Ma fülig :o) ér a szám!
Létrehozta: atom | 2006-11-30 11:58:32-kor
Fel vagy dobva? Jól sikerült a mai edzés? Megvan a rég áhított PB? Az esti futáson összetalálkoztál rég nem látott barátoddal? Kaptál egy új cuccot, és annyira tetszik, hogy le se akarod venni?
Osszad meg velünk az örömödet, hadd mosolyogjunk veled!
Merida Crossway 5V típus, és most lesz kép róla:
A galériámban megtekinthető nagyobb méretbe is, azt hiszem. Ugye milyen szép? :)
Előzmény: Amatőr (550)
Előzmény: oleandro (548)
Előzmény: mjoci (546)
"Sürgősen keresnénék egy egyetemi ill. főiskolai diákkal rendelkező hölgyet ,aki hirtelen üresedés miatt be tudna szállni a szombati szarvasűzők váltónkba."
Én két egyetemi diákkal is rendelkezem, de valahogy az az érzésem mégsem rám gondoltak :-D
jajj, és először mentem az új trekkemmel
(na nem sokat, mert a hétvégén erőst elfáradtam, bár most este kacérkodtam a gondolattal, hogy kéne egy nagyot... de majd holnap, vagy holnapután, ha kipihenődik a térdem, addig csak piciket.)
eddig "csak" tetszett, de ez a mai kevés is elég volt, hogy halálosan beleszeressek (ezek szerint lány lehet a drága - csak azt nem tudom, hogy hívják a nevét)
heh, én is megnéztem, vasárnap léptem át én is:)
a Tóparti meg téleg éljenéljen.
Előzmény: oleandro (535)
Fantasztikus időjárás, nagyon jó szervezés, terülj-terülj asztalkám minden frissítésnél, gyógyfürdözés...
Éljen a tegnapi III. Tóparti Futóparti Agárdon !!!
úúúúúú az nagyon szép cucc ám és milyen jóó :D attól nekem is fülig érne a szám :D :D
Előzmény: felician (531)
csütörtök óta
egyrészt munkában csuda dolgok, másrészt pénteken vettem egy Trek 1.2-t
Ó, ez nem igaz, hát ettől nem ér annyira fülig a szám...
Akkor most egy kicsit rövidebben: a vivicittán még gondolkodom, vannak még kétségeim meg zsúfolt naptáram.
És hogy ON is legyek: holnapra kinéz az év első szigetelése, ha mázlim van, remek társaságban. :)
Előzmény: Skam (528)
Előzmény: Skam (526)
Hát én meg azért is mentem ki ma futni, hogy meglegyen a 4. futás a héten. Azt' mire hazajövök, beírom az edzésnaplóba, mit veszek észre? Hát ez volt az 5. :) Nem is értem magam.
Valamint van már csapatnevünk a szigeti triatlonra, ettől is fülig ér a szám.
Előzmény: mjoci (523)
mert mára elkészült a bicajom: újabb váltókarok, kormány meg hátsókerék :D pözsó-gépállat újra a pályán :D
Előzmény: eftomi (516)
Ó, csak nem ....?!? :) Akkor még nekem is van esélyem!
Egyébként kis mértékben sérelmezem, hogy nem a Dr. House-os napon van a sorsolás. Azt szoktam meg. :) Most át kell állítanom magam.
Ja és hogyhoyg tudod már a napot? A sorsolás nem élőben megy?? :)