24 órás Dunaújvárosi Úszógála - Edzésonline csapat
Létrehozta: eftomi | 2009-07-10 20:03:24-kor
A rendezvény során a csapatok 24 órán keresztül úsznak úszásnem kikötése nélkül, csapatonként 1 főnek mindig a medencében kell tartózkodnia.
A versenyen bárki részt vehet korra és nemre való tekintet nélkül. Legalább 16, legfeljebb 20 főből álló csapatok indulhatnak.
Szállást kérésre a Dunaújvárosi Főiskola kollégiumaiban biztosítunk.
Az első helyet a 24 óra alatt legtöbb hosszt úszó csapat szerzi meg. Díjazás: Emlékserleg, oklevél.
A részvételi díj magában foglal egyszeri melegétkezést, egy emlékpólót, valamint egy szerény ajándékot.
A verseny ideje alatt állandó orvosi ügyelet áll rendelkezésre.
Az uszodai öltözők, zuhanyozók használata, a programokon való részvétel ingyenes.
A verseny rendezője: Ússz, Hogy Utolérjenek Közhasznú Egyesület
Karitatív felajánlás: Dunaújvárosi Jószolgálati Otthon és a Móra Ferenc Általános és Speciális Iskola részére
minden leúszott hossz után 2 Forint fele-fele arányban.
Kiegészítő versenyszámok: Vízifoci, fejelés, falmászás- Fakultatív verseny különdíjazásért, erre nevezni a helyszínen lehet.
Honlap: http://www.uhuszok.atw.hu/
Előzmény: L.Eszti (150)
Mi szólnátok november 28-hoz? :)
Lehet, hogy kicsit még messzinek tűnik... de ezért talán jobban is lehet előre tervezni. Egy szép, lehet hogy havas napon kinnt a melegvízben....:))
Köszi a képeket!
Én okt. 31-én egészen biztosan Szhelyen leszek. Aznap szerintem amúgy is sokan temetőznek, stb. Nov. 14. is hazamenős hétvégém elvileg, de persze alkalmazkodom, ha úgy alakul, fent maradok. :) Szóval részemről inkább nov. 14., de ha távolabbiban is gondolkodunk, akkor 21. is jó (meg persze 7. is, de az neked, gondolom, nem, azért nem írtad).
Csupi, köszi az újabb képeket!
Előzmény: L.Eszti (150)
Tök jó, hogy mindenki benne lenne egy szombati lazulásban. Mit szólnátok az okt. 31. vagy nov. 14.-hez? Ha van ötlet, hogy melyik usziba menjünk, ahol van jó szauna és nincs tömegnyomor, akkor írjátok :)
Aludtam is kb.:14órát miután hazamentem.
Előzmény: L.Eszti (136)
Sziasztok!
Nagyon szuper volt az egész!! Ugye megyünk jövőre is? A közeli jövőre tervezett találkozó nagyon jó ötlet!
Örülök, hogy találkoztunk, együtt voltunk, és hogy milyen jó hangulat uralkodott nálunk végig! Különleges élmény volt, az biztos, főleg hajnalban a "véres kardot hoztam, őseink véres kardját" hallgatva nekiindulni a következő szakasznak. Az is szuper volt, hogy amikor kívántam, pont állt valaki a sávunk valamelyik végében, támogatás jelleggel. A sávszomszédaink is kifejezetten jó fejek voltak. A táborozást is nagyon bírtam :)
Köszönet Tominak a szervezésért, és Mindenkinek, aki részt vett benne!
Tényleg nagyon jó volt minden, örülök, hogy ott lehettem! Szombati úszkálás is nagyon jó ötlet! Köszi mindenkinek a remek hangulatot, igazán jó kis csapatszellem alakult ki!
Sziasztok!
Én nagyon-nagyon jól éreztem magam veletek! :) Köszönöm az élményt!
Az összeröffenés nagyon jó ötlet, remélem, hogy nekem is jó lesz az a szombat, amelyiket kinézzük.:) Tényleg, melyik szombatra gondoltatok?
Meg szerintem indulhatnánk még más hasonló csapatversenyeken is! :)))
pirgelman, köszönöm még egyszer h úsztál volna helyettem a végén, jó volt tudni, h van B terv
Mindenkit nagyon jó volt megismerni, szuper volt veletek. ezért hát mi mást is lehetne mondani az alább felvetett hétvégi lazulásra, mint igent?!
Előzmény: pirgelman (143)
Én is csatlakoznék a lelkendezők táborához, tényleg szuper hétvége volt. Negatív dolog nem is nagyon jut eszembe. Jó, talán az éjféli húrtépés kaphat egy kis feketepontot, de azt is csak szmájlival.
Remek ötlet volt a délutáni futás is, a legtöbb sportágban induló csapat különdíját szerintem mi nyertük volna
Jövőre is szívesen indulnék veletek az edzésonline színeiben, nagyszerű csapat voltunk!
Én is benne lennék a szombati összeröffenésben. Csak azt kellene tudnom a munka miatt, hogy délelőtt vagy délután lenne, esetleg egész nap? (mondjuk 24órás :D)
A képekért nagyon köszi mindenkiek, mindjárt nézem őket. Párat én is csinál(tat)tam, a napokban feltöltöm/elküldöm a jobbakat - ha vannak.
Na, további jó pihenést mindenkinek. Nekem a karjaim eléggé ki vannak készülve, de igazából tök jó érzés, mert a hétvégére emlékeztet. :)
Gratula itt is nektek. Ti is kitettetek magatokért.
MEGANAGY GRATULA!
Sziasztok,
remélem mára mindenkinek sikerült kipihennie magát, és már csak a kellemes izomláz maradt. Nekem eléggé nagy erőfeszítésembe kerül már csak az is, hogy egyenesen tartsam magam :) Nagyon nagy élmény volt a hétvége, és öröm volt megismerni titeket. Remélem sok hasonló rendezvényben lesz még részünk.
A pancsikálós pizzázós találkozót nagyon jó ötletnek tartom!!
A fényképeim között megtaláljátok, az én gépemmel készített képeket. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!!!
Van sok sok kép! Egy részét már sikerült a gépemre tölteni,de valami hiba folytán(amit orvosolok ha ráérek) töltöm a többit is!!! Ízelítő kb 11 kép már van fent,de olyan 120 készült. Nagy-nagy öröm volt ebben a csapatban úszni,és nagyon tetszett mindenki hozzáállása! Tetszett a csapat egység,és hogy mindenki komolyan de nem eredménykényszeresen fogta fel ezt a 2 napot!
Tomi,köszönjük ,hogy megszervezted,nagy munka volt! Köszönöm a szállást,és hogy kalauzoltál a városban(bár a várost sikerűlt sajnos megismernem hajnalba kéklámpás taxi révén...) Jövőre ha indulunk már is felírhatsz minket a listára!
Az úszás pizzázással kapcsolatban,ha lesz valami ,mi ott leszünk.
Sziasztok,
Csatlakozom Ildihez, tényleg kár lett volna kihagyni, nagyon nagy élmény volt -Szikora Robit és hangoskodó társait is beleértve:)) Magam részéről nagyon élveztem, a végére a taktikai összeállt mi pedig egyre jobban álltuk a sarat :). A csapat szuper volt, kösz mindenkinek!
Levezetésképpen mit szólnátok egyszer egy szombati szaunázás-pancsolás-lazulás kombinációhoz, aztán meg egy közös pizzázáshoz valahol?
Jó pihenést és regenerálódást mindenkinek! És Csupi köszi a képeket, többiektől is megkapjuk valahogy?
Puszi,
Eszti
Sziasztok!
Én részemről nagyon jól éreztem magam. Bár volt néhány kritikus pont, kár lett volna kihagyni. Még sosem úsztam hajnali 4kor az István a királyra. :D Gratulálok az egész csapatnak, és nagyon örülök, hogy megismertelek titeket. Az utolsó fél órát meg szerintem sosem fogom elfelejteni. :)
(És akkor most közel 36 órányi ébrenlét után elmegyek aludni, remélve, hogy se kántáló asszonyok, se Szikora Robi nem fognak ebben megakadályozni. ;))
Szép volt, Edzésonline! :)
Előzmény: pecsenye (132)
Úgy olvastam, hogy remek a hangulat az uszodában, csak a víz hideg.
Holnap reggel majd mi is kipróbáljuk!
cseha,nyaff,kyrian,adurmi és Blue készen áll a holnapi lemenetelre! :)
10:45-re ott vagyunk! :)
Holnap:DDD
Tényleg nem ártana kipihentnek lenni... de ki tud aludni az izgalomtól? :)
Mindenkinek nagyon kellemes úszást!!!
Sziasztok!
A mi autónk már betelt a család mellé jelentkezett Ildi,és Tamika, őket viszem le Újvárosba,kb 10-re ott leszünk!
Hajrá Edzésonline!
Sziasztok,
Végül ki, mivel megy? Tomi, akkor ha jól vettem ki a szavaidból 10:00-ra kellene az uszodánál lennünk, ugye?
Ahogy néztem, vonat nem nagyon van, busz 7:40-kor indul és 9:20-ra van Dunaújvárosban az autóbusz állomáson. Valaki tervezi, hogy busszal megy? De ha lenne még hely egy autóban szívesen betársulnék :)
Akkor holnap :))
Üdv.:Eszti
már csak 3-at alszunk addig!!!
(feltéve persze, h egyet alszunk addig naponta :)
Rajtam edzésonline-os póló lesz!
Milanthis, köszi a lelkesítést! én is nagyon szeretem a dújvárosi dunapartot, szeretem azokat a szobrokat is és tényleg olyan jó hangulata van.
és még azt elfelejtettem írni, h nagyon szuper ötlet a csapatzászló és köszi h intézitek!!!
Nekem futásra alkalmatlanok a lábaim, legalábbis ilyen távon, ami a 'szaladgálás'nál komolyabb kategóriába tartozik. Úgyhogy én majd szurkolok az éppen úszóknak. :)
A klubban vetődött fel, azt hiszem - részemről teljesen rendben van az éjjel úszás, majd előtte rápihenek. :) És természetesen elejétől a végéig tervezek a helyszínen lenni én is.
Csupi, írtam üzenetet az autó kapcsán.
Sok sikert a csapatnak! Biztos nagyon mókás lesz, és jól fogjátok érezni magatokat. :) A Dunapartot szívből ajánlom én is, gyönyörű (megvan a maga sajátos bája), a fősuli alatt rendszeresen futottam ott én is. Ne hagyjátok ki! :)
Előzmény: pen (115)
Hát ti nagyon kemények és jók vagytok, hogy még futni is lesz időtök és erőtök.
A Béke téri busz pályaudvar mellett van az uszi! Ide is érkeznek Budapestről buszok.
Előzmény: Tamika (111)
Igen, és busz megy olyan is, ami 10:23-ra van lent, igaz, a Dózsa mozinál...
Szóval, többiek?
Tomi! Milyen tempóban gondoltad a futást? :P
Előzmény: G.Ildi (106)
Előzmény: lajhára (107)
Sziasztok! Szombaton reggel indulunk a családdal Dunaújvárosba,időpont még nincs! Dunakesziről indulunk,Pesten megyek keresztűl, 2 szemálynek fel tudom ajánlani hogy leviszem Újvárosba.Szóljatok,esetleg a klub-ban meg tudjuk beszélni.
-Fényképezőt én is viszek!
Előzmény: lajhára (107)
nekem bármelyik szombat jó lehet, bár lesz olyan amikor csak délután úgy három négy órától. mire gondoltatok?
csak áztassuk magunkat vagy ússzunk is? ha csak áztatás akkor mit szóltok a Széchenyi-hez?