Bicikli
Létrehozta: Smaster | 2007-01-13 17:19:54-kor
Minden ami bicikli.
Astana még van és a régi Astanaház fog ez hasonlÍtani! Az olaszknál megy a kox rendesen és nem tiltott szer vagyis őkÍgy fogjág fel. Franciáknál a legtisztább a helyzet! Olaszoknál a a legjobb serdülőket kiválasztják és onnantól amÍg kinem nyúvad! Di luca az is csak az lpr-nek kellett mindenki leszarja fejét ja meg savoldelli... Drukkoljatok a csc-nek az egy zsÍr csapat!!!!!!!:)
Előzmény: Limonade Joe (750)
Bocsi, hogy megint itt kérdezősködök,de kerékpáros fronton annyira láma vagyok, hogy az leírhatatlan. Kérem homályosítsatok fel, hogy egyes bringáknál a méretet 20-24-26-28 nemtudom én miben adják meg, máshol meg 52-54-56 cm-ben. Ez mit jelent, mi a különbség. És az én uszkve 177 cm-hez mekkora bringát kell keresni?
Előre is köszi:
LJ
Előzmény: niel (742)
Előzmény: niel (738)
Várjál csak! Jöhet a női mezőny is! :) Vagy inkább az összes. Jól jönnek a bringás filmek a görgőzéshez :) De nem akarlak terhelni ezzel /postaköltség etc/, nem tudod feltölteni valahova a cuccot? S akkor más is le tudná tölteni, ha érdekli.
Köszi!
Előzmény: Ms.Kate (737)
Előzmény: niel (734)
Szia Kate!
Engem is érdekelne az időfutam és a mezőny is. Valahogy meg tudjuk oldani?
Köszi szépen! :)
Előzmény: Ms.Kate (722)
Előzmény: szentedani (731)
és egy kép is Laciról....
http://www.cyclingnews.com/photos.php?id=/photos/2007/oct07/chronoherbiers07/PodiumHerbiers
Előzmény: Ms.Kate (727)
viszont, hogy ne csak a férfi kerékpárosokról essék szó...: Jeannie Longo 48 évesen a 7. helyen végzett az időfutam vb-n (még van 15 évem, hogy felkészüljek egy ilyen teljesítményre ) és ha jól tudom anno 39 évesen szerezte meg a szivárványszínű jersey-t...