24 órás Dunaújvárosi Úszógála - Edzésonline csapat
Létrehozta: eftomi | 2009-07-10 20:03:24-kor
A rendezvény során a csapatok 24 órán keresztül úsznak úszásnem kikötése nélkül, csapatonként 1 főnek mindig a medencében kell tartózkodnia.
A versenyen bárki részt vehet korra és nemre való tekintet nélkül. Legalább 16, legfeljebb 20 főből álló csapatok indulhatnak.
Szállást kérésre a Dunaújvárosi Főiskola kollégiumaiban biztosítunk.
Az első helyet a 24 óra alatt legtöbb hosszt úszó csapat szerzi meg. Díjazás: Emlékserleg, oklevél.
A részvételi díj magában foglal egyszeri melegétkezést, egy emlékpólót, valamint egy szerény ajándékot.
A verseny ideje alatt állandó orvosi ügyelet áll rendelkezésre.
Az uszodai öltözők, zuhanyozók használata, a programokon való részvétel ingyenes.
A verseny rendezője: Ússz, Hogy Utolérjenek Közhasznú Egyesület
Karitatív felajánlás: Dunaújvárosi Jószolgálati Otthon és a Móra Ferenc Általános és Speciális Iskola részére
minden leúszott hossz után 2 Forint fele-fele arányban.
Kiegészítő versenyszámok: Vízifoci, fejelés, falmászás- Fakultatív verseny különdíjazásért, erre nevezni a helyszínen lehet.
Honlap: http://www.uhuszok.atw.hu/
Az Edzésonline arena csapat tagjai:
Szab
Tamika
G.Ildi
L.Eszti
lajhára
cseha
zsóti
adurmi
pirgelman
zakka
nyaff
mjoci
eftomi
Fényképező-szurkoló-tortavivő szekció: gépház és malac.
Ahogy Pen mondaná: "Tessék, csak tessék, lehet jelentkezni!" :-)
Mivel semmi futós programot nem tudok arra a hétvégére, jelentkeznék én is.
Az úszás tudás feltétel???
Szab
Tamika
G.Ildi
L.Eszti
lajhára
cseha
zsóti
adurmi
pirgelman
zakka
eftomi
Szab
Tamika
G.Ildi
L.Eszti
lajhára
cseha
zsóti
adurmi
pirgelman
eftomi
Szab
Tamika
G.Ildi
L.Eszti
lajhára
cseha
zsóti
eftomi
énisénis!!!
zsóti csapattársat pedig ezúton is szeretném nyomatékosan emlékeztetni rá, h MEGÍGÉRTE, h jön dunaújvárosba... úszni, mármint :)
Szab
Tamika
G.Ildi
eftomi
Jelentem a terv dátumot véglegesítették a rendezők! Az Edzésonline arena csapatot előneveztem az Úszógálára!
Ki nem hagynám. :) (Nem ígérem, hogy addigra megtanulok gyorsban sokat úszni, de rajta leszek az ügyön...)
Előzmény: eftomi (185)
Én ott leszek az átúszáson is! Ez a soproni verseny meghozta a kedvem az úszáshoz :)
Én is megyek!!
Ha már csak öt hónap van hátra, bele kell húzni! ;)
A Balaton-átúszásra ki megy?
Élesszük fel álmából ezt a topikot! Már csak 5 hónap van hátra a rajtig!
A IV. 24 órás Dunaújvárosi Úszógála kitűzött időpontja: 2010. október 16-17.
Vállalkozó szellemű csapattársaim jelentkezését várom!
Jeleztem a szervezőknek az Edzésonline csapat részvételi szándékát!
Látod Blue, ezért nem járok én sem at utóbbi időben úszni
Viszont voltunk hétvégén az általam emlegetett termál-völgyben http://www.demjengyogytermal.hu/?page=galeria és szuper volt!!! Ez való az én .....csontjaimnak :-)
Előzmény: Blue (177)
Halihó!
Egy program ami futás,de egy kellemes rendezvény:2009.12.06-án Velencei-tó körül lesz egy futás,a táv kb.28 kili,aki bírja az egyedül is körbefuthatja,de mivel ez nem verseny,akár keten is meglehet csinálni.vagy többen is,ha tudjátok egymást váltani...
Aztán utána mehetünk az agárdi termálfürdőbe bűnőzni egészen estig! :)))
No mit szóltok hozzá vizilények? :))
Nyaffnak:de olyan hideg a medenc víze! :)))
Sziasztok Kedves Csapattagok!
Húúú, micsoda élet volt itt, mert én bizony a verseny óta nem jártam erre.
Tominak már megköszöntem máshol, de mivel annyira jó volt, nem lehet elégszer, szóval KÖSZI
A kirándulás mellett szavaznék, mert bár a meleg vizet nagyon szeretem, roppant finnyás is vagyok, akár hova nem ülök be áztatni magam. Tudok egy-két igazi termálfürdőt, ami tiszta, de az a Termál-völgyben van, kicsit messze. A Dagályhoz nincs bizalmam, mert a nénikék és bácsikák ott áztatják magukat reggeltől estig és élik bennük a napi életüket, pl. kajálás,... Szóval, az ott lévő "vizi-mikro-élővilággal" nem szeretném közelebbi kapcsolatba kerülni. Dobogókőről busszal is haza lehet jönni a Pomázi hévig, óránként indul a parkolóból. Egyébként a Vasas Maraton teljesítmény túra is erre felé szokott menni, gyönyörű vidék, biztosan mindenkinek nagyon tetszene.
Kyrian gyógyulgason, a Többieknemk pedig szép napot.
Blue! Oksa, hogy vettél bérletet, de JÁRSZ IS ÚSZNI???
Menjünk! Én szinte mindenben benne vagyok, csak az időpont legyen meg jó előre.
Kyrian, köszi a tippet, és jobbulást! :)
Sziasztok!
A kiánduláshoz egy ötlet! Pilis,Dömösről Rámszakadékon keresztül fel Dobogókőre,ott a síházba forralt bor lilahagymás májpástétomos kenyér (házi nagyon Isteni) aztán ha kiboroztuk magunkat akkor vissza a kiindulási pontra Dömösre. Ez elég időjárás függő,úgy néztem a következő 1 hét esős lesz!
Előzmény: Kyrian (171)
ó, Kyrian, annyira a szívemből szóltál ezzel a forraltborozással! egy szavazat mellette.
gyógyulj meg hamar!!
Előzmény: Kyrian (171)
De mindenképpen legyen kirándulás!!! Valami kisebb táv, nagyobb forraltborozással utána
Bár engem elkapott a kórság és egyenlőre nem ereszt.. már vizet se láttam egy hete
csak a kádban.. de gondolom a kirándulást összehozni azért pár hétbe bele telik, addig meggyógyulok.
vállalja valaki a szervezést? ha nem én megpróbálok összehozni valamit.
Ildi: Zuglóban a Mexicói útnál van a BVSC pálya. 25m -es és 50 m-es medence egyaránt van, csak az ötvenesben
korlátozott a mozgás az edzések függvényében, de a pénztárnál ki van írva, hogy mikor mehet be a közönség.
A 25 m-esbe mindig lehet menni.
Köszönöm a jó tanácsot,így már működik! :)))
Na mi van azzal a találkozóval?Nem megyünk sehová? :))
Hajrá! :))
Az itteni képeket én úgy tudtam lementeni, hogy alul a nagyítóra kattintottam. Onnantól sima ügy volt.
(A rendezvény honlapján lévő képeket viszont én is csak IE-vel tudom rendesen megnyitni.)
Előzmény: Blue (167)
Hú, nagyon köszi mindenkinek a szuper képeket! :)
A kirándulásban én is nagyon szívesen benne lennék, úgyis már megőrít, hogy március óta nem voltam ilyesmin. Én egyébként Mátra-rajongó vagyok (az sincs túl messze, és Sástón szuper a kilátó és a bobpálya), de szerintem nincs olyan hely, ahova ne mennék szívesen. :)
Kyrian: Zuglóban lakom, de ez igazából nem számít, ha jó a hely, utazom érte simán. A városban beljebb pedig az Astoria a kiindulópont. De mondom, jöhet bármilyen tipp, bár minél közelebb van a pesti oldalhoz, annál jobb.
Blue Picture bemutatja:
http://picasaweb.google.com/alberto2citromail.hu/0910?authkey=Gv1sRgCLjrmJHK_eGgAw#
Ez a forma nem jobb lenne (igaz idő igényesebb :))) ), mert én a többi felrakott képből nem sokat tudtam elmenteni,mert kicsiben jött át nekem?!
És képzeljétek mik történnek velem,vettem egy 10 alkalmas uszodabérletet! :)))
Előzmény: G.Ildi (159)
Köszi a képeket nagyon jók lettek!
A Dagályt nem ismerem de jónak hangzik. Viszont a kirándulás ötlete is tettszik!! Jaj hát én nem is tudom! Döntsön a többség én bármiben benne vagyok!
Sziasztok!!
Jelentem felbénáztam az összes képet lehet böngészgetni! Volt vagy 20 ami nem sikerűlt homályos lett sötét stb azokat nem tettem fel!
Csak egy kérdés,mi lenne ha nem usziba mennék hanem kirándulni egyet akár a pilisbe akár a Börzsönybe? ez csak egy felvetés....?
Szia Kanga :)
Veled is jó volt úszni, meg egy kicsit csacsogni a pihiszünetben!
Eszti
Előzmény: Kangaa (158)
Sziasztok,
Ha szaunázni, meg áztatni szeretném magam, mindig a Dagályba megyek, de szombatonként emberi időben - 10 után - eléggé fullon van. Szóval nem tudom, ennyi uszoda közül csak sikerül valamit találni :).
A nov. 28. nekem tuti nem jó, remélem lesz olyan időpont, ami mindenkinek okés lesz.
Pusz,
Eszti
A Széchenyi piszkosul drága, csak úgy éri meg szerintem, ha kb. fél napot eltölt ott az ember. De most szombaton úgyis dolgozom, meg tudom nézni, mennyien vannak, stb. - ha mégis ez lesz.
Egyébként rendes fedett uszodát tudtok ajánlani Pesten? A Mányoki útiban voltam múlt héten, de nem igazán szerettem bele...
Előzmény: Kyrian (157)
Sziasztok, Pályatársak :)) gratula Nektek, klassz kis csapatnak tűntetek, és örülök, hogy ilyen jó "szomszédságba" kerültünk :)
Bármit MegúszóKanga
G.Ildinek fényesen sikerült az uszodamesteri vizsgája, úgyhogy no para :)
Előzmény: mjoci (203)