunk vasárnap!
Az előző bejegyzéshez még annyit hogy Paksról is jó lenne a fuvar, a K-H váltóra Bp.-re!
Köszi
Sziasztok
Szeretnék feljutni Szekszárdról a maratonváltóra és utánna vissza is. Ha lenne valaki aki arra megy, jelentkezzen a benzinbe beszállok.
köszi
tel: 06 20 2193035
A süti -és a társaság- a lényeg!
Kedves csapattagok, mivel egy másik társaságban is indulok, ezért utolsóként szeretnék futni.
Öregember lévén kell a regeneráció...
Szia Pen,
Rendben. Szerintem én megint korán ott leszek és megpróbálom foglalni a helyet mint tavaly.
Az egyik póló lehet s méretű? Lányomnak lenne.
Előzmény: pen (832)
Edzésonline tali info
Szeretettel várunk vasárnap minden K&H csapattagot az Edzésonline-os pokrócbázisra a Nagy Fa alatt - ha nem tudod hol van, nézd meg ezen a képen. (Ha szeretnéd a telefonszámomat, hogy biztosan megtalálj minket, írj nekem üzenetet és elküldöm.) A pokróctábor reggel 9-kor nyit (+/- tíz perc).
A Gépház némi innivalóval és aprósüteménnyel készül a versenyre, de ti idén is bátran hozzatok magatokkal sok finom enni-innivalót és akkor majd lehet futást után (előtt, alatt, helyett..) csemegézni. Hozhattok csomagot és bringát is nyugodtan, mi megőrizzük, amíg ti futkorásztok.
Légyszi mindenki ha lehet kiszámolva hozza a nevezési díját, hogy ne kelljen a visszaadással bajlódni (minimaratonváltósok 950 forintot, a maratonváltósok 1650 forintot, Aani 2100 forintot).
Emlékeztetőül mégegyszer a csapatok:
Edzésonrun: mjoci, HarcsaBarna, eftomi, Levicopter, RemAti, Scheffer István
Edzésonline: Ötvi, smarcsu, cseha, belami11, Amatőr, Aani
Találkozunk vasárnap reggel a Nagy Fa alatt! :o)
Részemről is rendben , ha lehetek harmadik . Persze ha nem , akkor is futhatsz elsőnek .
Módosul az Edzésonline csapat névsora, mivel lajhára sérülés miatt nem tud velünk futni. Helyette hivatalos tartalékunk, belami11 vállalta a szereplést - köszönjük!
Edzésonline: Ötvi, smarcsu, cseha, belami11, Amatőr, Aani
Edzésonline: Ötvi, smarcsu, cseha, lajhára, Amatőr, Aani
mert ez a lányos csapat