Futócipő teszt kérdések és válaszok
Létrehozta: pen | 2010-05-13 21:12:20-kor
Ide írhatjátok az Online Edzésnapló által szervezett futócipőtesztekkel kapcsolatos kérdéseiteket. A Gépház gyakran olvassa ezt a topikot, gyors váaszokat adunk minden kérdésre.
Aktuális futócipő tesztünkről a http://www.edzesonline.hu/futocipo_teszt oldalon kaphattok bővebb felvilágosítást.
Sziasztok!
Kialakult a végeredmény. A kamu 1-eseket töröltem, de természetesen nem minden egyest.
Most nálunk a labda, nem lesz könnyű a döntés, mert nem csak a legjobb 16 tesztet kell kiválasztani, hanem összepárosítani a meglévő cipőkkel is. Még az is könnyen lehet, hogy az utolsó 10 kap cipőt ha az első 20-ból mindenki stabil cipőt akar.
lesz még itt törlendő 1-es, szinte mindenkinek csökkent az átlaga, nekem is asszem 3db 1-est adtak le (ha jól számolom)...ami azért elég fura, mert addig 4 felett voltam átlagban :)
Előzmény: sepi (34)
Sziasztok.
Lassan véget ér egy lehetőség. Mindenkinek köszönöm hogy szavazott az ügyetlen tesztemre , még akkor is , ha nem kerülök be a legjobb harminba . De a remény hal meg legutoljára .
Köszi, és jó futást mindenkinek az új , és a régi cipőkben is.
Azért azt eléggé nevetségesnek tartom, hogy vannak olyan tesztek, melyeknél még a cipő neve sem derül ki. Én igyekeztem minden egyes tesztet elolvasni, mert a téma nagyon érdekel, de néha kicsit önsanyargatásnak éreztem. TISZTELET A KIVÉTELNEK!
Tudom, hogy "a kibicnek könnyű", de azért fenntartom a jogot, hogy az értelmetlen "teszteket" méltóképp értékeljem. Aki írásra adja a fejét, az legalább a helyesírási szabályokat tartsa be.
Igen, töröltünk jópár rosszindulatú egyest. A hibát javítottam, kösz a jelzést.
sepi
Előzmény: jocccc (33)
törölve lett megint pár 1es osztályzat? csak mert hirtelen megnövekedtek az átlagpontok. nem baj, sőőőt...
viszont észrevettem egy hibát: az összesített listán más átlagpontszám szerepel egyes embereknél (pl nálam is), mint ha a tesztre rákattintva nézem meg. kicsit matekoztam és úgy láttam, hogy az összpontszám ugyanannyi, csak más számmal van elosztva a két esetben, így az átlag is más lett. pl az én esetemben úgy láttam, hogy törölve lett 2 szavazat délután, de az összesített listán 18al, a tesztet megnézve pedig 20al van osztva az összeg, így ott emiatt kisebb az átlag.
ne aggódj, én se írtam 100% tökéletesre-részletesre, mert úgy gondoltam, hogy nem lenne jó ötlet túl hosszan írni. :) ha beválasztanak, úgyis adnak instrukciókat, h mi alapján kell megírni, mit kell még belevenni a tesztbe. legalábbis úgy emlékszem.
Előzmény: Scheffer István (28)
ez nekem is feltűnt :) - nem próbáltam ki, hogy tényleg engedi-e, mert ugye az nem fair :) de ha így van, akkor én is javaslom h ez legyen javítva :)
Előzmény: mrfuci (27)
Mindig van első esemény. A következőben rutinos leszel! Küldöm az öt pontot!
Előzmény: Scheffer István (28)
Sziasztok . Úgy látom , hogy én adtam le elsőnek a cipőtesztemet, vagy is igazából egy " cipők " tesztet .Sajna nem láttam magam előtt mintát , így lehet , hogy most egy kicsit másképp írnék. Az biztos , hogy ha újra írhatnám, nem 3 percet szánnék rá, és a hibákat is kijavítanám . Ja, és sem az iwiw-en , sem a többi lehetőségen nem vagyok fenn. Tehát csak itt láthatjátok. Ez " gáz"????? Talán a legelső teszt megírásáért a vígaszágban tovább juthatok....Egyébként jó dolognak tartom a TESZTET, még akkor is ha nem jutok be az első 16- ba , mert rengeteg leírás segíti az embert a következő cipővásárlásban.(" A buta ember maga kárán tanul , az okos , meg másokéból" )
Helló! Én most vettem észre, hogy saját cipőtesztemre is le tudnám adni a szavazatomat, ami nem lenne túl fair... :) Szerintem ezt célszerű lenne kiiktatni.
Sepi!
Amikor írtam a tesztet nagyobbak voltak a betűim, mikor elmentetten igen kicsik lettek?
Miért van ez?
Ki tudnád nekem cserélni nagyobb betűméretre?
Köszi,
Ha belegondolsz végül is az lesz. Mi leszünk a szakmai zsűri, aki a legjobb 30 ból választ.
Előzmény: oleandro (23)
Úgy gondoltam, a saját cipőről tesztet írók közül..... - ha már független szakértői zsűri nincs, még mindig jobb, mint a visszaélésekre lehetőséget nyújtó szavazósdi
Előzmény: sepi (22)
A sorsolás sajnos csak nyereményjátéknál működik. A cipőteszt viszont valamilyen szinten munka, aminek a fizetsége maga a cipő. Itt ki kell tudni választani a jól író, a cipőt jól érző tesztelőket.
Előzmény: oleandro (21)
Attól félek, ez a szavazós megoldás nem jött be. Akkor már inkább legyen sorsolás.....
Igen ,valami nagy lehúzós szél végigsöpört a teszteken ma,mintha az lett volna a cél hogy ne maradjon szín ötös(se) osztályzatú írás...:(( pedig nem sok volt olyan.......
Szia Barna!
Ki fogom moderálni azokat, akik csak lehúzásból szavaznak. Már ki is írtam a lista oldalra. Van aki csak belép, lead öt db egyes szavazatot és kész. Nem erre terveztük. Ha elszáll nagyon a dolog akkor a legtöbb 5-ös szavazatot kapó lesz a sorrend.
Sepi
Előzmény: HarcsaBarna (18)
köszönjük, bár látványos, hogy csak 1 és 5 csillagot kaptam, de másnál is láttam, hogy az 5 csillagból hogy lett hirtelen 3.
Szégyen, hogy ilyen emberek vannak köztünk, mert belátom, kölönbözőek az írások ( most már én is jobbat írnék) de mindenki magát adta, és aki ezeket lehúzza, az a saját esélyeit akarja javítani.
Én ezt a tesztet egy jópofa ötletnek láttam, azért is neveztem be. (persze jó lenne egy új cipő) ...
Kimoderáltam egy sorozat szavazót. Sokaknak egyest adott sorozatban. EZt befolyásolásnak tekintettem, főleg úgy, hogy az eddigi legjobbaknak adta.
Írhatsz akár a mostaniról, akár a kedvencről, te döntöd el. Legyen az, amelyikről érdekesebb, hasznosabb tesztet tudsz írni.
Előzmény: felician (14)
"Ahhoz, hogy részt vehess a futócipőtesztben, a regisztrációval egyidőben meg kell írnod egy tesztet a jelenlegi futócipődről. Arra kérünk, hogy alaposan gondold át tapasztalataidat kedvenc futócipődről, majd minél lényegretörőbben, érdekesebben, szellemesebben írd meg a tesztet a lenti űrlap segítségével."
Most akkor a jelenlegi, vagy a kedvenc cipőről kell írni? Merthogy a kettő közel sem ugyanaz.
Továbbá ha a jelenlegiről, akkor hogyan válaszoljaka tartóssági kérdére, ha még csak ~360 km van benne?
Megannyi kínzó kérdés...
Sepi, kérlek méretezd át a képet a tesztemben... kicsit túlméretes lett a cipőm... :)
Köszönöm előre is! MrFüci
Még valami. (Lassan jutnak eszembe az érvek:-).
Attól, hogy valaki most regisztrál, még nem jelenti azt, hogy nem olvasónk évek óta. Nyilván láthatatlan, de lélekben akár ugyanannyira edzésonlineos lehet, mint egy regelt felhaszáló. Ugyanez igaz a nem publikus naplójú emberekre. Ráadásul mivel új itt, tényleg jó tesztet kell írnia, mert nincsenek itt ismerősei aki felszavaznák. Az pedig benne van a kiírásban, hogy ha olyat találunk aki befolyásolni akarja a tesztet, azt kizárjuk. (Tehát ha azt látom, hogy valaki beregisztrál és lead 5 szavazatot egy tesztre, meg sok egyest a többire, azki lesz szórva)
Nincs igazságos rendszer tudom, tele van szubjektivitással. Gondolkoztam azon, hogy én fogok kiválasztani 16 lelkes felhasználót akik alkalmasak a tesztre. Már látom magam előtt milyen reakciókat váltott volna ki :-)
Előzmény: Sipi (8)
Lényeg a lényeg, szerintem kell írni egy igen jó tesztet és az már önmagában elég lehet.
Előzmény: sepi (9)
Az előző tesztnél az volt a kritika, hogy nem a közösség dönti el, hanem mi, hogy ki kapja a cipőt. Most ide behívtuk a közösséget egy előszűrésre, de benne hagytuk a saját kontrolt is, pont azért, hogy az ellentmondásokat feloldjuk. Tehát hiába hív ide valaki egy rossz tesztre ezer embert, az itteni felhasználók le fogják húzni a tesztet (ha tényleg rossz és nyerésre áll). Ha mégis bekerül a 30-ba, nyilván nem fog bekerülni a 16-ba, mert nálunk már hiába is próbálkozna egy rossz teszttel. Még valami: egy 4.9-es teszt 10 szavazóval nem ér annyit, mint egy 5-ös két szavazóval.
Előzmény: Sipi (8)
Jó ötletnek tartom a tesztet - mint az előzőeket is - ,de az új kiírásban van 1-2 dolog ami nem tetszik !
Egy napja regisztráltak ,illetve akik nem vezetik egyáltalán naplójukat ,azok is indulhatnak ! ?De ez még a kisebbik rossz ,ami nem tetszik : "vedd rá minél több ismerősödet ,hogy értékeljék a tesztet" című részvételi feltétel ! Ne azért kerüljön be valaki az első 30 közé ,mert ügyesen lobbizott magának (esetleg más oldalakról is ) sok "szavazót" ,hanem írt egy jó beszámoló-tesztet a cipőjéről ,amit nem utolsó sorban publikált edzésein naponta használ ! Nem magam miatt írom le ezt ,"talán" össze tudnék szedni pár ismerőst,barátot........:))))
Elnézést a kritikáért ,megértem a szándékot ,el is fogadom...., de nem tetszik....:)))
És még valami: az ár/érték arányt is érdemes lenne, mint pontozandó szempontiot feltüntetni....
Köszi. Ezeken én nem vagyok, de tök mindegy. Mert bár tesztet szívesen írok (már el is döntöttem, melyik cipőmről), önreklánmot amúgy sem folytatnék.
(amúgy szvsz úgy komolyabb lenne a dolog, ha nem lehetne kampányolni, és név nélküli tesztekről lehetne szavazni...)
Előzmény: sepi (5)
Itt az edzsonline-on is népszerűsítheted bőven a tesztedet. Akik itt ismerőseid, azok jó eséllyel az iWiW-en facebookon is azok. (Feltéve, ha fent vagy persze) Ezekkel a gombokkal gyorsan fel tudod hívni rá a figyelműket.
Előzmény: oleandro (3)
A közösségi oldalak csak esélyt adnaka teszted népszerűsítéséhez. Az első 30-ba kerülést viszont az Edzésonline felhasználók értékelései döntik el.
Előzmény: oleandro (3)
És ha az ember ezért vagy azért hanyagolja az iwiw, facebook stb oldalakat, akkor esélye sincs? :(
Kérdezném, hogy mivel több futócipöm is van, hogy csak egyröl lehet irni, vagy ha kedvem és idöm is van, akár többröl is lehet tesztet felvinni???
sepi: a következő kérdés csak kíváncsiságból lesz, mert nyilván tök nem számít semmit, mivel benne vagyok a 30-ban :))) szóval, megkérdezhetem h tegnap este 7 után hány 1-est adtak le rám? mert addig mindig 4 felett volt az átlagom :) és kicsit rossz volt látni h hirtelen már nem..
cipő: nekem nem kell erősen stabil cipő, szerintem. (nem tudom ezzel mennyit javítok az esélyeimen. :))) )
Előzmény: sepi (38)