24 órás Dunaújvárosi Úszógála - Edzésonline csapat
Létrehozta: eftomi | 2009-07-10 20:03:24-kor
A rendezvény során a csapatok 24 órán keresztül úsznak úszásnem kikötése nélkül, csapatonként 1 főnek mindig a medencében kell tartózkodnia.
A versenyen bárki részt vehet korra és nemre való tekintet nélkül. Legalább 16, legfeljebb 20 főből álló csapatok indulhatnak.
Szállást kérésre a Dunaújvárosi Főiskola kollégiumaiban biztosítunk.
Az első helyet a 24 óra alatt legtöbb hosszt úszó csapat szerzi meg. Díjazás: Emlékserleg, oklevél.
A részvételi díj magában foglal egyszeri melegétkezést, egy emlékpólót, valamint egy szerény ajándékot.
A verseny ideje alatt állandó orvosi ügyelet áll rendelkezésre.
Az uszodai öltözők, zuhanyozók használata, a programokon való részvétel ingyenes.
A verseny rendezője: Ússz, Hogy Utolérjenek Közhasznú Egyesület
Karitatív felajánlás: Dunaújvárosi Jószolgálati Otthon és a Móra Ferenc Általános és Speciális Iskola részére
minden leúszott hossz után 2 Forint fele-fele arányban.
Kiegészítő versenyszámok: Vízifoci, fejelés, falmászás- Fakultatív verseny különdíjazásért, erre nevezni a helyszínen lehet.
Honlap: http://www.uhuszok.atw.hu/
Én is!:D
És egyetértek Jocival, nagyon-nagy élmény volt! Külön örültem az új tagoknak, na meg a hosszok végén biztatóknak... :) Köszi mindenkinek mindent, Tominak a szervezést, az önkéntes masszőröknek a "szolgáltatást" :D , a Barbie-s unót, a fuvart, az eszméletlen röhögőgörcsöket, stb...
Vigyázat, spoiler!!
Mindkét csapat hihetetlenül teljesített: az 1. az 5., míg a 2. a 8. helyen végzett. Hatalmas grat mindenkinek!!
Előzmény: mjoci (355)
Sok sikert kívánok, ha még nem késtem volna el vele. Én már épp úszás után tömöm a búrám, gondolok rátok.:)
Tomi!
Mindjárt indulunk, Smarcsu meg Blue!
Kérlek, foglalj nekem is egy olyan félsátornyi helyett, mint amit Te hoztál muútkor. És hozzál kérlek pumpát is!
Pen!
Betettem a disznóőlő TORTAŐLŐ kést. Nem, ez nem célzás volt
Mindenkinek nagy HAJRÁÁÁÁ!
Ma voltam idén másodszor is úszni,remélem hétvégén nem járok így mint a videóban szereplő fickó!? :)
http://www.indavideo.hu/video/Erik_az_angolnaKnezy_Jeno_tolmacsolasaban
Jaj, most néztem meg újra a csapatbeosztást, és elnézést kérek a csapattársaimtól, jónéhány igen erős ember van köztünk!:)
Előzmény: Csike (335)
Jah, az 1es csapat "személyében". Állítólag nem direkt... :P :D de szerintem az lenne a legjobb, ha a végén összeadnák a 2 csapat hosszait... ;P
Előzmény: cseha (337)
Mazsolákból lesznek az elsők! :)
Ahogy nézem, a testvéreket elválasztották... hehe, testvérharc!! :D
Nekem egyáltalán nem tűnik kiegyenlítettnek a két csapat!:) Tomikám, mégis lettek Mazsolák???
Előzmény: Daniloo (336)
Jól van, látom Boti velünk van.
Ezzel el is dőlt a meccs a két csapat között:-)
Reszkessetek kettes csapat!
Na,megérkeztem. :) Megnéztem a tablóképeket és nálam a 2-es csapat nyert! :) Így első látásra kiosztanék közöttük vagy 200 év börit! :)
Tomi,van egy kérdésem mert a legfontosabbról nem esett szó,mikor lesz kaja és mi lesz a menü? :)
Holnap megtartom az ezévi második úszóedzésemet,lesz ami lesz,a medence hideg vízébe ereszkedem!
Brrrr.
Sziasztok!
Szombaton reggel Budapestről indulva három szabad hely van az autóban, ha valakit érdekel szóljon.
...mert akkor egy kicsit kitakatórítom az autót!
Tomi! Tudod, ki gondolta volna, hogy a formhanyatlás ennyire látványos...
Na mindegy, gyors most nem leszek, viszont inkább lassú. :D
Előzmény: eftomi (318)
Az Edzésonline Úszómaraton Váltó Csapat tagjai:
Szab - rendben
Tamika - rendben
G.Ildi - rendben
L.Eszti - rendben
lajhára - rendben
cseha - rendben
zsóti - rendben
adurmi - rendben
pirgelman - rendben
zakka - rendben
nyaff - rendben
mjoci - rendben
Leo - rendben
Charlye - rendben
Csike - rendben
Gálné Országh Mária - rendben
Lallo - rendben
Boti - rendben
Gál Zsolti - rendben
OJ - rendben
smarcsu - rendben
Blue from the Island
Gézu - rendben
Daniloo - rendben
zs.viczian - rendben
aRchi - rendben
Zolo - rendben
kola - rendben
ijontichy - rendben
kisnagymisi - rendben
Tiavirág - rendben
guriga - rendben
Johnny - rendben
kardosdr - rendben
Rihara - rendben
DI - rendben
edM - rendben
bulls 23
FToma - rendben
eftomi - rendben
Fényképező-szurkoló-tortavivő szekció: gépház és malac.
a francba,erről is lemaradtam :S
pedig nagyon gyengécske tudásommal szivesen erősiteném a csapatot!
Ildi, a második körnél már fel sem fog senkinek tűnni, azt fogja mindenki gondolni, hogy mi vagyunk az elsők. :-)
Előzmény: G.Ildi (313)
Tomi, kell még ember, vagy bulls23-mal megvagyunk?
Zoli! Bárhogy hívhatsz, csak így ne!!!! Légyszi. Köszi. (Különben nem bányászom ki többet a finnszótárat az ágyneműtartóból holmi huhtamaki miatt... :P)
Előzmény: eftomi (319)
Az Edzésonline Úszómaraton Váltó Csapat tagjai:
Szab - rendben
Tamika - rendben
G.Ildi - rendben
L.Eszti - rendben
lajhára - rendben
cseha - rendben
zsóti - rendben
adurmi - rendben
pirgelman - rendben
zakka - rendben
nyaff - rendben
mjoci - rendben
Leo - rendben
Charlye - rendben
Csike - rendben
Gálné Országh Mária - rendben
Lallo - rendben
Boti - rendben
Gál Zsolti - rendben
OJ - rendben
smarcsu - rendben
Blue from the Island
Gézu - rendben
Daniloo - rendben
zs.viczian - rendben
aRchi - rendben
Zolo - rendben
kola - rendben
ijontichy - rendben
kisnagymisi - rendben
Tiavirág - rendben
guriga - rendben
Johnny - rendben
kardosdr - rendben
Rihara - rendben
DI - rendben
edM - rendben
bulls 23
eftomi - rendben
Még 1 csapattársat keresünk!
Fényképező-szurkoló-tortavivő szekció: gépház és malac.
Ó, milyen bátor és nemes cselekedet volt Tőled, hogy bevállaltad a 400m-es váltót! :-) Köszi a csapat nevében!
Előzmény: Zolo (317)
Na emberek!
Ma elkezdtem a felkészülést a versenyre. Ildikével lementünk a BVSC-be 7-re. Nyomtuk is az 50-esben, mert hogy ugye ez nagy medencében lesz...ejjj de kegyetlenül ergya érzés annyira kapálózni!
Első észrevétel: lehet, hogy ostobaság volt bevállalni a 400 métereket, mert most kétszázat bírtam leúszni megállás nélkül, de kb 130-nál már ki akartam köpni a tüdőmet, és a karjaim rozsdás vasból voltak. 160-nál jött az erős szúrás a mellkasban, amit egy kis ejnye-bejnyével letudtam. De hogy lesz ebből 400 méteres tempós gyorsúszás? Hát most rajta leszek! :D
Hajrá mindenki! Üssétek-vágjátok a vizet!
upsz, most látom csak, elkerülte a figyelmemet, szóval az 1-es.
Mondjuk fel kell készülni a hullámokban úszásra :)
éljen-éljen, már csak 10 nap! :))))))))))))
szerintem tök jó, hogy egy sávban leszünk velük!! amúgy melyik csapat, az 1-es vagy a 2-es?
Még mindig azt mondod, hogy én rajtoljak? Mondjuk szívesen, ha nem baj, hogy már az első hossznál látványosan lemaradunk... XD Nézzük a jó oldalát: majd csak úgy húúúznak magukkal az etilesek... :D
Előzmény: eftomi (311)
Köszönöm, hogy tartalékként számíthattunk Rád eddig is! Mindkét csapatunk létszáma meglett. Már csak élvezni kell a 24 óra minden percét! :-)
Előzmény: necromedve (307)
Ügyesek voltatok! :-)
Itt meg a fotók, amiket csináltunk:
https://edzesonline.hu/kep_galeria/&action=viewalbum&album_id=3839