24 órás Dunaújvárosi Úszógála - Edzésonline csapat
Létrehozta: eftomi | 2009-07-10 20:03:24-kor
A rendezvény során a csapatok 24 órán keresztül úsznak úszásnem kikötése nélkül, csapatonként 1 főnek mindig a medencében kell tartózkodnia.
A versenyen bárki részt vehet korra és nemre való tekintet nélkül. Legalább 16, legfeljebb 20 főből álló csapatok indulhatnak.
Szállást kérésre a Dunaújvárosi Főiskola kollégiumaiban biztosítunk.
Az első helyet a 24 óra alatt legtöbb hosszt úszó csapat szerzi meg. Díjazás: Emlékserleg, oklevél.
A részvételi díj magában foglal egyszeri melegétkezést, egy emlékpólót, valamint egy szerény ajándékot.
A verseny ideje alatt állandó orvosi ügyelet áll rendelkezésre.
Az uszodai öltözők, zuhanyozók használata, a programokon való részvétel ingyenes.
A verseny rendezője: Ússz, Hogy Utolérjenek Közhasznú Egyesület
Karitatív felajánlás: Dunaújvárosi Jószolgálati Otthon és a Móra Ferenc Általános és Speciális Iskola részére
minden leúszott hossz után 2 Forint fele-fele arányban.
Kiegészítő versenyszámok: Vízifoci, fejelés, falmászás- Fakultatív verseny különdíjazásért, erre nevezni a helyszínen lehet.
Honlap: http://www.uhuszok.atw.hu/
Az Edzésonline Úszómaraton Váltó Csapat tagjai az V. Dunaújvárosi Úszógálán:
krobert74
lajhára
teadrop
mjoci
cseha
adurmi
Daniloo
G.Ildi
pirgelman
wintreka
Gabi
eftomi
Én is megyek! És jönne egy barátnőm (Gabi) is. Majd megmondom neki, hogy regisztráljon be. :)
krobert74
lajhára
teadrop
mjoci
cseha
adurmi
Daniloo
G.Ildi
eftomi
Ja, hogy erre még külön jelentkezni kell? Azt hittem, egyértelmű... :)
És igen: Dunaújváros rlz.
krobert74
eftomi
Csapatok, melyek 2011. év októberében Dunaújvárosban az Úszógálán részt vesznek:
1. Dunaújvárosi Főiskola
2. Gold Hunter Water
3. Beta Dream Team
4. Tavirózsák és Hímárok
5. Uszonyok nélkül
6. Ex-mix
7. Gumikacsák
8. Jóbarátok
9. Edzésonline ÚVCs 1.
10. Edzésonline ÚVCs 2.
11. Széchenyi István Gimnázium
12. Habroham - Dunaferr Ifi
13. Etil-Alakulat
14. TTF-Csuromvíz
15. Bármit Megúszók
16. FTC-Swimmasters
Ígéretet kaptam a szervezőtől, hogy 2011. októberében is 2 fél sávon úszhat csapatunk az Úszógálán Dunaújvárosban!
Na, basszús! Most már tudom, hogy a malackáim miért remegteg végig hazafelé. Otthon meg rögtön bebújtak a kis vackukba, szorosan hozzábújva malac mamihoz. Ott simogatták, ölelgették, vigasztalták. Na és az első éjszaka? Na, az rettenetes volt! Malac mamit rémálmok gyötörték, csak úgy visitott álmában. Teljesen traumás még most is és remeg mint egy jó kocsonya. Ha így folytatodik, akkor terapeutához kell vinnem!
grrrr sokba fog ez még valakinek kerülni!!!!!
Előzmény: pen (360)
Tomi, köszi a szervezést, gratulálok mégegyszer mindenkinek, mindkét csapat tagjainak, jól éreztem magam, Jók voltunk! :-))
Zolónak hiányzik a pólója, de gondolom majd biztos jelenkezni fog érte.
Neki összejött a hétvége, se nyalóka se póló.....
Előzmény: pirgelman (385)
Én annyira megörültem, hogy két csapattal indultunk az idén, hogy örömömben két szép sárga pólót is hazahoztam. Ha valakinek hiányzik, jelentkezzen, aztán majd valahogy eljut hozzá. Mindkettő kis méretű, azaz L-es
Ha már rendelkezésre áll minden kép, akkor természetesen küldök egy kör e-mailt mindenkinek a hivatkozásokkal!
eftomi
Szasztok Kopoltyúsok!
Gratula minden,fáradságtól és alváshiánytól vinnyogó vizicickány csapattagnak!
Érdekes és jó hangulatú kis csata volt ez a hétvégén. Remélem én is segítettem valamit a CSAPAT jó teljesítményhez.
Ha lesz még feltöltve a csapattagoktól,-ról fénykép, feltétlen üzenjetek a fórumon!
Kár, hogy nem volt falmászás, pedig nagoyn gyúrtam rá. És persze a piros csipkében táncoló lányokról is lemaradtam. Tuti akkor volt, mikor sikerült 3 részletben 1,5 órát aludnom. Most esik le! Ezért nyaggatott FTomi, hogy menjek már pihenni egy kicsit....:-)
Üdv és hatalmas alvásokat mindenkinek!
Johnny
Nekem ez volt életem elsö úszóversenye. Nagyon élveztem minden percét. Remélem a következöre megtanulok rendesen úszni.
Köszönöm az elismerő hozzászólásokat, és elnézést mindenkitől, akinek "elvettem a pihenőidejét"! :-)
Ritkán úszhatok csapatért, óriási élmény volt!
Előzmény: smarcsu (367)
A www.lazulj.com –on megjelent cikk: Rekordok születtek az Úszómaratonon és képek: Úszógála I. nap képekben Úszógála II. nap képekben , valamint a DH-online képei a rendezvényről. (5 hivatkozás)
Itt is cikk. Meg rettentő sok kép. Néhány csapattag felfedezhető itt-ott, 520 környékén pedig ott virít a csapatkép. :)
Hát igen, mi nem a medence szélén szórakoztunk!:))) És jövőre a megbeszéltek szerint egymás mellet lakik a két csapat, ugye?
Előzmény: Rosszcsont (373)
Előzmény: Mozg (371)
Gratulálok, nagyon jók voltatok! A 2-es csapattal végig versenyben voltunk, sőt az utolsó előtti órákban még hosszra azonos volt az állás, de a végén elővettétek a titkos doppingszereket (csapattorta, Malacka, ……) és ezzel már nem lehetett lépést tartani. :))))
Jövőre visszavágunk! :)
Tomi, megint nagyon köszi mindent, nagyon hálás báránykák vagyunk :) tökjól megcsináltad a beosztást (is)
Előzmény: eftomi (359)
A képeket nézve jó buli volt. Gratulálok, nagyon eredményesek is voltatok. Ja és Malackát szerintem nem kell félteni, Ő a nagy túlélő.
Láthatóan sokat fejlődött csapatunk az előző évhez képest! E tendencia megtartására és Zolo által vázolt állapot orvoslására a CSK úszást ír fel, heti 3*1 alkalommal! Kontroll vizsgálat 2011. októberében az V. Úszógálán! :-)
Ajjaj, persze nem az eredmény, hanem a fontos. De kár, hogy ilyen kevéssel maradtunk le a jobb helyezésről:
"6. Ex-Mix/1670, 7. Fröccs/1640, 7. Széchenyi István Gimnázium/1640, 8. Edzésonline ÚVCs II /1634,"
Az Ex-Mixet már nem bírtuk volna megfogni, de a másik kettőt nézzétek!!! :(
Ha ezt tudom, akkor inkább betolok 2 bombát...mindenkibe, és a partról kihajtom a csapatunkból a szart is! Hogy mi? Ja, azt hittétek, hogy én jobban nyomtam volna? HAHA! De aranyos! :P
Na szóval ha tudjuk, hogy ennyire szoros, akkor talán meg bírtuk volna fogni őket. Ha valaki tudta, akkor az jelentkezzen a nem tudom kinél egy nem tudom, mire, de arra nagyon!
Köszi a versenyet, és felejthetetlen élmény marad ez is.
A nyalókaautomatát meg lyavícsák meg! :D
hát, nekem is az volt a legnehezebb etapom, amikor vele úsztam először. na az nagy kihívás volt, próbáltam én is felnőni a feladathoz, gyorsultam is egy kicsit.
Előzmény: Daniloo (362)
szerintem még nem látta! tényleg szörnyűség! én nem mernék Nyaff szeme elé kerülni ezután! :)
Előzmény: pen (360)
Ez egy igazán jó Buli volt! Mindenkinek köszönöm!Örükólök, hogy ott lehettem.
Bár Kardosdr az 50m váltásoknál igazi sportszerü nehezítés volt, de remélem felnőttem a feladathoz!
A képeket igyekszem minél hamarabb feltölteni.
Óóó, csak egy rutinszerű gégemetszést hajt végre a malacon. Biztos hörgött, nem kapott rendesen levegőt ebben a párás uszodai levegőben :)))
De hát ez egyszerűen elfogadhatatlan!!! Nyaff látta már??
https://edzesonline.hu/upload/517/48431.jpg
:o)
Örülök, hogy a többszörösen módosított időpontú, végül meg nem rendezett Balaton átúszás után végre tudtam Veletek találkozni a 24 órás úszás alkalmával. Nagyon szépen teljesítettek csapataink, mindenki beleadta ami tőle telik. A jó hangulatról és a csapatmunkáról nem is beszélve! Büszke vagyok a báránykáimra1!
1: lajhára alapján. :-)
Ezt a rendezvényt szeretem mert itt jó a kaja! :)
Együnk sokat és finomat és közben úszkáljunk egy kicsit, :)
Listára velem mert Blue a nevem.