24 órás Dunaújvárosi Úszógála - Edzésonline csapat
Létrehozta: eftomi | 2009-07-10 20:03:24-kor
A rendezvény során a csapatok 24 órán keresztül úsznak úszásnem kikötése nélkül, csapatonként 1 főnek mindig a medencében kell tartózkodnia.
A versenyen bárki részt vehet korra és nemre való tekintet nélkül. Legalább 16, legfeljebb 20 főből álló csapatok indulhatnak.
Szállást kérésre a Dunaújvárosi Főiskola kollégiumaiban biztosítunk.
Az első helyet a 24 óra alatt legtöbb hosszt úszó csapat szerzi meg. Díjazás: Emlékserleg, oklevél.
A részvételi díj magában foglal egyszeri melegétkezést, egy emlékpólót, valamint egy szerény ajándékot.
A verseny ideje alatt állandó orvosi ügyelet áll rendelkezésre.
Az uszodai öltözők, zuhanyozók használata, a programokon való részvétel ingyenes.
A verseny rendezője: Ússz, Hogy Utolérjenek Közhasznú Egyesület
Karitatív felajánlás: Dunaújvárosi Jószolgálati Otthon és a Móra Ferenc Általános és Speciális Iskola részére
minden leúszott hossz után 2 Forint fele-fele arányban.
Kiegészítő versenyszámok: Vízifoci, fejelés, falmászás- Fakultatív verseny különdíjazásért, erre nevezni a helyszínen lehet.
Honlap: http://www.uhuszok.atw.hu/
Akkor végülis ki jön Pestről tömegközlekedve? Nekem továbbra is tökéletesen megfelel ez a megoldás, mivel, gondolom, az említet autó befogadóképessége véges... :)
Tomi! Busszal vagy vonattal praktikusabb menni az uszoda szempontjából? Bár én vonatpárti vagyok, úgy nézem, buszból nagyobb a választék, azzal le lehet érni 9.20-ra, 9.50-re és 10.20-ra is, míg vonatból tényleg csak az az egy van, amit Tamara írt. (Egyébként köszi a tablót és a beosztást! :))
Utolsó kérdésem (egyelőre): fényképezőt visz valaki? :)
Izgultok Mi???
Én már nagyon várom.
Jó kis buli lesz, melette megismerek sok-sok Edzésonline-s jóembert.
A taktikátok megvan? A Csupi mesélte mi hogy tervezzük? S hasonló módon mennek Roszcsonték is (a Medvével).
Hajrá-hajrá.
jó lenne egy csapat zászló! mégiscsak illő lenne a bevonulásnál :) én szívesen intézkedem, csak szükségem lenne valamilyen formátumban az edzésonline-os logóra. valami olyasmi kellene, mint a pólon van szerintem.
tud ebben valaki segíteni?
most olvasom csak a fejleményeket és nagyon örülök neki!! nem a sporttársak kiesésének persze, hanem az újaknak :)
malacka, te, aki nem akarsz fürdeni, elég kicsike vagy mi meg, akik szeretnénk h fürödj, elég sokan és nagyok vagyunk, így ha tényleg nem akarsz fürdeni, akkor azért meglehetősen sok süteményt kell magaddal hoznod
;)
Előzmény: Malacka (92)
Előzmény: eftomi (91)
De fürdeni nem fogok. Punktum. Akarom mondani röfffffffff.
Előzmény: Rosszcsont (87)
Sziastok!
Szombaton azaz október 17-én megyek le Budapestről Dunaújvárosba autóval úszni egy kicsit(nem autóval úszom,csak én!:)),ha valakinek van kedve csatlakozni,akkor utazzunk együtt!
Szia Csike!
Már többször voltam ilyen úszáson és nyugodt szívvel mondom, itt nem elcsépelt az, hogy: "nem az eredmény számít". Vannak elvetemült csapatok, de a többségnek nem a leúszott hosszak száma a legfontosabb.
Tavasszal Sopronban nálunk is sokan visszamondták a részvételt és alig tízen teljesítettük a napot.
Aki először jön annak nagy élmény lesz :)
Előzmény: Csike (80)
Csike!
Nagyon igaza van Csupinak. Ti is, mi is ott leszünk aki nem az meg max hangember.
Szerinted, minket (ftc swimmasters) nem becsültek felül ezzel az 5-ös pályával?
De igen. Mi idősebbekel, családdal, gyerekekkel fogunk felállni és csak pár olyan emberke van aki komolyabb tempót is tud.
Szóval ne csüggedj.
Hajrá Spori!!!
Tartok tőle, hogy beégünk az 5-ös pályán.
Tomi, van már tervünk, beosztásunk?
Kösz!
Előzmény: plezerm (66)
Előzmény: eftomi (78)
Sziasztok!
Akik Pestről mennek: 8:58-kor indul egy vonat a Déliből, ami 10:23-ra van ott. Szerintem az pont ideális lenne, mivel se előtte se utána nem megy vonat egyhamar.
Nah ki jönne ezzel?
üdv: Tamara
Talán 4-es pálya (Bármit Megúszók), pont az edzésonline mellett.
Majd titokban néha átúszom :))
Előzmény: plezerm (72)
Szép csapat állt össze. Bár én a mellettetek lévő pályán úszom, drukkolok Nektek.
Előzmény: G.Ildi (68)
Na, úgy alakult, hogy valószínűleg mégis ott leszek a megbeszélésen. Kérdés: hogyan ismerlek meg titeket? :)
Lajhára, én már álmomban is úszom. :D És közben reménykedem, hogy nem nagyon fogom lehúzni a csapat teljesítményét... :)
Előzmény: plezerm (66)
Megvan a pályabeosztás a 24 órásra.
5-ös kiemelt pálya
Nektek és nekünk.
http://uhuszok.atw.hu/palyabeosztas.pdf
Beraktak minket a sűrűlyébe. A Csupinak mentek azoka a mailok amiken mi megbeszéltük a csapatbeosztást és a terveket, gondolom megosztotta/megosztja veletek, csak keményen majd.
MÁR CSAK 22 NAP.
:-D
(Spar maraton rendezvény napja és helyszíne.) Aki nem tud részt venni a találkozón, őt felhívom a megbeszélés után!
Remélem mindtöbben el tudtok jönni a csapatból - reális távolságokon belül -, mert fontos dolgokat kell megbeszélnünk az Úszógálával kapcsolatban.
(Eddig a legvalószínűbb időpont szept. 27-e vasárnap du 5 óra. )
Az Edzésonline csapat teljes létszámmal benevezve! Most már rajtunk a sor, csak úsznunk kell! :-)
Sziasztok!
Nekünk elvileg minden vasárnap jó,egy kérésem van,hogy ne vágja félbe a napot,tehát vagy a kora de. vagy a késő du. órában legyen a megbeszélés!
Sziasztok,
Találka szempontjából én inkább a vasárnap késő délutánt preferálnám.
Köszi!
Esztó
Ui.:A szállást egyénileg intézzük?
Sziasztok!
Tomi!
Most úgy tűnik, hogy szept. 27 vasárnap lenne nekem is jó. Bár elsősorban a délelőtt, mert a Börzsöny éjszakairól fogok jönni és még kora délután haza is szeretnék érni.
üdv Mozg
No jó, lebuktam! Akkor most nézd meg. Bepötyögöm egyesével a kedvedért:
Az Edzésonline csapat tagjai:
Csupi - rendben
Lallo - rendben
rabi73 - rendben
lajhára - rendben
Boti - rendben
gfannika - rendben
Kyrian - rendben
Csike - rendben
nyaff - rendben
FToma - rendben
pirgelman - rendben
cseha - rendben
adurmi - rendben
Mozg - rendben
Blue from the Island - rendben
L.Eszti - rendben
rob - rendben
G.Ildi - rendben
Tamika - rendben
eftomi - rendben
Tartalék:
kola
Előzmény: kán (57)
Eftomi, ezúton is köszi a beosztást és a tablót, mindkettő szuper lett, nagy munka lehetett!
én viszek fényképezőt! ugye kezdésre mindenki odajön, az is, aki csak (sokkal) később úszik?